AlzaPlus+ kancelář PET

SIRIUS Q 24 čierna

Zobraziť katalóg
SIRIUS Q 24 čierna
Kancelárska stolička synchrónny mechanizmus s piatimi polohami blokácie, nastavenie sily protiváhy, výškové a hĺbkové nastavenie sedadla, čalúnenia samonosnou sieťovinou, výškovo nastaviteľné operadlo, flexibilná bedrová aj hlavová opierka, výškovo nastaviteľné podrúčky, nosnosť 130kg
Kód:  ABP009a Produktové číslo:  173590321

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIRIUS Q 24 čierna

Trávite Ak veľkú časť dňa v kancelárii na stoličke? Potom je na čase vybrať si takú, s ktorou sa vyhnete sa bolesti chrbta a šije a z ktorej sa vám ani nebude chcieť vstávať. Elegantná čierna stolička SIRIUS Q 24 sa pýši maximálnej polohovateľnosť a veľmi komfortným ovládaním, takže je vhodná aj pre skutočne dlhý pracovný deň. Synchrónny mechanizmus môžete nastaviť až do piatich rôznych polôh, sedadlo môžete polohovať do hĺbky aj do výšky a tiež bedrová a hlavová opierka a podrúčky sú veľmi flexibilné. Sedák aj operadlo stoličky je potiahnutý samonosnou sieťovinou, vďaka ktorej je stolička veľmi vzdušná, čo oceníte nielen v letných sparných dňoch.

kľúčové vlastnosti

  • Veľmi komfortná kancelárska stolička
  • Nadštandardné možnosti polohovania
  • Priedušné prevedenie s poťahom sa samonosné sieťoviny
  • Skvele sa prispôsobí každej postave
  • Synchrónny mechanizmus s päťnásobnú aretáciou a nastavením sily protiváhy
  • Nastaviteľný sedák, opierka hlavy i podrúčky
  • 4D podrúčky z mäkčeného polyuretánu
  • Kostra z lešteného hliníka
  • Univerzálne kolieska na koberce aj tvrdú podlahu
  • Elegantné čierne prevedenie sa hodí do každej kancelárie

Prispôsobí sa každej postave

Nastaviť stoličku na vaše potreby bude hračka, hoci možností prispôsobenia budete mať naozaj veľa. Už podhlavník si môžete nastaviť do výšky a uhla, ktorý vám bude vyhovovať. Výška operadla je taktiež nastaviteľná a jeho súčasťou je výškovo nastaviteľná bedrová výstuha otočná okolo vodorovnej osi. Vďaka nej nebude vaše bedrovú oblasť trpieť ani pri dlhšom sedení. Sedák je vyrobený z veľmi príjemného materiálu a umožňuje nastavenie jeho výšky i hĺbky. Samozrejmosťou sú potom nastaviteľné podrúčky, ktoré sa pýši príjemným zaobleným tvarom. Prispôsobiť si ich môžete všetkými smermi, teda do výšky, dopredu či dozadu a nakloniť podľa potreby. Prispôsobte si tiež sklon operadla pomocou synchrónneho mechanizmu s veľmi dôkladným upevnením a inteligentným nastavením protiváhy. K dispozícii máte hneď päť polôh s blokáciou.

výška:
115 - 124 cm

hĺbka:
50 - 56 cm

Parametre a špecifikácia

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál poťahu
Sieťovina Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
150 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
64 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
45 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
54 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIRIUS Q 24 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIRIUS Q 24 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIRIUS Q 24 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIRIUS Q 24 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SIRIUS Q 24 fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií