AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony BDV-E6100

Zobraziť katalóg
Sony BDV-E6100
4,7 3 hodnotení
Domáce kino , aktívna (samostatná), výkon 1000 W, CD, DVD a Blu-Ray, USB a HDMI výstupy
Kód:  GS521x6 Produktové číslo:  BDVE6100.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony BDV-E6100

Systém domáceho kina Sony BDV-E6100 spája prehrávač diskov Blu-ray vrátane 3D s modernými technológiami NFC, bluetooth a Wi-Fi. Užite si filmy a hudbu s bohatým priestorovým zvukom, prehrávajte melódie zo smartfónu pomocou funkcie počúvania jedným dotykom a udeľte svojej obývačke štýlový a rafinovaný vzhľad - len sa pohodlne oprite na pohovke a vychutnajte si show.
 

Monštruózny zvuk ako v kine


Usaďte sa a vychutnajte si nový zážitok, ktorý prináša 5.1kanálový výkonný systém reproduktorov Magnetic Fluid s detailným priestorovým zvukom. Tieto tenké reproduktory s pôsobivým príkonom 1000 W zaistia priezračný a nerušený zvuk v kvalite Hi-Fi - od explózií, pri ktorých sa zatrasie zem, po najtichší šepot.

Ostrý vzhľad a dokonalý štýl


Najnovší rad systémov domáceho kina Sony sa vyznačuje exkluzívnym dizajnom Sense of Quartz. Tento štýl je inšpirovaný hranami brúseného skla a dokonalými trblietavými fazetami krištáľu. Každý prvok od reproduktorov po diaľkový ovládač dodá vášej obývacej izbe dojem vycibreného decentného štýlu.

Štvornásobne viac detailov než vo Full HD


Užite si skvelú kvalitu, nekomprimované digitálne video a audio kvalitu s vašimi filmami a rozlíšením 1080p. Navyšujte rozlíšenie bežných DVD až na Full HD (upscaling). Vďaka podpore spätného kanálu audia (ARC) vám navyše stačí pre obojsmerné spojenie s televízorom jediný kábel HDMI, s ktorého pomocou budete môcť vysielať obraz/zvuk a prijímať zvuk napríklad z integrovaného televízneho tunera.

Počúvanie jedným dotykom


Zdieľajte hudbu zo svojho inteligentného telefónu alebo tabletu s technológiami NFC a bluetooth jedným dotykom na systéme domáceho kina. Alebo prenášajte hudbu z počítača, iPhonu, iPadu alebo iPodu cez bluetooth. Či už budete hrať čokoľvek, funkcia Digital Music Enhancer zaistí krásne čistý zvuk.

Objavte svet online zábavy


Dopracovali ste sa na koniec svojej filmotéky? V sieti Sony Entertainment Network je jediným obmedzením vaša predstavivosť - obsahuje filmy v rozlíšení HD, milióny skladieb, ktoré si môžete prehrávať po celom dome, obľúbené televízne kanály a navyše aj webový prehliadač. K dispozícii sú aplikácie ponúkajúce správy o počasí, spravodajstvo, hry a oveľa viac.

Bezproblémové pripojenie externých úložísk


K ďalšiemu rozšíreniu zdrojov zábavy môžete využiť aj externé pamäťové úložisko. Systém má predný port USB, ktorý umožňuje okamžité pripojenie k externým pevným diskom a flash diskom s rozhraním USB.

Parametre a špecifikácia:

Zvukové charakteristiky:
Výstupný výkon zosilňovača: 1000 W
Počet kanálov: 5.1
Dvojpásmové repro

Ostatné funkcie:
bluetooth / NFC / zvuk All Front / BRAVIA Sync / spätný audio kanál / XMB (Xross Media Bar) / 24-bitový digitálny zosilňovač S-Master / funkcia AV Sync / SLEEP / jednoduché nastavenie (rýchle nastavenie) / šetrič obrazovky / automatické vypnutie (automatický pohotovostný režim)

Tuner:
Pásmo: FM
Predvoľby staníc: 20
Ladenie s automatickým vyhľadávaním
Systém RDS

Prehrávanie:
Blu-ray 3D, Blu-ray Disc, DVD, SACD (SA-CD/CD) - (len súčasť CD), Bonus View, BD-Live
Systém súborov (FAT32, NTFS)
Externý pevný disk (čítanie)
Funkcia Triluminous Colour
Video: XviD HD 1080/WMV9/MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4 AVC/AVCHD
Hudba: MP3/zvukový formát MPEG-2/AAC/WMA9 Standard/LPCM/DTS
Fotografie: JPEG (. Jpg,. Jpeg)/GIF (. Gif)/PNG (. Png)

Dekódovanie zvuku:
LPCM (2k/5.1k/7.1k) / Dolby Digital / Dolby Digital Plus / DTS / DTS96/24 / DTS-ES Matrix 6.1 / DTS-ES Discrete 6.1 (ako DTS Core) / Dolby True HD / DTS-HD HR / DTS-HD / DTS-HD LBR

Zvukové režimy:
Auto (Automaticky) / vylepšenie digitálnej hudby / Film (AFD STD +Movie) / Hudba (AFD STD +Movie) / Futbal / Nočné

Sieťové funkcie:
Sony Entertainment Network (vrátane živých a 3D dátových prenosov) / vstavané rozhranie Wi-Fi (2,4 GHz) / redukcia šumu u internetových zdrojov / zdieľanie Home Share - DLNA (video, audio, fotografie) / diaľkový ovládač TV Side View - smartfón/tablet (Axis, iOS, Android) / Entertainment Database Browser (Gracenote) / webový prehliadač / režim večierku

Konektory:
1x HDMI výstup
1x predný USB
1x digitálny optický vstup
1x analógový vstup audia (2x RCA)
1x RJ-45 LAN ethernet

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery hlavnej jednotky: 430 x 50,5 x 296 mm (Š x V x H)
Rozmery predných/efektových repro (so stojanom/bez): 260 x 1200 x 260 mm/100 x 650 x 100 mm (Š x V x H)
Rozmery stredového repro: 240 x 90 x 85 mm (Š x V x H)
Rozmery subwooferu: 220 x 305 x 255 mm (Š x V x H)
Hmotnosti hlavnej jednotky: 2,7 kg
Hmotnosť predných/efektových repro (so stojanom/bez): 2,9 kg / 1,3 kg
Hmotnosť stredového repro: 0,6 kg
Hmotnosť subwoofera: 5,8 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
5.1 Hotovo!
Typ pripojenia
RCA – Cinch Hotovo!
Maximálny výkon
1 000 W Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
5.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
RCA – Cinch Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
1 000 W Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Typ sústavy

Aktívne/pasívne
Aktívne (samostatné) Hotovo!
Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
1 000 W Hotovo!

Pripojenie

Vstupy
Digitálny optický, RCA - Cinch, USB, Ethernet (RJ-45) Hotovo!
Výstupy
USB, HDMI Hotovo!

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory
Káblové Hotovo!
Subwoofer
Káblové Hotovo!

Rozmery subwoofera

Hĺbka
30,5 cm Hotovo!
Šírka
22,5 cm Hotovo!
Výška
25,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky HiFi zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je toto domácí kino kompatibilní s televizorem Samsung UE43TU8072

Pekný deň.chcem sa spýtať.ci toto kino prehra 4TB externý disk.priamo zo Sony mi nevedeli povedať.ki no už mám.500 GB disk prehra v pohode.ale chcem kupit väčší.dakujem

Dobrý deň prajem, prosím Vás, chcel by som sa spýtať: 1. je možné predné reproduktory neumiestniť na stojan, ale ich iba voľne položiť na nábytok/poličku? 2. v manuále je uvádzaná výška samostatných predných a zadných reproduktorov 65 cm a výška so stojanom 120 cm, prosím Vás to znamená, že ak mám zadný reproduktor na stojane tak reproduktor začína zhora – od výšky 120 cm a ide do výšky 55 cm, a ak mám sedačku, ktorá má koniec operadiel vo výške 86 cm, tak vlastne z 31 cm zvuku z časti zadného reproduktora bude vlastne narážať na stenu operadla a len zvyšných 34 cm zvuku nenarazí na stenu operadla sedačky a prejde priamo k ušiam poslucháča, prosím Vás je to problém? Prečo ak sa kúpi domáce kino, kde sú zadné reproduktory bez stojana, tak majú zadné reproduktory oveľa menšiu výšku - do 30 cm a keď sa kúpia zadné reproduktory so stojanom, tak samostatný reproduktor má výšku až 65 cm, čo je viac ako dvojnásobná výška oproti výške zadného reproduktora bez stojanu. Ide prakticky z celej

pekny den,chcem sa spytat,ake video formaty prehra toto kino..dakujem

dobry den. jak propojit toto kino se smart tv toshiba. alza mi potvrdila, ze propojeni neni problem, nejde vsak z tv do kina zvuk a to ani z internetu napr youtube do beden kina. propojeno je hdmi kabelem. dokoupil jsem i opticky ale ten nejde do tv. muzete mi pomoci? v nabidce nastaveni se ukazuje hdmi2. jednou naskocil hdmi1 a pak jsem mohl udelat ten easy initial setting, jinak to pres hdmi2 neslo. zvuk mi z dvd jde, ale prijde mi slaby a zadni bedny casto nejdou vubec. dekuji.

Dobrý den, budete mít ještě zboží v akční ceně 9990 jako před 2 dny? Nestihl jsem akorát objednat. Děkuji.

Moc drahá zábava :( Inak by som kupil. Je to skoro ta ista verzia ako 4100... 2 repraky dali tiez na stlpiky a hned to je o 100 eur drahsi.

Dobrý den ,prosím o info zda lze reproduktory zavěsit na stěnu a zda je možno je rozebrat na 2 díly neb musí být v kuse .Děkuji

Dobrý den, potřebuji k tomu ještě něco dokoupit? kabely na vstup z tv atd, nebo mohu rovbou využívat? díky

Dobrý den chci se zeptat jsou ty zadní reproduktory bezdrátové nemám totiž možnost dostat kabely za sedačku potřebuji je bezdrátové zadní repro. Pokud mají tak super pokud ne tak prosím o radu které domácí kino to má od Sony nejlépe. Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k Sony BDV-E6100
Príslušenstvo pre Sony BDV-E6100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony BDV-E6100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony BDV-E6100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony BDV-E6100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony BDV-E6100 Blu-ray házimozi-rendszer.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií