Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SINGER Starlet 6660

Zobraziť katalóg
SINGER Starlet 6660
4,7 26 hodnotení
Šijací stroj overlockový steh, automatický navliekač nite, voľné rameno, šitie dvojitou ihlou, nastavenie dĺžky stehu, nastavenie šírky stehu a osvetlenie, počet druhov stehov: 60,
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EAD8021u Produktové číslo:  6660 Stránky výrobcu
SINGER Starlet 6660 252,90 € Momentálne nedostupné

SINGER Starlet 6660

Singer Starlet 6660 elektrický šijací stroj od rokmi overeného výrobcu, je nabitý modernými technológiami a skvele sa hodí pre domáce použitie. Stroj je vybavený bohatým príslušenstvom. Môžete si vybrať na 60 druhov najpoužívaňejších stehov,  vrátane overlockových a dekoračných.

Model ovplýva vertikálne výkyvným CB chápačom, 4 typmi automatických gombíkových dierok alebo zabudovaným navliekačom na ihly. Všetky dôležité nastavenia, ako sú stehy, ich dĺžka a šírka, sa regulujú veľmi ľahko pomocou príslušných tlačidiel. Praktické voľné rameno vám potom umožní pohodlné šitie aj kruhových tvarov, ako sú nohavice a rukávy.

Hlavné prednosti:

  • Veľké množstvo stehov
  • 13 polôh ihly
  • LED osvetlenie
  • LCD displej
  • Plynulá regulácia
  • Pevný kovový rám
  • Bohaté príslušenstvo


Pre prácu v zhoršených svetelných podmienkach ponúka samozrejme osvetlenie vo forme LED žiarovky. Výhodou je prítomnosť LCD displeja priamo na tele stroja, ktoré je celokovové a zaisťuje tak potrebnú stabilitu. Rýchlosť šitia pri modeli Starlet 6660 dosahuje až 750 stehov za minútu.

Štandardné príslušenstvo:
Základná pätka (na stroji)
Zipsová pätka
Pätka na obšívanie gombíkových dierok
Sada ihiel
Cievky na spodnú niť (3 ks)
Druhý kolík na špulka nite
Plstené podložky
Krytka cievky nite
Parátko/štetček
Skrutkovač na stehovú dosku
Krycia doska podávača

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
60 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
60 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň mám už druhý sijaci stroj, nakolko prvý som hneď musela vrátiť pre poruchu. Všade čítam , že sijaci stroj ma tichý chod. No ten môj je hlucnejsi ako ten starý čo som mala kúpený OD Tesco. Je mi trápne ho znovu vrátiť, tak by som vás poprosilao odpoveď. Dakujem

Dobrý den , prosím o informaci jaké jsou rozměry tohoto šicího stroje Předem velmi děkuji. Malá

Dobrý deň chcem sa opýtať ako je ten šijací stroj použitý skúšaný len na predajni, alebo ho nieketo kúpil vzal domov šil a potom ho prišiel vrátiť speť poprosím o úprimnú odpoveď ´dakujem prajem pekný deň.

Dobrý den, ráda bych věděla, zda-li je k tomuto šicímu stoji zasílán český návod a zda-li balení obsahuje i příslušenství, jako je patka, cívka, jehly..atd..?

Diskusia a poradňa k SINGER Starlet 6660
Príslušenstvo pre SINGER Starlet 6660 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SINGER Starlet 6660. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SINGER Starlet 6660. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SINGER Starlet 6660. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SINGER Starlet 6660.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií