Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sonos CONNECT

Zobraziť katalóg
Sonos CONNECT
Sieťový prehrávač Zónový distribučný, dvojportový switch, vstup RCA, výstup RCA + 2x digitálny (optický, koaxiálny), viac než 18 miliónov skladieb a 100 000 rádií, pripojenie cez WiFi alebo Ethernet káblom, Android, iPhone alebo iPad
Kód:  SON005 Produktové číslo:  CTNZPEU1 Stránky výrobcu

Sonos CONNECT

Spoločnosť Sonos patrí medzi špičkových výrobcov luxusnej elektroniky. Zo sídla v kalifornskej Santa Barbare je to kúsoček do Silicon Valley, ktoré sa považuje za najvýznamnejšie technologické centrum sveta. Možno vďaka tomu sa obyčajné reproduktory premenia v dizajnový kúsok v maximálne inovatívnom prevedení.

Zariadenie s názvom CONNECT vám dopraje neobyčajný zážitok pri počúvaní hudby. Či už použijete vlastnú audio sústavu alebo bezdrôtové reproduktory Sonos , vždy budete nadšení. Dostanete sa totiž bez problémov k nespočetnému množstvu internetových rádií, streamovacím službám (Napr. Spotify, Deezer), prípadne si ľahko pustíte hudbu priamo zo svojho mobilu. Bezdrôtovo, elegantne a hlavne úplne pohodlne. 

Mocný nástroj v podobe špeciálnej aplikácie pre zariadenia s iOS a Androidom vám dovolí ozvučiť každú časť vašej domácnosti. Stačí rozmiestniť chytré reproduktory Sonos a ďalej už máte všetko pod kontrolou. Chcete v každej miestnosti iný hudobný žáner? Žiadny problém. Počúvate stále dokola nový hit? Aplikácia zariadi, že si ho budete notovať v každej izbe a úplne bez prerušenia. So značkou Sonos urobíte poriadny krok do hudobnej budúcnosti .

Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Dvojportový switch
Streamovanie hudby z internetových služieb typu Spotify, Deezer a mnoho ďalších
Viac ako 100 000 internetových rádií
Integrovaný budík s plánovačom
Pohodlie ovládania z tabletov a chytrých telefónov (iOS, Android)

Rozhranie:
Analógový vstup RCA
2x digitálny (optický a koaxiálny)

Prevedenie:
Biele

Príslušenstvo:
Napájací kábel
Ethernetový kábel
1x RCA stereo audio kábel
Návod na obsluhu

Rozmery:
140 x 136 x 74 mm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak s touhle věcí propojím 6 kanalový receiver Yamaha, abych měl zaručeno, že to nepoběží pouze v prehistorickém stereu? TV Philips rady 7300, Receiver Yamaha 5.2channel (propousti az 4k video - 4HDMI in,1HDMI out ARC, optical out i in, cinch a 3,5mm jack out (samozrejme pouze stereo). Takže jak nahradím své kabelové repráky yamaha za Sonos, abych mel ale zachovany veskere zvukove kodeky prostoroveho zvuku od DTS az po dolby Atmos?

Dobý den, kdy můžeme očekávat že začnete nabízet nástupce Sonos Port?

Diskusia a poradňa k Sonos CONNECT
Príslušenstvo pre Sonos CONNECT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sonos CONNECT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sonos CONNECT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sonos CONNECT.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií