Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

SKROSS PA37

Zobraziť katalóg
SKROSS PA37
4,9 12 hodnotení
Adaptér cestovný, pre celý svet, 10 A max., vr. USB, nabíjanie, 2x výstup 1300 mA
Kód:  SD052ch Produktové číslo:  PA37 Stránky výrobcu

SKROSS PA37

Adaptér SKROSS PA37 dáva slobodu cestovateľom a ich elektronike, ktorú pripojíte do torjpólových zásuviek triedy I a II po celom svete. Vďaka adaptéru si pripojíte elektroniku, ktorá má iné sieťové koncovky, než aké sa používajú v onom kraji, ale postará sa aj o dobíjanie dvoch USB prístrojov naraz. Adaptér je kompaktný, aby mohol byť ľahko transportovaný, ale aj dosť pevný, aby vydržal cestovné nástrahy.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
trojpólové uzemnené zásuvky triedy I a II po celom svete

Typy výsuvných vidlíc:
Veľká Británia, Švajčiarsko, Taliansko, Austrália, USA

USB výstup:
Max. 1,3 A

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Také by mě zajímala odpověď na otázku ze 7.8.2016

Diskusia a poradňa k SKROSS PA37
Príslušenstvo pre SKROSS PA37
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKROSS PA37. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skross PA37. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skross PA37. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SKROSS PA37.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií