Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Silk'n Prístroj na zmiernenie prejavov akné Blue

Zobraziť katalóg
Silk'n Prístroj na zmiernenie prejavov akné Blue
Masážny prístroj – kombinácia modrého LED svetla a IR tepelného žiarenia pre liečbu a prevenciu akné, ručné použitie
Kód:  SILPC011 Produktové číslo:  SIL-BLUE
Silk'n Prístroj na zmiernenie prejavov akné Blue Predaj skončil

Silk'n Prístroj na zmiernenie prejavov akné Blue

Silk'n Blue je úžasný revolučný prístroj, ktorý prináša úplne inovatívny spôsob liečby akné. A to úplne jednoducho a pohodlne, v domácom prostredí, bez žiadnych ďalších investícií. Prístroj nielen zmierňuje prejavy akné, ale taktiež zabraňuje jeho vzniku. To všetko vďaka veľmi jemnej a neinvazívnej metóde fototerapie, pri ktorej sa účinne kombinuje modré LED svetlo a IR tepelné žiarenie. Navyše pozitívne účinky môžete pozorovať už za 3 – 7 týždňov.

Inovatívna liečba akné

  • Pohodlné a diskrétne použitie v domácom prostredí
  • Zmierňuje prejavy akné a vyhladzuje pokožku
  • Zabraňuje ďalšiemu vzniku akné
  • Zabíja baktérie, ktoré spôsobujú akné
  • Vysušuje mazové žľazy a zabraňuje vzniku mastnoty
  • Viditeľne jasnejšia a hladšia pleť už za 3 – 7 týždňov
  • Bezpečné použitie, ktoré je zaručené vstavanými bezpečnostnými prvkami
  • Klinicky testované a doporučené dermatológmi

Ako prebieha terapia Silk'n Blue

Silk'n Blue používa na terapiu pleti kombináciu modrého LED svetla a IR tepelného žiarenia. V prvom rade dochádza k likvidácii baktérií, ktoré spôsobujú akné, následne sú vysušené mazové žľazy, ktoré spôsobujú mastnú pleť, ktorá je náchylnejšia k akné. Existujúce vyrážky sa začnú rýchlejšie hojiť a výskyt nových bude čoraz nižší. Najlepšie výsledky možno očakávať v priebehu 3 až 7 týždňov po dokončení odporúčaného liečebného plánu. Ten pozostáva z každodenného ošetrenie infikovanej oblasti počas 6 – 8 týždňov. Na udržanie krásnej pokožky bez akné používajte prístroj raz týždenne rovnakým spôsobom ako pri terapii.

Bezpečnosť a zdravotná nezávadnosť

Terapia proti akné Silk'n Blue bola vyvinutá v spolupráci s odborníkmi a je schválená a odporúčaná dermatológmi. Bezpečnostné prvky zaručujú úplne bezpečné použitie, zabudovaný teplotný snímač zaisťuje, že teplota na povrchu kože nebude nikdy vyššia ako 41 °C.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se Vás zeptat, zda mohu tento Váš výrobek: Přístroj proti akné Silk´n Přístroj pro zmírnění projevů akné Blue, po jeho zakoupení u Vás, používat také na akné, které se mi tvoří ve vlasech? Je to stejně účinné a bezpečné jako na akné na tvářích? Nepoškozuje to vlasové kořínky a pokožku?¨ Velmi Vám děkuji, Novák

Diskusia a poradňa k Silk'n Prístroj na zmiernenie prejavov akné Blue
Príslušenstvo pre Silk'n Prístroj na zmiernenie prejavov akné Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Přístroj pro zmírnění projevů akné Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk´n Blue, zur Linderung der Symptome von Akne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk´n Blue, zur Linderung der Symptome von Akne. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silk'n Blue pattanáskezelő.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií