PET PET

Silk´n Prístroj na zmiernenie prejavov vrások Face FX

Zobraziť katalóg
Silk´n Prístroj na zmiernenie prejavov vrások Face FX
Masážny prístroj – obmedzuje výskyt vrások, zlepšuje štruktúru pleti, technológia Home Fractional
Kód:  SILPC012 Produktové číslo:  SIL-FACE
Silk´n Prístroj na zmiernenie prejavov vrások Face FX Predaj skončil

Silk´n Prístroj na zmiernenie prejavov vrások Face FX

Chcete, aby vaša pleť vyzerala za 8 týždňov o 10 rokov mladšie? Áno, je to možné s týmto revolučným prístrojom Silk'n Face FX. Tento prístroj využíva kombináciu terapie ucelenejším červeným svetlom a hlbokého prehrievania na redukciu prejavov starnutia pleti a obnovenie jej mladistvého žiarivého vzhľadu. To všetko diskrétne, v pohodlí vášho domova. Budete pozorovať okamžité a dlhodobé účinky.

Kľúčové vlastnosti Silk'n Face FX

  • Revolučná anti-aging technológia
  • Okamžité a dlhodobé výsledky
  • Obmedzuje výskyt vrások
  • Zlepšuje štruktúru pokožky
  • Rozjasňuje farbu pleti
  • Redukuje veľkosť pórov
  • Aktivuje kolagén za účelom regenerácie pleti
  • Bezpečné a diskrétne použitie v pohodlí domova

Ako Silk'n FaceFX funguje

Technológia Home Fractional funguje na princípe kombinácie prehrievania kože, kedy poskytuje rovnomerné rozptýlenie energie a zameriava sa do hĺbky kože, kde ohrieva kolagén pre regeneráciu kože a zamedzenie starnutia a hlboké fragmentované presvetlenie, kedy energia červeného svetla vyvoláva zvýšenú cirkuláciu a obmenu nových buniek. Tento proces prerušuje starnutie pleti tak, že redukuje vrásky, vylepšuje štruktúru kože a znižuje veľkosť pórov. Posledným prvkom tejto technológie je LED svetlo, ktoré stimuluje hlboké kožné tkanivo a omladzuje vzhľad pleti.

Bezpečné použitie

Prístroj bol vytvorený vynálezcami lasera a IPL zariadení pre lekárske omladenie pleti, je vhodný pre všetky typy a farby pleti. Prístroj je bezpečný pre domáce použitie, ak ho budete používať v súlade s návodom a pokynmi na použitie.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím Vás, chcem sa spýtať či pri tomto prístroji treba používať nejaký gél.

Diskusia a poradňa k Silk´n Prístroj na zmiernenie prejavov vrások Face FX
Príslušenstvo pre Silk´n Prístroj na zmiernenie prejavov vrások Face FX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Přístroj pro zmírnění projevů vrásek Face FX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk´n FaceFX Hautverjüngungsgerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk´n FaceFX Hautverjüngungsgerät. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silk'n Face FX bőrmegújító és fiatalító eszköz.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií