Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Sony WALKMAN NWZ-E384 + MDR-ZX310 - červený

Zobraziť katalóg
Sony WALKMAN NWZ-E384 + MDR-ZX310 - červený
4,7 3 hodnotení
MP3 prehrávač 8GB, 1.8" displej, MP3/ WMA prehrávač, FM tuner, rýchlonabíjanie, slúchadlá, červená
Kód:  JW061b4 Produktové číslo:  E384RZX310RHI.YS Stránky výrobcu
Sony WALKMAN NWZ-E384 + MDR-ZX310 - červený Predaj skončil

Sony WALKMAN NWZ-E384 + MDR-ZX310 - červený

Kompaktný MP3 prehrávač Sony NWZ-E384 s elegantným červeným dizajnom a veľmi tenkým telom s hrúbkou len 9,9 mm. Vychutnajte si tak vďaka režimu ClearAudio  perfektný a čistý zvuk vašej obľúbenej hudby po dobu 30 hodín bez nutnosti nabíjania.

Kvalitu zvuku si možno prispôsobiť priamo na mieru hudobnému žánru pomocou piatich predvolieb ekvalizéra. Funkcia Dynamic Normaliser vyrovnáva úroveň hlasitosti medzi skladbami a odstraňuje tak nepríjemné skoky pri ich zmene. Informácie o práve prehrávanej hudbe, videách alebo fotografiách sa zobrazujú na displeji s LED podsvietením s veľkosťou 1,8 palca a rozlíšením 128x160 obrazových bodov. Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou tlačidiel na prednej strane. Vďaka integrovanej pamäti 8 GB môžete nahrať do prístroja veľké množstvo multimediálneho obsahu. Vo výbave nechýba ani FM rádio pre počúvanie vašich obľúbených rozhlasových staníc, budík a časovač.

Prehrávač je dodávaný so štandardnými slúchadlami MDR-NC33 a navyše ešte dostanete slúchadlá
MDR-ZX310 v bielej farbe.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:

43,4 x 87,7 x 9,9 mm

Hmotnosť:
52 g

Farba:
Červená

Displej:
Typ Farebný TFT s bielym podsvietením LED
Uhlopriečka 1,8"
Rozlíšenie 128x160 pixelov

Batérie:
Výdrž batérie 30 hodín
Doba nabíjania 2 hodiny

Pamäť:
Veľkosť 8 GB

Funkcie:
Dynamic Normaliser
Clear Bass
Clear Stereo
Ekvalizér
FM rádio (30 predvolieb staníc)
Časovač

Podporované formáty:
MP3
WMA
AAC-LC
LPCM
JPEG
WMV

Obsah balenia:
Slúchadlá MDR-NC033
Slúchadlá MDR-ZX310R
Rýchly sprievodca
Dobíjacie batérie
Kábel USB

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

, ponúkate tovar Sony WALKMAN NWZ-E384 + MDR-ZX310, Kód tovaru: JW061b4. Chcem sa spýtať či by ste vedeli sprostredkovať len slúchadlá malé (nie tie velké na celé uši, ale tie malé do uší), v akejkoľvek farbe a cene?

Diskusia a poradňa k Sony WALKMAN NWZ-E384 + MDR-ZX310 - červený
Príslušenstvo pre Sony WALKMAN NWZ-E384 + MDR-ZX310 - červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WALKMAN NWZ-E384 + MDR-ZX310 - červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Walkman NWZ-E384 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Walkman NWZ-E384 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WALKMAN NWZ-E384 + MDR-ZX310 - červený.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií