Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Protiplnění

SIGNAL Bio Natural Whitening 75 ml

Zobraziť katalóg
SIGNAL Bio Natural Whitening 75 ml
3,0 1 hodnotení
Zubná pasta – s bieliacim účinkom, prírodná a BIO, ochrana ďasien, ochrana skloviny, ochrana pred zubným kazom, univerzálna
Kód:  ZUB830 Produktové číslo:  8710604763776 Stránky výrobcu
SIGNAL Bio Natural Whitening 75 ml Predaj skončil

SIGNAL Bio Natural Whitening 75 ml

Značka Signal teraz prichádza so zubnými pastami v bio kvalite. Jednou z nich je bieliaca zubná pasta Signal BIO Natural Whitening s prírodnými extraktmi a európskou certifikáciou ECOCERT. Ak hľadáte účinnú ochranu ďasien a zubov, tak ste na správnom mieste. Receptúra pasty obsahuje fluorid, ktorý je potrebný na spevnenieskloviny, ktorá tak lepšie odolá zubnému kazu. Na pomoc prichádza tiež výťažok z bio citrónov s oxidom kremičitým. Oboje vám pomáha odstrániť povrchové škvrny zo zubov, ale zároveň sú výťažky šetrné k zubnej sklovine. A poslednou dôležitou ingredienciou zubnej pasty Signal BIO je zinok. Ten pomáha vašim zubom v boji proti zubnému kazu aposilňuje ďasná.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty Signal BIO Natural Whitening

  • Bieliaca bio zubná pasta Signal s prírodnými extraktmi
  • Účinná ochrana ďasien a zubov
  • Obsahuje fluorid, ktorý spevňuje sklovinu a pomáha tak odolávať zubným kazom
  • Výťažky z bio citrónov a oxid kremičitý šetrne odstraňujú povrchové škvrny zo zubov
  • Zubná pasta Signal BIO Natural Whitening obsahuje zinok, ktorý posilňuje ďasná

O značke Signal

Firma Signal patrí medzi špičku vo výrobe pomôcok pre ústnu hygienu. Počiatky značky sa datujú do roku 1961, kedy na trh uviedli svoju úplne prvú pastu s červeno-bielymi prúžkami. Inovácia zostala firme vlastná po celú dobu jej existencie, kedy prinášala revolučné produkty a technológie. Filozofia značky Signal je vlastne jednoduchá – prinášať kvalitnú a špičkovú starostlivosť pre celé rodiny. Z toho dôvodu nájdete v širokej ponuke produkty pre deti od najútlejšieho veku, mužov aj ženy.

Zloženie:
Aqua, Hydrated silica, Hydrogenated starch hydrolysate, Glycerin, Xylitol, Zinc citrate, Xanthan gum, Sodium lauryl sulfate, Mentha piperita oil, Sodium fluoride, Aloe barbadensis leaf extract, Mentha piperita leaf extract, Punica granatum fruit extract, Citrus limon fruit extract, Eucalyptus globulus leaf oil


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, BIO Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, BIO Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIGNAL Bio Natural Whitening 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Signal BIO Natural Whitening 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SIGNAL Bio Natural Whitening 75 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií