Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Skylink standard HD Cryptoworks + CA modul Cryptoworks

Zobraziť katalóg
Skylink standard HD Cryptoworks + CA modul Cryptoworks
Karta neplacené programy na neomezenou dobu (ČT HD, Nova HD, Prima, atd.) + zdarma balíček MULTI a HD Plus na 2 měsíce, CA modul Cryptoworks
Kód:  JT879e Stránky výrobcu
Skylink standard HD Cryptoworks + CA modul Cryptoworks Predaj skončil

Skylink standard HD Cryptoworks + CA modul Cryptoworks

Predplatená satelitná karta Skylink Štandard HD s 2 mesačným predplatným programové sady MULTI. Karta je určená pre príjem českých programov ČT1 HD, ČT2, ČT4 Sport, TV Prima, TV NOVA HD, Nova Cinema, Prima Cool, Barrandov, Public TV (ČT24 a Noe TV vysiela voľne) a slovenských programov TV JOJ, STV1, STV2 a TA3 (vysiela voľne) zo satelitu Astra 23.5 ° bez časového obmedzenia = po dobu vysielania TV programov v paketu CS LINK alebo po dobu životnosti karty.

Karta prináleží systému podmieneného prístupu CryptoWorks s caída 0D03. Platí pre ňu územné obmedzenia pre príjem niektorých programov z ponuky Skylinku len v Českej republike a iných programov len v Slovenskom republike. Programová ponuka pre príslušný štát sa automaticky nastaví pri registrácii karty. Obdobie dočasnej aktivácie je 20 dní od vloženia karty do přijímače.Je možné tiež doplatiť programový balík MULTI, ktorý obsahuje tieto programy:NOVA Sport, Sport 5, Eurosport, FILM BOX EXTRA, FILM BOX, CS Film, HBO, Jim Jam, Viasat Explorer, Viasat History, Spice a XXX Xtreme.

Dekódovací modul CA CryptoWorks je vhodný najmä pre príjem českých a slovenských programov. Pomocou předpalecných kariet dekóduje programy paketu CzechLink, SlovakLink, UPC Direct a ďalších. Tento modul je plne kompatibilný s kartou Skylink Štandard HD. Modul CA CryptoWorks sa zasúva do slotu Common Interface (CI) priamo na satelitnom prijímači. Do tohto modulu sa následne zasunie predplatená satelitná karta, vďaka ktorej možno prijímať programy podľa ponuky satelitnej karty.

Parametre a špecifikácie:

Satelit:
ASTRA 19,2 °
ASTRA 23,5 °

Systém dekódovanie:
CryptoWorks

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skylink standard HD Cryptoworks + CA modul Cryptoworks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skylink standard HD Cryptoworks + CA modul Cryptoworks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skylink standard HD Cryptoworks + CA modul Cryptoworks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skylink standard HD Cryptoworks + CA modul Cryptoworks.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií