Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony Alpha A7R + objektív FE 50mm f/1.8

Zobraziť katalóg
Sony Alpha A7R + objektív FE 50mm f/1.8
5 1 hodnotení
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, Full Frame, CMOS Exmor 36.4Mpx, bajonet Sony E, 3" výklopný displej, Full HD video, SD/SDHC/SDXC + MS PRO a XC, elektronický hľadáčik, WiFi, NFC, HDMI, USB, sekvenčné snímanie 4sn./s+ objektív 50mm f/1.8
Kód:  OS072i1rb Stránky výrobcu
Sony Alpha A7R + objektív FE 50mm f/1.8 Predaj skončil

Sony Alpha A7R + objektív FE 50mm f/1.8

Hmotnosť fotoaparátu: 465 g
Sony Alpha A7R + objektív FE 50 mm

Parametry tohto tovaru

                  

Snímač:

Plnoformátový 35 mm snímač CMOS Exmor

Rozlíšenie:

36,4 Mpx

Uhlopriečka displeja:

3"

Objektív:

Sony FE 50 mm f/1,8

                  

Maximálne ISO:

25 600

Maximálne rozlíšenie videa:

Full HD (1 920 × 1 080)

Výdrž batérie:

340 snímok

Pokročilé funkcie:

Sánky na blesk, výmenné objektívy, elektronický OLED hľadáčik, výklopný displej, RAW, NFC, WiFi

Posuňte fotografovanie na novú úroveň

Digitálna bezzrkadlovka Sony Alpha 7R je vybavená plnoformátovým 35 mm snímačom s vysokým rozlíšením 36,4 Mpx, ktorý sa ukrýva v kompaktnom odolnom tele z horčíkovej zliatiny s vynikajúcou ergonómiou. Špičkový snímač Exmor s vysokou kvalitou fotografií konkuruje profesionálnym digitálnym zrkadlovkám, pričom ponúka porovnateľný výkon pri zachovaní polovičnej veľkosti a veľmi nízkej hmotnosti. O rýchle spracovanie fotografií sa postará nový obrazový procesor BIONZ X a najpokročilejší systém automatického ostrenia, ktorý pri vytvorených snímkach zaručí vynikajúcu ostrosť, vernejšie vykreslené farby a pokročilú redukciu šumu.


Objektív Sony FE 50 mm f/1,8

Súčasťou sady je kompaktný vysokosvetelný objektív Sony s ohniskovou vzdialenosťou 50 mm, ktorý ponúka všestranné využitie ako v interiéri tak aj v exteriéri. Konštrukcia objektívu sa skladá z 6 optických členov v 5 skupinách a minimálna zaostrovacia vzdialenosť je 45 cm.


Protiprachový systém

Protiprachový systém

Ultrazvukové vibrácie efektívne odstraňujú prachové častice, ktoré zostávajú na obrazovom snímači. Vďaka antiprachovej úprave je pri výmene objektívu zabránené zaprášeniu snímača.

Univerzální patice

Univerzálna pätica

Alpha 7R je vybavená univerzálnou päticou s možnosťou inteligentného prenosu dát. Pätica umožňuje pripojenie rôzneho príslušenstva, ako sú externé blesky, mikrofóny a pod.

Volič režimů

Volič režimov

Pootočením voliča rýchlo prepnete fotoaparát do automatického alebo manuálneho režimu. Na výber máte aj scénický režim, funkciu panoráma, používateľské režimy alebo program pre nahrávanie videa.

Ovládání expozice

Ovládanie expozície

Pomocou otočného voliča ľahko a rýchlo nastavíte optimálnu expozíciu podľa hladiny okolitého osvetlenia. Vďaka špeciálnemu ryhovaniu je zaistené pohodlné ovládanie palcom.

Hledáček Tru-Finder

Hľadáčik Tru-Finder

Pokročilý elektronický hľadáčik XGA OLED Tru-Finder disponuje vysokým rozlíšením 1 024 × 768 px, ktoré sa postará o presné zobrazenie bokeh efektu a radu smart funkcií. 

Přizpůsobitelná tlačítka

Prispôsobiteľné tlačidlá

Sony Alpha 7R ponúka 9 používateľsky nastaviteľných tlačidiel, ktorým možno priradiť až 46 funkcií pre okamžitý prístup a rýchlejšie ovládanie fotoaparátu.


Výborná ergonomie

Dômyselné umiestnenie ovládacích prvkov

Už pri vývoji sa spoločnosť Sony zamerala na premyslené umiestnenie tlačidiel a ovládacích prvkov, aby bola obsluha fotoaparátu čo najpohodlnejšia a maximálne intuitívna. Navyše sú k dispozícii široké možnosti prispôsobenia používateľského rozhrania, takže vždy máte najpoužívanejšie funkcie na dosah

Pokročilý autofocus

Pokročilý autofocus

Alpha 7R disponuje najpokročilejšou funkciou automatického ostrenia, ktorá využíva fázové ostrenie so 117 bodmi. Pokročilé algoritmy využívajú technológiu na rozpoznanie objektu a sledujú jeho každý pohyb s väčšou presnosťou a rýchlosťou. Na výber máte z niekoľkých režimov ostrenia a k dispozícii je aj funkcia uzamknutia automatického ostrenia.

Boční strany

Možnosti pripojenia a nahrávania

Na bočnej strane sú umiestnené konektory na pripojenie mikrofónu, slúchadiel a nechýba ani multifunkčný HDMI port na prepojenie fotoaparátu so zobrazovacími zariadeniami. Ďalej sa tu nachádza tlačidlo na rýchle nahrávanie videozáznamu a slot na pamäťové karty typu SD a Memory Stick PRO/XC.

Automatické zaostření na oči

Automatické zaostrenie na oči

Pre perfektné portrétne fotografie je Sony Alpha 7R vybavený vylepšenou detekciou očí, ktorá sa zameriava na zreničky a aj pri malej hĺbke ostrosti dokáže precízne zaostriť tvár, ktorá je od objektívu čiastočne odvrátená.


Výklopný LCD displej

Výklopný LCD displej

Výklopný displej s uhlopriečkou 7,5 cm a detailným rozlíšením 1,2 miliónov pixelov zaistí vynikajúce kompozíciu a zhotovovanie originálnych snímok z netradičných uhlov.

Zadní ovladač

Zadný ovládač

Praktický zadný otočný ovládač zabezpečí pohodlné nastavenie hodnoty funkcie jednoduchým pohybom palca.

Maximální přizpůsobení

Maximálne prispôsobenie

Fotoaparát ponúka nové používateľské prostredie, ktoré si môžete maximálne prispôsobiť vašim potrebám, vďaka čomu bude snímanie a nastavenie funkcií oveľa rýchlejšie.

Záznam Full HD videa

Záznam Full HD videa

Zaznamenávajte profesionálne Full HD videá pomocou plynulého obrazového formátu AVCHD s rýchlosťou 60 sn./s, alebo snímajte v režime 24p, ktorý prináša skutočný zážitok ako v kine.

Technologie NFC

Technológia NFC

Sony Alpha 7R disponuje bezdrôtovou technológiou NFC na jednoduché prenášanie snímok do mobilného telefónu či tabletu a ich následné zdieľanie na sociálnych sieťach.

Funkce Quick Navi Pro

Funkcia Quick Navi Pro

Ponuka Quick Navi zobrazuje všetky dôležité funkcie na jedinej obrazovke, čo umožní lepší prehľad o parametroch a možnosť ich rýchlejšieho nastavenia bez nutnosti prehľadávať menu fotoaparátu.


Přesné zobrazení

Presné zobrazenie

Elektronický hľadáčik Tru-Finder so 100 % pokrytím snímanej scény reprodukuje obraz priamo z obrazového snímača, takže vždy vidíte obraz presne tak, ako bude vyzerať po stlačení spúšte. 

Zvětšení zaostření

Zväčšenie zaostrenia

Preveďte dôležité úpravy ešte pred tým, než zhotovíte snímku. Elektronický hľadáčik Tru-Finder umožňuje priblížiť snímanú scénu, aby ste vždy získali dokonalú kontrolu nad výsledkom. 

Kompozice bez tápání

Kompozícia bez tápania

Vďaka pokročilému hľadáčiku Tru-Finder si môžete úpravy expozície zobraziť ešte pred fotografovaním a pritom stále sledovať snímaný objekt.

Funkce Peaking

Funkcia Peaking

Funkcia Peaking farebne zvýrazní zaostrenie oblasti na presnú kontrolu detailov. Citlivosť funkcie aj farbu zvýraznenia možno nastaviť.


Bezdrôtový prenos snímok jediným dotykom

Na rýchle prenášanie snímok do vášho mobilného zariadenia či notebooku je digitálna bezzrkadlovka Sony 7R vybavená bezdrôtovými technológiami WiFi a NFC, vďaka ktorým nemusíte prepájať fotoaparát káblom, pretože zábery ľahko presuniete jediným dotykom. 


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,69 cm Hotovo!
Výška
9,44 cm Hotovo!
Hĺbka
4,82 cm Hotovo!
Hmotnosť
465 g Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
36,4 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/8 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
4 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC, AVCHD Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Pevné ohnisko Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť
50 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
50 mm Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
75 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
50 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/1,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/1,8 Hotovo!
Maximálna clona
22 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
30 cm Hotovo!
Bajonet
Sony E Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony NP-FW50 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
340 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie NFC Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Objektív, Krytka objektívu, Krytka tela Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Alpha A7R + objektív FE 50mm f/1.8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha A7R + objektiv FE 50mm f/1.8.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií