Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SilentiumPC Gladius Q50

Zobraziť katalóg
SilentiumPC Gladius Q50
5 2 hodnotení
PC skrinka mini tower, mini-ITX, 2x 3.5", 2x USB 3.0, 1x 120 mm ventilátor, bez zdroja, čierna
Kód:  CB147m Produktové číslo:  SPC112

SilentiumPC Gladius Q50

Gladius Q50 je mimoriadne štýlovo vyzerajúca mini-ITX počítačová skriňa s eloxovaným lešteným hliníkovým povrchom. Skvele sa hodí k stavbe kancelárskeho, domáceho multimediálneho, ale aj herného počítača a stane sa ozdobou každej kancelárie alebo domácej pracovne. Konštrukcia je navrhnutá pre maximálnu flexibilitu, nie ste obmedzení malým priestorom a vďaka tomu máte na výber zo širokého spektra komponentov.

Aj napriek kompaktným rozmerom môžete bez obáv inštalovať "full-size" komponenty, vrátane štandardných ATX zdrojov, grafických kariet do dĺžky až 200 mm a chladiča procesora do výšky 160 mm. K dispozícii je aj dostatok priestoru pre montáž až troch interných diskov - 1×3,5" a 2×2,5" alebo 2×3,5".

Čo najefektívnejšie chladenie zabezpečuje push-pull prúdenie vzduchu. Zadný ventilátor (120 mm, predinštalovaný) vháňa studený vzduch do vnútra, ktorý prestupuje ďalej cez chladič CPU a vychádza von z počítačovej skrine cez predný panel. Jedine tak je zabezpečené dokonalé odvetranie a chladenie všetkých komponentov. Dodatočné vetracie otvory v oblasti slotu PCI poskytujú dostatočné chladenie grafických kariet.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery a ľahká konštrukcia
  • Štýlový dizajn
  • Vysoko kvalitné materiály
  • Podpora bežných ATX napájacích zdrojov
  • Chladič CPU do 160 mm
  • Podpora SSD
  • Obsahuje zadný ventilátor 120 mm (sací ventilátor s prachovým filtrom)
  • 2× USB 3.0 na prednom paneli

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SilentiumPC Gladius Q50
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilentiumPC Gladius Q50. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gladius Q50. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gladius Q50. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilentiumPC Gladius Q50.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií