Solight 1D07

Zobraziť katalóg
Solight 1D07
Pohybový senzor – bezdrôtový detektor pohybu + bezdrôtový externý senzor-magnet, napájanie batériami
Kód:  SD282c1d Produktové číslo:  1D07 Stránky výrobcu

Solight 1D07

V dnešnej dobe je čím ďalej tým dôležitejšie, mať svoj majetok zabezpečený proti krádeži. Či už ide o sídlo firmy, rodinný dom či garáž, nie je rozumné riskovať a nechávať ich napospas zlodejom. Spoločnosť Solight sa už roky zaoberá výrobou rôznych druhov bezpečnostných pomôcok, ktoré majú prípadného zlodeja odradiť. V tomto balení sa nachádza šikovná súprava, ktorá je ideálnym pomocníkom na ochranu vašej garáže, kôlne, či iných nehnuteľností.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre obchody, firmy, kancelárie
  • 16 nastaviteľných melódií
  • Kvalitné spracovanie
  • Elegantný dizajn

Šikovná súprava

V tomto balení nájdete súpravu bezdrôtového detektoru pohybu, ktorý je napojený na externý magnetický senzor. Ten sa namontuje na dvere či okno stráženého objektu a v prípade oddelenia jeho magnetov od seba (otvorenie dverí alebo okna) automaticky vyšle signál. Ak je bezdrôtový hlásič vo vzdialenosti do 40 m od senzoru, spustí jednu zo šestnástich nastaviteľných melódií.

Parametre a špecifikácia:

Hlasitosť:
65 – 78 dB

Dosah signálu:
max. 40 m bez prekážok

Napájanie:
Prijímač: 2× AA alkalická batéria (nie sú súčasťou balenia)
Senzor: 1× 12 V/23 A alkalická batéria (súčasťou balenia)

Farba:
Biela

 
Prečítať viac

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Typ detekcie
pohybu Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
pohybu Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nelze nastavit jen nějaké krátké pípnutí? Všech 16 melodií je zbytečně dlouhých a rušivých. Případně nemáte nějaký jiný výrobek, který by to uměl? Děkuji

Diskusia a poradňa k Solight 1D07
Príslušenstvo pre Solight 1D07 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight 1D07. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Solight 1D07. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Solight 1D07. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solight 1D07.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií