AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Solis Light & Strong, ružový

Zobraziť katalóg
Solis Light & Strong, ružový
Fén na vlasy s ionizátorom, príkon 1800 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, dĺžka prívodného kábla 2.8 m, farba ružová
Kód:  SOFNV457 Produktové číslo:  969.45

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Solis Light & Strong, ružový

Najľahší profesionálny sušič vlasov Solis Light & Strong na trhu

Sušič vlasov Solis Light and Strong je vybavený profesionálnym DC motorom s výkonom 1 800 W, ktorý disponuje ľahkou konštrukciou na maximálne pohodlné používanie. Celková hmotnosť prístroja je 420 g, vďaka čomu sa zaraďuje medzi najľahšie profesionálne sušiče na trhu. Oproti porovnateľným fénom ponúka silnejší tlak a prúd vzduchu na rýchlejšiu a šetrnejšiu úpravu účesu.


Kľúčové vlastnosti sušiča vlasov Solis Light & Strong – ružový

  • DC motor s výkonom 1 800 W
  • Ergonomický dizajn
  • Ionizačná technológia
  • 2 nastavenia rýchlosti a 3 teploty
  • Tlačidlo na prúd studeného vzduchu
  • Koncentrátor na styling účesu
  • Odnímateľná mriežka
  • Tepelná poistka
  • Dĺžka napájacieho kábla 2,8 m

Ergonomický dizajn na maximálne pohodlné používanie

Profesionálny fén Solis Light and Strong je určený na každodenné použitie. Pomocou ľahko dostupných tlačidiel nastavíte 2 úrovne rýchlosti sušenia a 3 stupne teploty, vďaka čomu môžete individuálne prispôsobiť fúkanie na mieru vašim vlasom. Nechýba ani tlačidlo studeného vzduchu na dokonalé zafixovanie výsledného účesu. Jednoduché čistenie filtra je umožnené vďaka odnímateľnej zadnej mriežke.

Fén Solis Light & Strong s ionizačnou technológiou

Na dokonalý lesk, hladkosť a ľahšie tvarovanie účesu je fén Solis Light & Strong vybavený ionizačnou technológiou, ktorá efektívne redukuje tvorbu statického výboja a zabraňuje poškodzovaniu vlasov. Výsledkom je perfektný účes ako od profesionálneho kaderníka.

Legendárna švajčiarska značka s dlhoročnou tradíciou

Švajčiarska značka Solis pôsobí na trhu už viac ako 110 rokov a vďaka dlhoročným skúsenostiam vyrába sortiment s nadčasovým dizajnom, perfektnou ergonómiou a inovatívnymi technológiami. Výrobný proces je starostlivo kontrolovaný a jeho výsledkom je prvotriedny produkt, ktorý sa pýši vynikajúcou kvalitou spracovania a dlhou životnosťou.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Solis Light & Strong, ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solis Light&Strong, růžový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solis Light&Strong, rózsaszín.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií