Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sonos PLAYBASE čierna

Zobraziť katalóg
Sonos PLAYBASE čierna
5 1 hodnotení
SoundBar 3.0, aktívny bezdrôtový subwoofer, optické digi audio (1× vstup), WiFi, Multiroom, AirPlay, Dolby Digital Plus, Spotify, Apple Music
Kód:  SON004c Produktové číslo:  PBASEEU1BLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sonos PLAYBASE čierna


SoundBar Sonos PLAYBASE čierna

Soundbar a reproduktor 2 v 1

Sonos predstavuje zariadenie PLAYBASE elegantný úzky soundbar v čiernej farbe, ktorý využijete nielen pre domáce kino, ale aj ako reproduktor pre bezdrôtové streamovanie hudby. Bohatý, realistický zvuk domáceho kina vám zvýši tep a dokonale vás vtiahne do deja, či už sledujete film, televízny program, športové stretnutia alebo napríklad hráte obľúbenú hru. Vnútri soundbaru je zabudovaný 1 woofer, 6 stredových a 3 výškové reproduktory. Tie sú navyše doplnené 10 digitálnymi zosilňovačmi, takže môžete počítať s prvotriednou kvalitou zvuku za všetkých okolností. PLAYBASE zaplní celú miestnosť nezameniteľným zvukom širokého plátna a každú filmovú scénu vám naservíruje s maximálnou realistickosťou. Iste oceníte aj jednoduchú inštaláciu pomocou dvoch káblov. Napájací kábel zaistí prívod elektriny, zatiaľ čo optický kábel prepojí soundbar s televízorom. PLAYBASE potom ovládate priamo cez diaľkový ovládač vášho televízora. Zvukový systém Sonos využíva moderné technológie naozaj naplno a je navrhnutý pre vaše maximálne pohodlie. So Sonos bude vaša domácnosť zase o kus múdrejšia a vy sa v nej budete cítiť ešte lepšie.


Neobyčajné akustické zážitky

Váš televízor poskytuje krásne video, v oblasti zvuku má ale určite priestor na zlepšenie. Nahraďte vstavané reproduktory vášho televízora soundbarom PLAYBASE s desatimi zosilnenými vnútornými ovládačmi a vychutnajte si zvuk na úplne novej úrovni. Soundbar používa šesť stredne silných ovládačov, tri tweetery a jeden woofer. Nadchnú vás nielen krištáľovo čisté dialógy, ale aj hlboké, dunivé basy, ktoré vám preniknú až do špiku kostí. Pre skutočne perfektný zvuk Sonos pridal tiež ladenie Trueplay. To vyladí zvuk podľa toho, kam ste váš PLAYBASE umiestnili. Trueplay odráža zvuk od rôznych povrchov v miestnosti, analyzuje vzdialenosť od každej steny, umiestnenie soundbaru a miesto, z ktorého televízor sledujete. Potom každý woofer a tweeter nastaví tak, aby k vašim ušiam vždy dorazil dokonale vyladený zvuk v tom správnom okamihu a v optimálnej hlasitosti.

SoundBar Sonos PLAYBASE

SoundBar Sonos PLAYBASE čierna

Perfektný zvuk v každej situácii

PLAYBASE Sonos využíva ovládače navrhnuté priamo na mieru, ktoré zaisťujú čistý a zreteľný zvuk dialógov v strednom kanáli. Tam ich váš sluch dokáže najlepšie rozlíšiť. Keby ste dialógom predsa len stále nerozumeli, stačí zapnúť funkciu Zlepšenie reči, aby PLAYBASE udržiaval zvuk dialógov na stálej úrovni a stíšil prípadné hlasné efekty. Vďaka tomu budete bezchybne počuť každé slovo a nebudete sa zbytočne strácať v deji.



Jednoduchá inštalácia

Nemusíte čítať ani príručku, aplikácia Sonos vás totiž inštaláciou prevedie krok za krokom. Navedie vás tiež pri prepojení PLAYBASE s vašou Wi-Fi sieťou, aby ste mohli začať naplno streamovať obľúbenú hudbu. Na inštaláciu vám vystačia dva káble napájací a optický. Obidva tieto káble sú samozrejme súčasťou balenia, takže nemusíte nič dokupovať.

Režim pre nočné sovy

Radi organizujete vlastné filmové maratóny dlho do noci, zároveň ale nechcete rušiť zvyšok domácnosti? Sonos pamätá aj na tieto prípady, preto vyvinul špeciálnu funkciu Nočný zvuk. Tá zosilnie tiché zvuky, aby ste ich počuli aj pri nižšej hlasitosti, zatiaľ čo hlasné zvuky naopak stlmí. Vďaka tomu nebudete nikoho budiť, a to ani pri výbere filmu akčného žánru.

Pohodlné ovládanie

PLAYBASE môžete ovládať pomocou vášho existujúceho diaľkového ovládača. Tento soundbar je kompatibilný s väčšinou televíznych prijímačov, káblových televízorov a univerzálnych diaľkových ovládačov. Počas inštalácie PLAYBASE jednoducho načíta ich infračervené (IR) príkazy a potom už môžete soundbar ovládať priamo cez diaľkové ovládanie vášho televízora..


Zvuk širokého plátna bez nutnosti inštalácie na stenu

Väčšina klasických soundbarov najlepšie funguje, keď ich namontujete na stenu priamo pod televízny prijímač. Problém je, že televízory zvyčajne nebývajú pripevnené na stene, častejšie sú postavené na rôznych stolíkoch. PLAYBASE tento zádrhel vyrieši  televízor totiž môžete položiť priamo na soundbar. Vďaka úzkemu a nenápadnému čiernemu dizajnu sa PLAYBASE pod televízorom prakticky stratí a pri sledovaní ho nebudete ani vnímať. Na soundbar môžete bez obáv postaviť televízor vážiaci až 35 kilogramov, takže v podstate akýkoľvek televízor s vlastným stojanom. PLAYBASE si výborne rozumie s ďalšími zariadeniami, akými sú káblové televízory, herné konzoly, satelity alebo prehrávače Blu-Ray. Stačí ho zapojiť k televízoru a môžete sa nechať strhnúť dokonale vyváženým, prekresleným zvukom. Sonos nezabúda ani na aktualizácie softwaru. Vďaka tomu váš soundbar pôjde s dobou, nezastará a s novými vychytávkami bude ešte lepší, ako keď ste ho kúpili.


Rozšírte PLAYBAR na zostavu 5.1

Premeňte svoju obývaciu izbu na plne vybavené domáce kino. O dobrý základ sa postará PLAYBASE, pre intenzívne basy pripojte subwoofer Sonos a ako zadné kanály vyberte dvojicu reproduktorov PLAY: 1, PLAY: 3 alebo PLAY: 5. Odmenou vám bude plný zvuk, ktorý zaplní každý kút miestnosti a prenesie vás do filmovej, hernej či hudobnej atmosféry. PLAYBASE, navyše doplnený o ďalšie audio príslušenstvo Sonos, oživí každý film, športové stretnutie, hernú pecku alebo obľúbenú skladbu, stačí sa započúvať. PLAYBASE môžete synchronizovať s reproduktormi Sonos a televízor tak počúvať v akejkoľvek miestnosti. Keď sa nasýtite sledovania, prepnite na hudbu a rozozvučte napríklad celý dom.


Technické údaje

10× digitálny zosilňovač (class-D)
3× tweeter
6× mid-woofer
1× woofer
Optický digitálny vstup

SoundBar Sonos PLAYBASE čierna

Podporuje cez 80 streamovacích služieb

Sonos PLAYBASE vám umožní streamovať hudbu z najrôznejších služieb, akými sú napríklad Spotify, Apple Music, Google Play Music, Tidal, Deezer a ďalšie. Prehrá vám vaše obľúbené podcasty, audioknihy alebo sa napojí na internetové rádio. Sonos vám skrátka doširoka otvorí bránu do sveta hudobnej zábavy  a takejto ponuke sa nedá odolať.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
3.0 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Multiroom, AirPlay Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Multiroom, AirPlay Hotovo!

Charakteristika

Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Formáty priestorového zvuku
Dolby Digital Plus Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify, Apple Music Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
5,8 cm Hotovo!
Hĺbka
38 cm Hotovo!
Výška
72 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
8,6 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sonos je vesměs drahá značka, která umí dobře sladit bezdrátově různé místnosti hudbou. Co ale systém domácího kina? Jak si pustim film v DTS, DTS-HD, Dolby Atmos a mnoho dalsich variaci, ktere jsou na Blueray? Pokud vidim, tahle krabicka zustala zaostala s licenci na pres 20let starý zvuk, ale konkurencni 20let stary zvuk DTS uz neumí? Majitele TV Samsung o problemu mohou vypravet, kdyz jim jede film bez zvuku. Co treba herni konzole Playstation 4, která využívá opravdu mnoho typu prostoroveho zvuku ke hraní od Dolby pres DTS az po bitstreamy nebo vcetne nekomprimovaných vícekanálových PCM zvuků? Napište mi tady funkčnost tohoto zařízení na zvucích DTS-HD, DTS:x , Dolby Digital 5ex, Dolby Atmos, protože pokud to nepřehraje, tak je to drahý křáp (pro srovnání s automobilismem - Nová Fabia za 700 tisíc... určitě se vyplatí ve stejné ceně koupit Octavii a získáte mnohem více...)

Lze k Sonos playbase pripojit bezdratove Macbook? Jako externi reproduktor?

Diskusia a poradňa k Sonos PLAYBASE čierna
Príslušenstvo pre Sonos PLAYBASE čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sonos PLAYBASE černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sonos PLAYBASE schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sonos PLAYBASE fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií