Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Silk'n Glide

Zobraziť katalóg
Silk'n Glide
IPL epilátor – na nohy a telo, dámsky, elektrické napájanie, puzdro/taštička a napájací adaptér súčasťou balenia, zelená farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SILIPL04 Produktové číslo:  SIL-GLIDE Stránky výrobcu
Silk'n Glide 201,90 € Momentálne nedostupné

Silk'n Glide

Pulzný laserový epilátor dokonale odstráni chĺpky po celom tele. Tento model obsahuje 50.000 svetelných impulzov, čo stačí na niekoľko rokov úplného odstránenia chĺpkov. Môžete si nastaviť rýchlosť v rozmedzí od 1 impulzu za sekundu až po 1 impulz za 3,5 sekundy, v závislosti od množstva energie. V ponuke je 5 úrovní energie. Prístroj funguje v omnoho nižších energetických hladinách než iné prístroje, takže je vhodný pre ošetrenie širšieho spektra odtieňov pleti, vrátane tých tmavších. Ošetrujúca plocha o veľkosti 3 cm 2 poskytuje svetlo, ktoré je zapustené vo vnútri prístroja. Vďaka tomu Glide chráni a zamedzuje priamemu kontaktu medzi povrchovou úpravou prístroja a kožou. Zabudované čidlo farby kože je určené na meranie pleti aplikovaného povrchu, a umožňuje použitie len na vhodných odtieňoch pokožky.

Silk'n Glide má certifikát FDA v USA a bol testovaný hornými dermatológmi a plastickými chirurgami. Prístroj môže byť použitý bezpečne, ľahko a efektívne v bežnom domácom prostredí.

Špecifické vlastnosti:

  • 50.000 svetelných impulzov
  • 5 úrovní energie
  • čidlo farby kože
  • ošetrujúca plocha o veľkosti 3 cm2
  • vhodný pre liečenie širšieho spektra odtieňov pleti
  • certifikát FDA
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Zakoupila jsem u Vás Silk n Glide 50000 impulsů,ale nenašla jsem český návod.Mohu Vás požádat o něj ? Děkuji

Dobry den,chcem sa opytat, co to znamena - "1x 50000 impulzov". Ako casto sa pouziva?Ako to je zo ziarovkou,da sa pouzivat aj na tvar? Dakujem

Diskusia a poradňa k Silk'n Glide
Príslušenstvo pre Silk'n Glide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Glide.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií