Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SIEMENS WT43W460BY

Zobraziť katalóg
SIEMENS WT43W460BY
5 6 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, A ++, náplň 1-8kg, hlučnosť 65dB, objem bubna 112l, SelfCleaning Condenser, soft dial, veľký LED displej, detská poistka, vnútorné LED osvetlenie bubna, chráni port pokrčenia, nastavenie konca sušenia, štart / pauza, jemné Süßen, našuchorenia , objem bubna 112l
Kód:  FAP3650r Produktové číslo:  WT43W460BY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WT43W460BY

Využite možností zariadenia od spoločnosti Siemens a majte suché a prevoňané bielizeň. Toho všetkého môžete dosiahnuť bez zbytočnej námahy a vypätie pri vešaní bielizne. Tento produkt zvládne všetku prácu sám a navyše sa dokáže pomocou technológií prispôsobiť na určitý druh látky. 

kľúčové vlastnosti

  • Sušička sa šetrne postará o vaše bielizeň
  • Inovatívny samočistiaci kondenzátor SelfCleaning
  • Mnoho možných nastavení pre určitý textil
  • Energetická trieda A ++ vám ušetrí peniaze
  • Nízka hlučnosť za plnej prevádzky

samočistiaci kondenzátor

Bez pravidelného čistenia kondenzátora dochádza k zníženiu účinnosti sušenia, pričom spotreba energie narastá. Bezúdržbový kondenzátor s funkciou SelfCleaning robí za vás túto prácu automaticky sám,takže redukuje únavného čistenia. Vďaka tejto inovácii sa kondenzátor automaticky vyčistí až štyrikrát v priebehu sušiaceho procesu, čo má pozitívny vplyv nielen na vašu bielizeň, ale aj životné prostredie a váš čas.

Bielizeň pripravené na nosenie

Zariadenie je schopné pojať až 8 kilogramov bielizne naraz. Vďaka unikátne vymysleným funkciám si môžete zvoliť z programu pre: bavlnu, nekrčivé prádlo, šport, uteráky, mix, spodná bielizeň, vlno alebo blúzky či košele. Vďaka tomu bude bielizeň dokonale vysušené pri zachovaní kvality textilu. Ďalšie programy môžu napríklad prevetrať málo nosené bielizeň alebo rýchlo dosušiť niektoré kusy. S ochranou proti pokrčeniu, časovačom alebo jemným sušením bude vaša bielizeň vždy dokonale pripravené pre nosenie. 

Energetická trieda A ++ so spotrebou 1,8 kWh za jeden cyklus iste dokáže príjemne prekvapiť vás aj vašu peňaženku svoju úspornosťou. Hlučnosť len 65 dB vás nebude rušiť ani v prípade plnej prevádzky. Na veľkom LED displeji si budete ľahko schopní navoliť požadovaný program, nastaviť koniec sušenie alebo potrebnú funkciu. Vďaka vnútornému osvetlenie bubna budete vždy vedieť, čo sa v útrobách zariadení deje.

Rozmery:
84,2 × 59,8 × 65,2 cm

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,8 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Hĺbka
Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,8 kWh Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!
Výška
84,2 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim o radu.Protoze nemam moznost spojit mezikusem susicku na pracku z duvodu, ze mam pracku hloubky pouze 44 cm , tak mam jen misto v loznici meti zdi a skrini.Potrebuji vedet, jestlu susicka vydava neprijemny pach a nebo nebudu mit plisen v pokoji , pokud by se mel odparovat vlhky vzduch..Jinak bych musela, coz nerada ji dat do sklepa

Dobrý den, máme pračku Whirlpool AWOC 6340, která má šířku 52 cm. Lze na ni umístit sušičku SIEMENS WT43W460BY s mezikusem WZ20400 nebo to možné není vůbec? Resp jakou jinou sušičku lze na naši pračku umístit? Moc děkuji z odpověď.

Diskusia a poradňa k SIEMENS WT43W460BY
Príslušenstvo pre SIEMENS WT43W460BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS WT43W460BY.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií