Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sonos BEAM biely

Zobraziť katalóg
Sonos BEAM biely
4,7 10 hodnotení
SoundBar 3.0, HDMI (1× vstup), LAN, WiFi, Multiroom, AirPlay, ARC, Hlasový asistent, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, diaľkový ovládač
Kód:  SON004h Produktové číslo:  BEAM1EU1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sonos BEAM biely


SoundBar Sonos BEAM

Soundbar a reproduktor 2 v 1

Sonos predstavuje zariadenie BEAM  elegantný úzky soundbar v bielej farbe, ktorý využijete nielen pre domáce kino, ale aj ako reproduktor pre bezdrôtové streamovanie hudby. Bohatý, realistický zvuk domáceho kina vám zvýši tep a dokonale vás vtiahne do deja, či už sledujete film, televízny program, športové stretnutia alebo napríklad hráte obľúbenú hru. Vnútri soundbaru je zabudovaný 1 výškový a 4 širokopásmové reproduktory. Tie sú navyše doplnené 5 digitálnymi zosilňovačmi, takže môžete počítať s prvotriednou kvalitou zvuku za všetkých okolností. O príjemné basy sa starajú tri pasívne rezonátory. BEAM zaplní celú miestnosť nezameniteľným zvukom širokého plátna a každú filmovú scénu vám naservíruje s maximálnou realistickosťou. BEAM je navyše možné ovládať priamo cez diaľkový ovládač vášho televízora. Tento soundbar disponuje technológiami WiFi, DLNA, Multiroom, AirPlay 2 a zvládne spolupracovať aj s inteligentným reproduktorom Amazon Alexa s hlasovým ovládaním. Ďalšou výhodou soundbaru BEAM je tiež možnosť montáže na stenu. Zvukový systém Sonos využíva moderné technológie naozaj naplno a je navrhnutý pre vaše maximálne pohodlie. So Sonos bude vaša domácnosť zase o kus múdrejšia a vy sa v nej budete cítiť ešte lepšie.


Neobyčajné akustické zážitky

Váš televízor poskytuje krásne video, v oblasti zvuku má ale určite priestor pre zlepšenie. Nahraďte vstavané reproduktory televízora soundbarom BEAM s piatimi zosilnenými vnútornými ovládačmi a vychutnajte si zvuk na úplne novej úrovni. Nadchnú vás nielen krištáľovo čisté dialógy, ale aj hlboké, dunivé basy, ktoré vám preniknú až do špiku kostí.

SoundBar Sonos BEAM biely

SoundBar Sonos BEAM

Perfektný zvuk v každej situácii

BEAM Sonos využíva ovládače navrhnuté priamo na mieru, ktoré zaisťujú čistý a zreteľný zvuk dialógov v strednom kanáli. Tam ich váš sluch dokáže najlepšie rozlíšiť. Keby ste dialógom predsa len stále nerozumeli, stačí zapnúť funkciu Zlepšenie reči, aby BEAM udržiaval zvuk dialógov na stálej úrovni a stíšil prípadné hlasné efekty. Vďaka tomu bezchybne začujete každé slovo a nebudete sa zbytočne strácať v deji.


Jednoduché pripojenie

BEAM ponúka HDMI ARC vstup a LAN konektor pre pripojenie k internetu. Poteší tiež kompatibilitou s Amazon Alexa, vďaka ktorej môžete soundbar ovládať vlastným hlasom. Pomocou špeciálnej Sonos aplikácie pre systémy iOS alebo Android prepojíte soundbar s reproduktorom a cez Wi-Fi potom môžete streamovať vašu obľúbenú hudbu, podcasty alebo internetové rádiá. BEAM si skvele rozumie so streamovacími službami, akými sú Spotify či Tidal a k dispozícii máte aj AirPlay alebo Fire TV.

SoundBar Sonos BEAM biely

SoundBar Sonos BEAM
SoundBar Sonos BEAM
SoundBar Sonos BEAM biely

Pohodlné ovládanie

BEAM môžete ovládať pomocou vášho existujúceho diaľkového ovládača. Tento soundbar je kompatibilný s väčšinou televíznych prijímačov, káblových televízií a univerzálnych diaľkových ovládačov. Počas inštalácie BEAM jednoducho načíta ich infračervené (IR) príkazy a potom už môžete soundbar ovládať priamo cez diaľkové ovládanie vášho televízora.

Režim pre nočné sovy

Radi organizujete vlastné filmové maratóny dlho do noci, zároveň ale nechcete rušiť zvyšok domácnosti? Sonos pamätá aj na tieto prípady, preto vyvinul špeciálnu funkciu Nočný zvuk. Tá zosilnie tiché zvuky, aby ste ich počuli aj pri nižšej hlasitosti, zatiaľ čo hlasné zvuky naopak stlmí. Vďaka tomu nebudete nikoho budiť, a to ani pri výbere filmu akčného žánru.


SoundBar Sonos BEAM

Rozšírte BEAM na zostavu 5.1

Premeňte svoju obývaciu izbu na plne vybavené domáce kino. O dobrý základ sa postará BEAM, pre intenzívne basy pripojte subwoofer Sonos a ako zadné kanály vyberte dvojicu reproduktorov PLAY: 1, PLAY: 3 alebo PLAY: 5. Odmenou vám bude plný zvuk, ktorý zaplní každý kút miestnosti a prenesie vás do filmovej, hernej či hudobnej atmosféry. BEAM, navyše doplnený o ďalšie audio príslušenstvo Sonos, oživí každý film, športové stretnutie, hernú pecku alebo obľúbenú skladbu, stačí sa započúvať. BEAM môžete synchronizovať s reproduktormi Sonos a televízor tak počúvať v akejkoľvek miestnosti. Až sa nasýtite sledovania, prepnite na hudbu a rozozvučte ňou napríklad celý dom.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Počet kanálov
3.0 Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Multiroom, AirPlay Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Multiroom, AirPlay Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
65,1 cm Hotovo!
Hĺbka
10 cm Hotovo!
Výška
6,85 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
2,8 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma Sonos Beam zabudovany Google Assistent?

Prosím Vás, dá sa tento soundbar pripojiť k počítaču? ďakujem

prosím je sonos beam kompatibilní s tv SONY KDXG8396 ?

Je nutné zakoupit samostatný hlasový asistent, např. Amazon Echo ?? Chceme pomocí hlasového asistenta ovládat i jiné zařízení v domácnosti, ne jen soudbar.

Dobrý den, lze propojit tento Sonos soundbar (ložnice) s AVR od Denon (obývák, Denon používá nativně aplikaci Heos) do multiroom?

Dobrý deň chcem sa opýtať či je možné tento reproduktor pripojiť aj k mobilu? IOS

Hcem si kupit sonos beam k tv ale chcem vediet že či sa daju pripojit k tomu beam aj ine repraky čo su od sonos ale aj nie od sonos bude to fungovat spravi to efekt jak domace kino a chcem to mat v jeden izbe tie reparky ked už by to malo tak byt ma to zmysel aspon

fotky 2-7 su z ineho reproduktora.

Dobrý den, jde propojit více stejných mezi sebou v jednotlivých místnostech a ovládat je společně ale i jednotlivě ?

Dobrý den, lze z mobilu přehrávat např. Spotify na Sonos Beam? Nevidím, že by měl bluetooth. Děkuji

Diskusia a poradňa k Sonos BEAM biely
Príslušenstvo pre Sonos BEAM biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sonos BEAM bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sonos BEAM weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sonos BEAM weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sonos BEAM fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií