AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Sony BDV-N9200WB

Zobraziť katalóg
Sony BDV-N9200WB
4,0 2 hodnotení
Domáce kino reproduktory 5.1, 1200W, 3D Blu-ray/DVD/CD, FM tuner, upscaling 4K, 2x HDMI vstup, 1x HDMI výstup, USB, WiFi, Bluetooth, NFC, webový prehliadač, Miracast, čierna
Kód:  GS551h1 Produktové číslo:  BDVN9200WB.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony BDV-N9200WB

S domácim kinom Sony BDV-N9200WW získa váš televízor výnimočný obraz a zvuk . Elektronika dokáže zvýšiť rozlíšenie až na 4K, čo oceníte napríklad v kombinácii s LED televízorom.

V centre deja

Vďaka multikanálovým reproduktorom si budete pripadať akoby ste sa zúčastnili živého koncertu. Výkonný systém reproduktorov Magnetic Fluid vás zaručene ohromí priestorovým zvukom a budete môcť prežiť explóziu alebo napríklad jemný šepot. Ak ste fanúšik futbalu, určite oceníte režim Futbal , vďaka ktorému zažijete atmosféru ako na štadióne.

V centre deja

Vďaka multikanálovým reproduktorom si budete pripadať akoby ste sa zúčastnili treba živého koncertu. Výkonný systém reproduktorov Magnetic Fluid vás zaručene ohromí priestorovým zvukom, a tak budete môcť prežiť explózii alebo napríklad jemný šepot. Ak ste fanúšik futbalu, určite oceníte režim Futbal , Vďaka ktorému zažijete atmosféru ako na štadióne.

Všetko jediným dotykom

Cez technológiu NFC môžete ľahko pripojiť tablet alebo mobilný telefón. A to iba jediným dotykom! Všetko, čo vidíte na svojom zariadení sa zobrazí na televízore.

Parametre a špecifikácia:

Zvuk:
Hudobný výkon: 1200 W RMS
Bezdrôtové zadné reproduktory
Systém reproduktorov: 3pásmové
Digitálny zosilňovač: S-Master 24-bitový
DCAC (Digital Cinema Auto Calibration)

Podporované médiá:
BD-ROM (SL/DL)
BD-R/RE (BDAV/BDMV) (SL/DL)
Mixed Disc (BDAV/BDMV) BDMV
Hybrid Disc (BD/DVD)
DVD-Video
DVD-RW/-R (Video)
DVD-R (DL)
DVD + RW/+ R (+ VR)
DVD + R (DL) (+ VR)
CD (CD-DA), CD-R/RW (CD-DA/Data)
SA-CD (SA-CD/CD)
CD-R/CD-RW
USB médiá

Funkcie a vlastnosti:
Bluetooth
NFC
BRAVIA Sync HDMI-CEC
Zvýšenie rozlíšenia na úroveň 4K
Spätný audio kanál
Xross Media Bar (XMB)
Miracast
BD-Live
BonusView
Sony Entertainment Network
Gracenote Metadáta
Detský zámok
Rodičovská kontrola
Podpora USB klávesnice
Tuner (FM/AM) 20 (FM)
HDMI 1/HDMI 2
3D Playback
BD/DVD

Rozhranie:
Analógový vstup audia: Kolíkový konektor
Automatická kalibrácia vstupu mikrofónu
Ethernetové pripojenie
Optický vstup audia
Vstup USB
2x Vstup HDMI
Výstup HDMI

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy
5.1 Hotovo!
Aktívne/pasívne
Aktívne (samostatné) Hotovo!
Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!
Celkový výkon zostavy
1 200 W Hotovo!

Typ sústavy

Typ sústavy
5.1 Hotovo!
Aktívne/pasívne
Aktívne (samostatné) Hotovo!
Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
1 200 W Hotovo!

Pripojenie

Technológia
WiFi, Bluetooth, NFC Hotovo!
Vstupy
USB, HDMI Hotovo!
Výstupy
HDMI Hotovo!

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory
Káblové Hotovo!
Subwoofer
Káblové Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Audio formáty
Dolby True HD Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, přehraje toto zařízení UHD Blu-ray disk? Děkuji.

Pomerne dosť často sa stáva že sa tento repro systém zasekne do takého stavu, že nejde meniť módy zvuku na "cinema", "concert hall", atď. Home screen je zaseknutý na screen-saveri a čokoľvek na ovládači stlačím tak vypíše len "NOT USE". Na nete nie je návod na nápravu, software update je úplne up-to-date. Pomôže iba odpojiť všetky káble a po minúte zapojiť znova, chvíľu to funguje normálne a do pár dní sa to zasekne znova, a nechcem to tak mať. Musím kvôli tomu reklamovať celý produkt? Je to vôbec opraviteľné? Je to zameniteľné za iný produkt? Alebo aké iné riešenia existujú? Mám ich zatiaľ pol roka iba. Vďaka za odpoveď.

V návode je napísané, že treba dokúpiť otický digitálny kábel (nedodáva sa) a zvukový kábel (nedodáva sa). Môžete dať nejaký link kde sa to dá na alze objednať a ako tie káble (čo chýbajú) presne majú vyzerať? Koľko takých káblov nakoniec bude treba dokúpiť? Ďakujem za odpoveď. Uvažujem nad kúpou ale tie káble ma trochu nahnevali a odradili.

Dobrý den, dá se u Vás k sestavě doobjednat přídavné reproduktory ba rozšíření sestavy ba 9.1? Děkují

Prosím o vyjasnění, zda jsou zadní reproduktory připojené kabelem přímo k základně nebo pouze k zesilovači, který komunikuje pomocí bluetooth se základnou. Výše je zmíněno, že se jedná o připojení kabelem, v návodu stáhnutém od SONY se píše o zesilovači. Jedná se zde o nějakou variantu? Já bych ve skutečnosti potřeboval kabelové připojení přímo k základně (připojení obou zadních reproduktorů k jednomu zesilovači mi je vzhledem k prostorovému umístění k ničemu). Pokud systém má zesilovač, lze zadní reproduktory připojit i bez něj, tj. přímo k základně?

Mohu se zeptat, jak vysoké jsou ty reproduktory? Snažil jsem se najít rozměry i na oficiálních stránkách ale tam jsou vypsané jen specifikace a technologie.

Dobrý den chci se zeptat jestli se dají reproduktory našroubovat na zeď

Dobry den..funguje to I k Ps4 Pro??

Zdravím chci se zeptat jestli když k téhle sestavě pripojim Apple TV tak jestli ta hlavní jednotka bude schopna přenést 4K dolby vision kvalitu obrazu přes hdmi výstup do TV. Samozřejmě moje tv podporuje dolby vision

Můžu se prosím vás zeptat je kromě barvy ještě nějaký rozdíl mezi bílou a černou verzí?

12
Diskusia a poradňa k Sony BDV-N9200WB
Príslušenstvo pre Sony BDV-N9200WB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony BDV-N9200WB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony BDV-N9200WB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony BDV-N9200WB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony BDV-N9200WB.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií