AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Slavné dny, 50+2 príbehov, které písali históriu

Zobraziť katalóg
Slavné dny, 50+2 príbehov, které písali históriu Kniha
5 4 hodnotení
Nakladateľ
stream
Kód:  stream31

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Slavné dny, 50+2 príbehov, které písali históriu Predaj skončil

Slavné dny, 50+2 príbehov, které písali históriu

Čriepky slávnej histórie zostavené z významných udalostí a jedinečných dní, prináša v 52 kapitolách kniha Slávne dni, ktorú vydáva nakladateľstvo KNIHA ZLIN v spolupráci so Seznam.cz. Čerpá pritom z rovnomennej relácie internetovej televízie Stream.cz (http://www.stream.cz/slavnedny). Jej autor, novinár a moderátor Pavel Zuna, vybral za pomoci svojich spolupracovníkov, Andrey Maloveczkej a Martiny Krušiny, významné udalosti svetových i českých dejín: človek na Mesiaci, Jaltská konferencia, atómová bomba, pád Berlínskeho múru, vznik Československa, Lidice alebo okupácia Československa v roku 1968. Tieto témy doplnil o výnimočné momenty, ktoré takisto vošli do histórie: najhoršia letecká katastrofa v dejinách, zmiznutie piatich lietadiel nad bermudským trojuholníkom, prvé verejné filmové predstavenie, posledný koncert skupiny Beatles, havárie UFO u Roswellu, festival vo Woodstocku, zázrak vo Fatime a mnohé ďalšie. Kniha obsahuje množstvo dobových fotografií, máp a nákresov a spolu s textom tvoria celok, ktorý dokáže výstižne a v súvislostiach vykresliť udalosti, ktoré majú svoje miesto v histórii ľudstva a nemali by upadnúť do zabudnutia.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Slavné dny, 50+2 příběhy, které psaly historii. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Die glorreichen Tage, 50 + 2 Geschichten, die Geschichte schrieb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Die glorreichen Tage, 50 + 2 Geschichten, die Geschichte schrieb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Slavné dny, 50+2 příběhy, které psaly historii.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií