Solight čelové svietidlo LED, 1 W + 3 LED, čierne

Zobraziť katalóg
Solight čelové svietidlo LED, 1 W + 3 LED, čierne
4,0 6 hodnotení
Čelovka so svetelným výkonom 60lm, dosvit 20m, dióda LED: 3×, maximálna doba svietenia 20h, stupeň krytia IP44, napájanie: 3× AAA, hmotnosť 56g
Kód:  SD074g2 Produktové číslo:  8592718016937 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Solight čelové svietidlo LED, 1 W + 3 LED, čierne Predaj skončil

Solight čelové svietidlo LED, 1 W + 3 LED, čierne

Využite našu ponuku čelového svetla, ktoré aj napriek svojim malým rozmerom má rozhodne čo ponúknuť. Kombinácia kvalitného vyhotovenia a vysokého výkonu je navyše sprevádzaná aj moderným dizajnom. Túto čelovku využijete nielen pri športovaní, kde ju môžete bez problémov pripevniť na prilbu, ale aj na turistike či iných aktivitách. Nesklame vás ani v tých najhorších situáciách a budete sa na ňu môcť vždy spoľahnúť. Posvieťte si a majte voľné ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn
  • 1 W LED + 3× LED (1× biela, 2× červená)
  • Výdrž batérií až 20 hodín
  • Svietivosť 60 lm
  • 4 režimy svietenia: 1 W veľká biela dióda; 1 malá biela dióda, 2 červené diódy, 2 červené diódy prerušovane (blikanie)
  • Vhodné do ťažkého terénu aj na cestu
  • Vonkajšie použitie (stupeň krytia IP44)
  • Napájanie: 3× AAA (LR03) batérie, ktoré však nie sú súčasťou balenia

Šikovný spoločník

Čelovka vyniká ľahkým a kompaktným telom. Veľmi dobre sa ňou manipuluje a je jednoduchá na ovládanie. Perfektný dosvit zaisťuje jeden vysokosvietivý biely 1 W čip LED a dva čipy svietiace načerveno. Čelovka zvládne vyprodukovať až 60 lúmenov a ponúka hneď štyri režimy svietenia. Používateľa určite poteší, že doba, počas ktorej je možné svetlo použiť, je až úctyhodných dvadsať hodín. Vďaka stupňu krytia IP44 je zaručená stála funkcia čelovky aj napriek nepriazni počasia.

Pohodlné nosenie aj dlhšiu dobu je zaručené kvalitným popruhom na hlave. Napájaná je tromi AAA (LR03) batériami, ktoré však nie sú súčasťou balenia a je tak potrebné batérie doobjednať zvlášť. Samozrejme, potrebné batérie v našom e-shope máme a nájdete ich napr. tu.

Parametre a špecifikácia

Typ
Čelovka Hotovo!
Výkon
60 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
20 m Hotovo!
Životnosť
30 000 h Hotovo!
Počet LED
3 × Hotovo!

Typ

Typ
Čelovka Hotovo!

Vlastnosti

Výkon
60 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
20 m Hotovo!
Životnosť
30 000 h Hotovo!
Počet LED
3 × Hotovo!
Počet režimov svietenia
4 × Hotovo!

Napájanie

Maximálna výdrž
20 h Hotovo!
Počet batérií
3 × Hotovo!
Umiestnenie zdroja
V tele Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!

Vodotesnosť

Stupeň krytia
IP44 Hotovo!
Vodotesnosť
IP44 Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Červené svetlo Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hmotnosť
56 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jistě mi nějaký zákazník vysvětlí pozoruhodný jev, totiž ten, že výrobce uvádí maximální dobu svitu 6 hodin, zatímco Alza má mnohem lepší informace. To mi bude nejspíš velmi věrohodně vysvětlovat odborník Alzy. Tedy takové, že vydrží svítit 3x déle. Nebo že by byl výrobce takový poctivec a udával výdrž při maximálním výkonu a Alza minimálním. Anebo tady někdo lže. Kdo by to asi mohl být ? A na závěr by nám mohla Alza poradit, že pokud budeme chtít naštvat souseda, můžeme mu s ní v noci svítit do okna.

Diskusia a poradňa k Solight čelové svietidlo LED, 1 W + 3 LED, čierne
Príslušenstvo pre Solight čelové svietidlo LED, 1 W + 3 LED, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight čelová LED svítilna, 1W + 3LED, černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solight LED fejlámpa, 1W + 3LED - fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií