Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Skylanders: Swap Force (Trigger Happy v3)

Zobraziť katalóg
Skylanders: Swap Force (Trigger Happy v3)
Herná figúrka - Figúrka do hry Skylanders Swap Force
Kód:  WG383h1c Produktové číslo:  5030917128936

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skylanders: Swap Force (Trigger Happy v3) Predaj skončil

Skylanders: Swap Force (Trigger Happy v3)

Tým Swap Force už po generace chrání sopku, která je zdrojem kouzel ve Skylandu. Tedy až do doby, kdy je mohutný výbuch během divoké bitvy odhodil až na Zem, kde získali možnost vyměňovat si schopnosti. Pomůžete jim vylepšit jejich sílu a magické schopnosti tak, aby získali zpět svůj svět? Rozdělte figurky a různým seskládáním jejich horních a dolních částí získáte nové kombinace, které změní jejich síly a schopnosti ve hře. Vydejte se na vzrušující nové dobrodružství se Skylanders Swap Forces.

Postavička Trigger Happy spadá do elementu techniky a má podobu stále šťastného skřítka, jenž je vášnivým pistolníkem. Jeho základními útoky je střílení zlatých nábojů z dvojice zlatých zbraní anebo házení zlatého hrnce, který působí značný damage. Společně s ostatními Skylanders bojuje proti chaosu v zemi Skylands. S figurkou Trigger Happy si užijete maximum zábavy a výborných herních soubojů.

Doplňující informace:

Série:
Skylanders: Swap Force

Materiál:
Kvalitní plast

Vylepšené statistiky:
Síla - 70
Zručnost - 70
Obrana - 30
Štěstí - 100

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skylanders: Swap Force (Trigger Happy v3). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skylanders: Swap Force (Trigger Happy v3). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skylanders: Swap Force (Trigger Happy v3). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skylanders: Swap Force (Trigger Happy v3).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií