Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony FDR-AX1 Handycam

Zobraziť katalóg
Sony FDR-AX1 Handycam
Doručenie na
predajňu zadarmo
Digitálna kamera 4K CMOS Exmor R 8.3Mpx, 3.5" LCD, objektív Sony G-lens, 20x zoom, XAVC S, H.264, XQD, HDMI
3 940,55 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  OT170a09 Produktové číslo:  FDRAX1EB.CEE Stránky výrobcu
Sony FDR-AX1 Handycam 3 940,55 € Rozbalené

Sony FDR-AX1 Handycam

Sony FDR-AX1 Handycam je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Špičková profesionálna kamera Sony FDR-AX1 je priam predurčená na fotenie dokonalých záberov. Vďaka použitému rozlíšeniu 4K (3840 x 2160), ktoré predstavuje až štvornásobne lepšie rozlíšenie oproti FullHD, zachytíte pri zázname videa aj tie najjemnejšie detaily. Snímač CMOS Exmor R s veľkosťou 1/2,3" s rozlíšením 8,3 MPx a technológiou prevráteného snímača, je základom pre čistejšie a jasnejšie snímky. Technológia spätného osvetľovania umožňuje robiť skvelé videá aj pri nedostatku svetla. Neuveriteľne rýchly obrazový procesor umožňuje nahrávať video v najvyššom rozlíšení rýchlosťou až 60 snímok/s, takže nedochádza k strate kvality ani pri natáčaní rýchlo sa pohybujúcich objektov. Kamera používa pre záznam videa formát XAVC-S, ktorý je úspornejší než predchádzajúce verzie XAVC a prináša tak väčší priestor na pamäťovej karte pre vaše videá.

Na záznam zvuku možno okrem výkonného interného mikrofónu použiť aj dva vstupy typu XLR a pripojiť cez ne profesionálny externý mikrofón. Kamera využíva pre zachytenie verných snímok legendárny objektív Sony G-lens, ktorý sa môže pochváliť sklom s extra nízkym rozptylom. Vysoko kvalitné šošovky poskytujú vynikajúci, až 20-násobný optický zoom. Vďaka podpore rýchlych kariet typu XQD s veľkou kapacitou nie ste ničím obmedzovaní ani pri použití najvyššieho rozlíšenia. Výborné sú aj rozsiahle možnosti nastavenia pomocou manuálneho ovládania. Kamera ponúka tri pokročilé ND filtre pre nastavenie množstva svetla, ktoré dopadne na obrazový senzor, a tiež ďalšie funkcie, ktoré umožňujú vytvoriť perfektný filmový vzhľad. Pre pohodlné natáčanie scény poslúži okrem hľadáčika aj kvalitný LCD displej s uhlopriečkou 3,5". Kamera je samozrejme vybavená aj HDMI konektorom na sledovanie videií na veľkej obrazovke.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Typ a funkcie

Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Optický hľadáčik, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
18,9 cm Hotovo!
Výška
19,3 cm Hotovo!
Hĺbka
36,2 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, AV kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umí to natáčet a nahrávat zvuk?

Príslušenstvo pre Sony FDR-AX1 Handycam
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií