PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sonos PLAY: 1 biely

Zobraziť katalóg
Sonos PLAY: 1 biely
4,7 17 hodnotení
Reproduktor Kompaktný a elegantný bezdrôtový HiFi prehrávač, 2x reproduktor (1x výškový, 1x stredobasový), 2x digitálny zosilňovač (class-D), viaczónová inštalácia
Kód:  SON001a Produktové číslo:  PLAY1EU1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sonos PLAY: 1 biely

Spoločnosť Sonos patrí medzi špičkových výrobcov luxusnej elektroniky . Zo sídla v kalifornskej Santa Barbare je to kúsoček do Silicon Valley, ktoré sa považuje za najvýznamnejšie technologické centrum sveta. Možno vďaka tomu sa obyčajné reproduktory premenia na dizajnový kúsok v maximálne inovatívnom prevedení.

Sonos PLAY: 1 patrí medzi kompaktné reproduktory, prostredníctvom ktorých si naplno otvoríte bránu do sveta hudobnej zábavy . Pomocou špeciálnej aplikácie pre systémy iOS alebo Android sa spojíte s reproduktorom a ten vám prehrá, na čokoľvek si spomeniete. Používate iTunes, Spotify a podobné služby? Budete priamo uchvátení. Iste si zaslúžite kvalitný a krištáľovo čistý zvuk . Aj napriek malým rozmerom sa vo vnútri našlo miesto pre výškový aj stredobasový reproduktor a nechýbajú ani dva digitálne zosilňovače. Bezchybná spolupráca s ostatnými produktami značky Sonos, vám zaiste nasadí chrobáka do hlavy, či do budúcnosti nevybavíte celú domácnosť ďalšími jedinečnými kúskami.

Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Tlačidlá ovládania hlasitosti, play/pause

Možnosti pripojenia:
Napriamo sieťovým káblom k vášmu internetovému routeru
Bezdrôtovo pomocou prenášača signálu Sonos BRIDGE

Prevedenie:
Biele

Príslušenstvo:
Napájací kábel
Ethernetový kábel
Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Multiroom Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Multiroom Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Streamovacie služby
Spotify Hotovo!
Poznámka:
» Všetky multiroom systémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

K tomuto produktu je již v nabídce nástupce Sonos ONE, který obsahuje navíc Amazon Alexa. Chystáte se jej v dohledné době nabízet?

Dobrý den, u výrobku máte špatný popis. Nejedná se o bluetooth ale Wi-Fi reproduktor.

Dobry den prajem, prosim skuste naskladnit aj novy dostupny produkt SONOS ONE, lepsizvuk.cz/product/1596-sonos-one-stereo-s-hlasovym-ovladanim-bila Dakejem velmi pekne

Dobrý den, jaký je výkon reproduktoru? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné tento chytrý reproduktor použít také jako reproduktor, který dokáže přehrát audio výstup z PC? Rád bych jej totiž použil místo reproduktorů například na hraní her. Anebo si Sonos Play rozumí pouze s mobily a vybranými aplikacemi?

Funguje ve spojení se sonos one? To mám aktuálně doma rozchozeny a nevím zda musim připojovat pouze dalsi ne, nebo stačí play:1 dekuji

Diskusia a poradňa k Sonos PLAY: 1 biely
Príslušenstvo pre Sonos PLAY: 1 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sonos PLAY:1 bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sonos PLAY:1 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sonos PLAY:1 Vezeték nélküli hangszóró - fehér.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií