Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

SIEMENS WM14U640EU

Zobraziť katalóg
SIEMENS WM14U640EU
Doručenie na
predajňu zadarmo
Práčka s predným plnením – A +++ (-30%)/A/B, 9kg, 1400ot./min, hlučnosť 47/71dB, V׊×H 84.5×59.8×62cm, program peria, vlna/ručné pranie, hygiena, funkcia VarioPerfect, integrovaný dávkovací systém i-Dos, AquaSenzor, množstevná automatika
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SEPR2 Produktové číslo:  WM14U640EU Stránky výrobcu
SIEMENS WM14U640EU 988,12 € Zánovné

SIEMENS WM14U640EU

SIEMENS WM14U640EU je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Spredu plnená automatická práčka Siemens WM14U640EU zaujme predovšetkým svojím nádherným dizajnom, nízkou spotrebou elektrickej energie a nepreberným množstvom špičkových funkcií. Moderný spotrebič bol vyrobený v Nemecku a disponuje precíznym automatickým vstrekovacím systémom i-Dos či inovatívnym antiVibration dizajnom, ktorý zaručuje väčšiu stabilitu a tichší chod nielen pri praní, ale aj pri odstreďovaní. Patrí do úspornej energetickej triedy A+++ a na jedno pranie spotrebuje približne 51 litrov vody.

Kľúčové vlastnosti

  • Precízny automatický dávkovací systém i-Dos – odmeria množstvo detergentu a zároveň šetrí vodu a prací prostriedok
  • Objem XXL bubna 65 litrov
  • Výnimočné ovládanie vďaka ergonomicky naklonenému ovládaciemu panelu
  • Re-load funkcia (možnosť doplnenia bielizne)
  • 32 cm plniaci otvor s uhlom otvárania 130°
  • S funkciou myTime môžete nastaviť dobu trvania pracieho programu podľa vašich individuálnych potrieb
  • Inteligentný, odolný a tichý iQdrive motor zaručuje vysoko efektívnu a úspornú starostlivosť o bielizeň
  • Dotykový multitouch displej
  • WaterPerfect Plus – optimálna distribúcia vody zaistí dokonale čistú bielizeň a maximálnu úsporu vody
  • VarioPerfect – speedPerfect skráti čas prania, ecoPerfect zníži spotrebu energie
  • Vnútorné LED osvetlenie bubna
  • Nová mechanická detská poistka proti otvoreniu dvierok

I-Dos – inteligentné dávkovanie pracieho prostriedku

I-Dos technológia inteligentného dávkovania pracieho prostriedku alebo aviváže na základe druhu tkaniny, množstva bielizne, tvrdosti vody a stupňa znečistenia automaticky nadávkuje správne množstvo pracieho prostriedku. Správnym dávkovaním môžete ušetriť nielen za pracie prostriedky, ale ročne až 7 062 litrov vody. Ďalej si môžete vybrať z mnohých inteligentne navrhnutých programov, ktoré sa dokonale postarajú aj o tú najjemnejšiu bielizeň. Medzi najzaujímavejšie nastavenia patrí napr. veľmi rýchly program SpeedPerfect, šport, košele/blúzky, ekonomické pranie EcoPerfect.

Práčka Siemens ponúka prehľadný, multidoktykový a ergonomicky naklonený ovládací panel s ukazovateľmi priebehu programu, nastavenej teploty, počtu otáčok, zostatkového času v minútach alebo nastavenia konca prania až o 24 hodín. Všetko ľahko a rýchlo nastavíte pomocou prehľadného ovládacieho panela, TouchControl tlačidiel a otočného voliča.

Systém varioPerfect

K štandardným aj špeciálnym programom si kedykoľvek aktivujte funkciu speedPerfect či ecoPerfect, ktoré patria  pod flexibilný systém varioPerfect. Prvá menovaná funkcia sa aktivuje jednoduchým stlačením tlačidla a vami navolený program a doba prania sa skráti o 65 %. Platí to pre akúkoľvek náplň, účinnosť zostane rovnaká, iba pri kratšej dobe sa mierne zvýši spotreba. EcoPerfect berie väčší ohľad na úsporu energie, a teda aj vašich peňazí. Opäť, účinnosť zostane vysoká, ale prispôsobí sa prací cyklus, aby sa znížila teplota vody a znížila spotreba energie až o 30%. Tento spôsob je veľmi šetrný k vášmu oblečeniu.

Šetrná starostlivosť o vašu bielizeň

Ak pravidelne periete veľké množstvo bielizne, poteší vás bubon s objemom 65 l, ktorý naraz pohltí až 9 kilogramov náplne. Inovatívny antikorový waveDrum bubon navyše umožňuje veľmi šetrné a intenzívne pranie. Komfortné nakladanie a vyberanie bielizne umožní široký plniaci otvor. Unikátny spotrebič je vybavený motorom iQdrive, ktorý významne šetrí energiu a je znateľne tichší. Zvoliť možno až 1 400 odstredivých otáčok. O bezpečnosť sa stará integrovaná detská poistka proti otvoreniu dvierok a systém AquaStop so zárukou, ktorý chráni práčku pred pretečením.

Programy:

  • Perie, mix, outdoor/impregnácia, košele/blúzky, žmýkanie/odstreďovanie, Automatic soft (automatický program na jemnú bielizeň), hygiena, čistenie bubna s funkciou pripomenutia, vlna/ručné pranie, jemné/hodváb
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
81 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
81 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
62 cm Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!
Výška
84,5 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS WM14U640EU
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií