Alza pre firmy

Sieťové prvky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Do kategórie sieťové prvky spadajú všetky zariadenia, ktoré sa podieľajú nielen na tvorbe internetového pripojenia. Okrem štandardných prvkov, ako je router, switch alebo ethernetový kábel, tu nájdete napríklad aj sieťové úložiská NAS, LTE modemy a rad ďalších zariadení. 

Pokračovať

Sieťové prvky a ich rozdelenie

Sieťové prvky môžeme zapojiť drôtovo alebo bezdrôtovo, pričom oba varianty majú svoje výhody a nevýhody.

Drôtové pripojenie

Klasické drôtové pripojenie prostredníctvom ethernetových káblov zaisťuje spoľahlivý prenos sieťového signálu vysokými rýchlosťami. Bez zosilnenia signálu sú káble schopné prenášať signál na vzdialenosť 100 metrov bez toho, aby sa dostavilo zníženie kvality prenosu. V závislosti od použitého štandardu sa dnes môžete stretnúť s rýchlosťami až 40 Gb/s.

Bezdrôtové pripojenie

Bezdrôtový prenos nepotrebuje na spojenie dvoch bodov káble a namiesto nich využíva prenos vzduchom. Záleží samozrejme na konkrétnej aplikácii, ale vo všeobecnosti môžeme tvrdiť, že bezdrôtové siete nie sú také spoľahlivé ako tie drôtové. Okolité prostredie a ostatné bezdrôtové zariadenia totiž môžu mať zásadný vplyv na kvalitu prenosu. Na druhú stranu nie je nutné robiť akékoľvek stavebné úpravy a pripojené zariadenia môžete jednoducho prenášať. Bezdrôtové pripojenie môžu využívať dve frekvenčné pásma:

  • Frekvenčné pásmo 2,4 GHz je starší a pomalší typ WiFi prenosu. Využíva iba 13 kanálov, v dôsledku čoho môže dôjsť k ľahkému rušeniu, a to najmä v husto obývaných oblastiach.
  • Frekvenčné pásmo 5 GHz je modernejší variant, ktorý zaisťuje vyššie prenosové rýchlosti a väčšie množstvo kanálov. Tým je znížené riziko vzájomného rušenia viacerých sietí. Toto pásmo však disponuje nižším dosahom ako 2,4 GHz a fyzické prekážky majú väčší vplyv na kvalitu prenosu spoločne s jeho rýchlosťou.

i

Čo presne znamenajú kanály pri WiFi?

WiFi kanály si môžete predstaviť ako diaľnicu, ktorá umožňuje zariadeniam pripojiť sa bez rušenia. 2,4 GHz pásmo má iba 13 pruhov, ktoré využívajú zariadenia vo vašom okolí a ľahko sa preplnia z dôvodu limitovaných možností. 5 GHz pásmo má 25 pruhov, takže zariadenia majú väčší výber možností pripojenia. Niektoré 2,4 GHz routery sú však inteligentné a snažia sa využívať nepreťažené kanály na dosiahnutie vyšších rýchlostí, zatiaľ čo pri iných je nutné nastaviť kanál manuálne na základe aktuálnej situácie „na diaľnici“ v okolí.

Sieťové prvky a ich druhy

Každý zo sieťových prvkov má v sieti iné miesto a plní inú funkciu. Čo ktorý prvok robí, vám vysvetlíme nižšie.

WiFi routery a prístupové body (AP)

WiFi routery a prístupové body (Access Point) sú veľmi dôležité zariadenia na pripojenie domácnosti alebo firmy k bezdrôtovému internetu.

  • WiFi router je ucelené riešenie, ktoré sa stará o chod bezdrôtovej siete. Zvyčajne v domácom WiFi routeri nájdeme okrem routovacej funkcie aj DHCP server, Firewall, NAT a switch s klasickými internetovými konektormi RJ-45 na pripojenie prístupových bodov, počítačov aj iných zariadení.
  • Prístupový bod alebo Access Point (AP) rozširuje bezdrôtovú sieť WiFi po veľkej ploche a patrí medzi obľúbené sieťové prvky vo veľkých firmách. Zapája sa Ethernet káblom priamo z WiFi routera a potom automaticky funguje ako ďalší bod na pripojenie. Výhodou je, že pokiaľ potrebujete zmeniť nastavenie pre celú sieť, tak stačí zmeniť parametre iba v WiFi routeri a zmeny sa premietnu vo všetkých prístupových bodoch.

DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) je sieťový protokol, ktorý pripojeným zariadeniam prideľuje informácie ako IP adresu a ďalšie.

Mesh WiFi

Mesh WiFi systémy sú inteligentné sieťové riešenia na rovnomerné pokrytie bezdrôtového signálu aj vo veľkých priestoroch. Väčšinou obsahujú niekoľko satelitov, ktoré spoločne komunikujú a vytvárajú stabilné pokrytie na veľkej ploche. Jednou z najväčších výhod je tiež to, že na svojom inteligentnom zariadení nemusíte neustále prepínať medzi jednotlivými satelitmi a namiesto toho vás mesh systém vždy pripojí k tomu najsilnejšiemu bodu.

WiFi extendery

WiFi extendery sú jednoduché sieťové zariadenia, ktoré sa budú hodiť v prípade, že vás trápi slabý bezdrôtový signál. Stačí ich zvyčajne zapojiť do zásuvky, spárovať s hlavným WiFi routerom a extender vytvorí novú sieť alebo posilní signál tej hlavnej. Bývajú lacnejšie ako mesh WiFi systémy, ale môžu spomaľovať celkovú rýchlosť pripojenia, pretože signál posielajú len ďalej.

Switche, routery a firewally

V kategórii switche, routery a firewally nájdete predovšetkým veľmi úzko špecializované sieťové prvky, ktoré majú miesto v zložitejších sieťových štruktúrach.

  • Switche sú jednoduché sieťové prvky, ktoré majú za úlohu spájať veľký počet zariadení na internet pomocou kábla.
  • Routery dohromady spájajú viacero lokálnych sietí a zaisťujú medzi nimi komunikáciu.
  • Firewally sú bezpečnostné sieťové prvky, ktoré definujú pravidlá komunikácie medzi sieťami a zamedzujú neoprávneným prístupom.

i

V článku Ako vybrať WiFi router vám poradíme, ako zvoliť to správne zariadenie na pripojenie vašej domácnosti alebo firmy k internetu.

5G/LTE modemy

5G/LTE modemy pripájajú bezdrôtovú lokálnu sieť pomocou mobilných dát. Vložíte do nich SIM kartu, rovnako ako do telefónu, dátové pripojenie však bude dostupné pre všetky zariadenia v dosahu. LTE modem je vlastne veľmi sofistikovaný mobilný hotspot, ktorý zároveň obsahuje funkcie domáceho WiFi routera.

ADSL a VDSL

ADSL a VDSL modemy prepájajú lokálnu sieť s okolitým svetom pomocou telefónneho vedenia. To je v Slovenskej republike už silne zaužívané, a preto je veľká časť domácností pripojená prostredníctvom DSL. Veľkou výhodou je to, že v rušných hodinách váš internet nie je obmedzovaný susedmi, ktorí sú pripojení rovnakým konektorom. Na druhú stranu rýchlosť internetu závisí od vzdialenosti domácnosti či firmy od ústredne, ktorá prenáša telefónny signál. DSL routery delíme na 2 typy:

  • ADSL modemy používajú nesymetrické pripojenie, takže rýchlosť sťahovania je vyššia ako rýchlosť nahrávania.
  • VDSL modemy umožňujú symetrické pripojenie s rovnakými rýchlosťami nahrávania aj sťahovania a môžu dosahovať vyššie rýchlosti ako ADSL.

Sieťové karty powerline

Sieťové karty powerline sú skvelou voľbou, ak si chcete k zariadeniu zaviesť káblový internet, ale nemôžete vŕtať do stien. Powerline sa totiž zapája do bežnej zásuvky a vedie internetový signál cez elektrickú sieť. Rýchlosť internetového pripojenia však závisí od kvality elektrických káblov a vzdialenosti powerline karty od zásuvky, do ktorej je zapojený WiFi router.


Medzi sieťové prvky radíme aj IP a VoIP telefóny, ktoré umožňujú telefonovať cez internetovú sieť.

IP kamery

IP kamery patria predovšetkým medzi zabezpečovacie sieťové prvky. Umožňujú monitorovanie v reálnom čase aj odosielanie záznamu na vzdialené úložisko. Ide o spoľahlivé riešenie pri monitorovaní osobných či firemných priestorov a majetku. IP kamery môžu obsahovať aj prídavné senzory.

Antény

WiFi antény majú funkciu, ktorá sa nijako výrazne nelíši od funkcie iných antén a ich úlohou je šíriť alebo zosilňovať WiFi signál. Najtypickejšie antény sa pripájajú pomocou konektora SMA, exituje však aj množstvo ďalších riešení, napríklad na príjem signálu od poskytovateľa. Do kategórie antén čiastočne spadajú aj prístupové body (AP) a ďalšie zariadenia s podobným zameraním.

NAS – inteligentné sieťové úložiská

NAS (Network Attached Storage) sú inteligentné úložiská, ktoré je možné pripojiť do miestnej siete. Majú teda funkciu akéhosi servera, ktorý sa nemusí obmedzovať len na ukladanie dát, ale môže fungovať aj ako webový server. Najčastejšie však slúžia na ukladanie, zálohovanie a zdieľanie dát z viacerých počítačov aj smartfónov zároveň.

Sieťové karty

Sieťové karty sú komponenty pre počítače a notebooky, ktoré slúžia na pripojenie vášho zariadenia k internetu. V závislosti od typu môžu sprostredkovávať drôtové alebo bezdrôtové internetové pripojenie a môžu sa inštalovať priamo dovnútra počítača alebo jednoduchým zapojením do USB konektora.


i

príslušenstve nájdete predovšetkým sieťové káble, ale tiež PoE (Power over Ethernet) moduly alebo média konvertory.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 64,3 × 145,3 mm (V׊)
53,90 €

2.
TP-Link Tapo C520WS Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, farebné nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, 360° zorný uhol, s detekciou rozbitia skla, postáv a rozpoznania automobilov, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie e-mailom aj do mobilu, svetelný a zvukový alarm, SD a cloud úložisko, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a ethernet, rozmery 12,4 × 12,3 × 10,7 mm (V׊×H)
76,90 €

3.
WiFi router s WiFi 6, 802.11 aaž 1775 Mb/s, Dual-Band (2.4 GHz 574 Mb/s ), 1× GWAN, 4× GLAN, 4× externá anténa, WPA-PSK, WPA2-PSK a WPA3, Dual-Band (2,4 + 5 GHz), gigabit LAN, guest Zone, MU-MIMO, VPN , rodičovská kontrola a WiFi Mesh
55,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
2 902 položiek
4,8 86×
I-TEC USB 3.0 Metal Gigabit Ethernet
Redukcia USB-A na RJ-45 – rovné zakončenie, dĺžka kábla 0,1 m
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JP910n5k
4,1
Gigaset A690IP strieborný
IP telefón bezdrôtový, grafický displej, podpora 6 SIP účtov, napájanie z batérií, adresár kontaktov
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TL823b1
4,7 175×
TP-LINK Tapo C310, outdoor Home Security WiFi Camera
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a ethernet, rozmery 103,4 × 142,3 × 64,3 mm (V׊×H)
46,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TP633m73
5,0
Jabra Panacast HUB
USB hub – pripojenie pomocou USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A, RJ-45 a USB-C female, 3× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), napájanie cez USB, Standard USB 3.2 Gen 1, rozmery 1,2 × 9,5 × × 5,1 cm (V׊×H), rozmery 1,2 × 5,1 cm (V×H), rozmery 1,2 × 9,5 cm (V׊), čierna farba
140,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: JQ449e
4,1 51×
Vention Type-C (USB-C) to HDMI/3× USB3.0/RJ45/SD/TF/3,5 mm/PD 0,15 m Gray Aluminum Alloy T
Replikátor portov – pripojenie cez USB-C, ďalšie konektory: 3ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 1ksUSB-C , 1ksHDMI , 1ksSD , 1ksMicroSD , 1ksRJ-45 , power delivery 100W
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VENTa15
3,0
UGREEN USB 2.0 to 3× USB 2.0 + RJ45 (10/100 Mbps) (White)
Replikátor portov – pripojenie cez USB-A, štandard konektora USB 2.0, ďalšie konektory: 3ks USB-A USB 2.0, 1ks USB-C USB 2.0, 1ks RJ-45
12,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ugre119
4,6 21×
Vention SuperMini USB 3.0 HUB 0.15 m Gray
USB hub – pripojenie pomocou USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A female, 3× USB 2.0, 1× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), napájanie cez USB, dĺžka kábla 150 mm, materiál hliník a plast, sivá farba
Zľavnené -6 %
7,49 € 7,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VENb999
5,0
Seek Thermal RevealPRO Fast Frame
Termokamera pre mobilný telefón
782,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NN950k
3,7
Panasonic KX-TGE210FXN Gold/White
Telefón na pevnú linku bezdrôtový
47,40 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TL608a
4,8 283×
TP-Link Deco E4 (3-pack)
WiFi systém – MESH systém - 3 satelity, 802.11a/b/g/n/ac až 1133Mbps, Dualband (2.4GHz 300Mbps + 5GHz 867Mbps), MU-MIMO technológia, 2× LAN, rodičovská kontrola, QoS, cloud, mobilné aplikácie v slovenčine, AP mod, podpora Alexa
Super cena
100,40 € Ušetríte 6,60 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TP882h
4,0 23×
I-TEC USB-C Metal Nano Docking Station 4K HDMI LAN + Power Delivery 100 W
Replikátor portov – pripojenie cez USB-C, štandard konektora USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), ďalšie konektory: 1ksUSB-C , 3ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 1ks RJ-45 Full-duplex, 1ks HDMI HDMI 1.4, 1ksSD , 1ksJack 3.5 mm , power delivery 100W
55,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JP909o3
4,5 19×
AlzaPower Core USB-A (M) na 3× USB-A (F) s LAN čierna
USB hub – pripojenie pomocou USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A male, USB-A a RJ-45 female, 3× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), napájanie cez USB, podporuje sync & Charge, dĺžka kábla 200 mm, materiál plast, rozmery 1,7 × 31,9 × × 3 cm (V׊×H), rozmery 1,7 × 3 cm (V×H), rozmery 1,7 × 31,9 cm (V׊), čierna farba
17,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: APWHA02
4,2 36×
PremiumCord USB -> RJ45 (10/100 Mbit)
Sieťová karta – externý typ karty, LAN pripojenie, USB-A male konektor, RJ-45 female konektor, 1 LAN konektor
19,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: FV202s
5,0
Grandstream GXP1625
IP telefón stolný, grafický 2,95" displej, podpora 2 SIP účtov, PoE, 2× RJ-45, adresár kontaktov, indikácia zmeškaných udalostí, zobrazenie čísla volajúceho, programovateľné tlačidlá
47,90 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: GRST003b
4,7 498×
TP-LINK Tapo C200 Pan/Tilt Home Security WiFi Camera 1080P
IP kamera – vnútorné s rozlíšením 1920×1080 px, rotácia 360° horizontálne a 114° vertikálne, nočné videnie s max. dosvitom 9m, detekcia pohybu, PIR senzor, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a cloud platforma, slot na microSD kartu max. 512 GB, kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa, pripojenie cez WiFi, aplikácie pre Android a iOS v češtine, napájanie zo siete
33,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TP820f
AlzaPower Metal USB-C Dock Station 8 v 1 Dual Screen C8L vesmírno sivá - Dokovacia stanica Varianty
4,4 193×
AlzaPower Metal USB-C Dock Station 8 v 1 Dual Screen C8L vesmírno sivá
Dokovacia stanica – SuperSpeed USB 5Gb/s, Power Delivery 100W, pripojenie pomocou 1× USB-C (M) 3.2 gen2, ďalšie konektory 1× USB-C (F) 3.2 gen2, 2× USB-A (F) 3.2 gen1, 2× HDMI 2.0 (4K/60Hz),– MacOS len duplikácia, 1× microSD/SD, 1× RJ45 (1Gb/s), materiál opletu PVC, materiál tela hliník/plast, dĺžka kábla 15cm
Super cena
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: APWHC54
4,8 86×
I-TEC USB 3.0 Metal Gigabit Ethernet
Redukcia USB-A na RJ-45 – rovné zakončenie, dĺžka kábla 0,1 m
15,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JP910n5k
Grandstream GSC3570 SIP interkom
VoIP telefón bezdrôtový, grafický 7" displej, podpora 4 SIP účtov, PoE, hlasné handsfree, dotykový displej
Zľavnené -10 %
159,90 € 177,90 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: GRST034b
4,3 158×
Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro
WiFi extender – 802.11b/g/n, až 300Mb/s, Single-Band (2,4 GHz 2400Mb/s), 2× externá anténa, WPA-PSK a WPA2-PSK
14,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: XI310a1
AlzaPower USB-C Dock Station 7 v 1 čierna - Dokovacia stanica Varianty
4,4 187×
AlzaPower USB-C Dock Station 7 v 1 čierna
Dokovacia stanica – SuperSpeed USB 5Gb/s, Power Delivery 100W, pripojenie pomocou 1× USB-C (M) 3.2 gen2, ďalšie konektory 1× USB-C (F) 3.2 gen2, 2× USB-A (F) 3.2 gen1, 1× HDMI 2.0 (4K/60Hz), 1× microSD/SD, 1× RJ45 (1Gb/s), materiál opletu PVC, materiál tela hliník/plast, dĺžka kábla 15cm
Super cena
53,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: APWHC59
4,6 104×
Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Adapter
Redukcia RJ-45 na RJ-45 – rovné zakončenie, dĺžka kábla 0,05 m
9,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NL824g
Grandstream GXV3370 SIP video telefón
IP telefón bezdrôtový, grafický 7" displej, podpora 16 SIP účtov, PoE, 2× RJ-45, adresár kontaktov, budík, zrýchlená voľba, indikácia zmeškaných udalostí, kalendár, zobrazenie čísla volajúceho, dotykový displej, Bluetooth, WiFi, operačný systém
301,90 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: GRST024b
4,6 807×
TP-LINK RE200 AC750 Dual Band
WiFi extender – 802.11b/g/ac, až 433Mb/s, Dual-Band, 1 × LAN až 100 Mbit, 3× interná anténa, WPA-PSK a WPA2-PSK
30,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TP633m
4,0
Vention USB-C to HDMI/VGA/2× USB3.0/2× USB2.0/RJ45/TF/SD/PD Docking Station 0,15 m Gray
Replikátor portov – pripojenie cez USB-C, ďalšie konektory: 2ks USB-A USB 2.0, 2ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 1ksCinch (RCA) video/VGA (RGB) , 1ksHDMI , 1ksUSB-C , power delivery 87W
45,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: VENTa9

Sieťové prvky

WiFiČo je WiFi 6? Domáce WiFi siete zažívajú v posledných mesiacoch nevídaný nápor. A preto je nevyhnutné zabezpečiť stabilné a rýchle pripojenie v každom kúte vášho bytu. Úplne kľúčovým krokom je prechod na bezdrôtový štandard WiFi 6, ktorý ponúka dostatočne široké prenosové pásmo pre...
Je to len pár mesiacov, kedy Apple predstavil desivo rýchle čipy M3. A teraz sa tento vybrúsený kus kremíka dostáva aj do MacBook Air. Tento celosvetovo najobľúbenejší notebook je teraz ešte lepší. Vďaka hardvérovému vylepšeniu sa tak môžete tešiť hneď na niekoľko...
Ako správne naladiť domácu WiFi sieť, ktorá zaistí rýchle pripojenie na internet vrátane stabilného streamovania videa? Tu sú naše osvedčené tipy na úpravu nastavenia, alebo rovno na kúpu nového 5 GHz WiFi routera. Aktuálna situácia si totiž žiada spoľahlivé a rýchle...
PowerbankAká je reálna kapacita power banky? Asi ste si už niekedy všimli, že keď si kúpite power banku, jej udávaná a reálna kapacita sa znateľne líšia. Nejde o žiadny výrobný trik, ako by sa mohlo najskôr zdať. Power banky tak skrátka fungujú. Prečo a ako veľmi sa udávaná kapacita power banky líši od tej...
Obľúbený výrobca ASUS prichádza s výhodnou cashbackovou akciou Back to School, v ktorej môžete získať z vašich nákupov späť až 1 025 €*.
Špičkový herný monitor je neoddeliteľnou súčasťou zostavy na PC gaming. Jedine tak bude herný zážitok skutočne komplexný, plnohodnotný a hlavne ničím nerušený. Monitory ASRock Phantom Gaming presne toto ponúkajú.
Viac článkov Všetky články

Sieťové prvky

V kategórii Sieťové prvky máme práve teraz na Alza.sk celkom 2900 produktov.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií