Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Silk´n Inno Essential Sonic Clean

Zobraziť katalóg
Silk´n Inno Essential Sonic Clean
5 3 hodnotení
Čistiaca sada pre každodenné hĺbkové čistenie tváre, vhodné pre použitie na čele, brade, lícach a nose
Kód:  SILPC004 Produktové číslo:  SIL-SONIC
Silk´n Inno Essential Sonic Clean Predaj skončil

Silk´n Inno Essential Sonic Clean

Čistiaca sada Sonic Clean je určená pre každodenné hĺbkové čistenie tváre od nečistôt, kožného mazu, odumretých kožných buniek aj make-upu. Strojček má veľmi jemnú kefku, ktorá pleť jemne rozmaznáva. Jeho použitie je jednoduché a veľmi rýchle. Make-up vám tento pomocník pomôže odstrániť až 6x rýchlejšie, než klasické metódy. Mäkká kefka rýchlo a šetrne odstráni všetky nečistoty z vašej pleti a zároveň pleť jemne masíruje. Prístroj poskytne vašej pleti úľavu a dokonale čistú a jemnú pleť. Sadu môžete použiť aj na cestách, vydrží až 2,5 hodiny prevádzky bez nabíjania.

Praktický pomocník jemne, ale dôkladne čistí pleť, zaisťuje jej prekrvenie a zanecháva pleť čistú, sviežu a žiarivú. Strojček sa po minúte automaticky vypína. Výsledok čistenia je vidieť okamžite, už po necelej minúte aplikácie je pleť dokonale vyčistená. Prístroj je možné používať aj vo vani alebo v sprche, je vodotesný a to uľahčuje aj jeho čistenie po použití. Kefka spoľahlivo pripraví pleť na ďalšiu kozmetickú starostlivosť alebo každodenné líčenie. Kúpte si praktický strojček, ktorý vašu pleť jemne vyčistí a bude ju udržiavať zdravú a krásnu!

Parametre a špecifikácia:


Prevádzka:
Akumulátorový

Otáčky:
350 otáčok za minútu

Výdrž:
2,5 hodiny chodu

Náhradná kefka:
1

Funkcie:
Automatické vypnutie prístroja po minúte chodu.

Vodotesnosť:
Áno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk´n Inno Essential Sonic Clean
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Inno Essential Sonic Clean. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n Inno wichtiger Sonic reinigen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n Inno wichtiger Sonic reinigen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Inno Essential Silk'n Sonic Clean.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií