Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Sony HAP-S1 Hi-Res

Zobraziť katalóg
Sony HAP-S1 Hi-Res
5 1 hodnotení
Mikrosystém s analógovým zosilňovačom 2x 40W, vstavané HDD 500GB, farebný displej, Wi-Fi, SongPal, USB, 2x analógový vstup, analógový linkový výstup (RCA), RJ45, koaxiálny digitálny vstup (RCA), optický digitálny vstup (TOSlink), slúchadlový výstup (jack 6.3 mm)
Kód:  GS580q Produktové číslo:  HAPS1S.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony HAP-S1 Hi-Res Predaj skončil

Sony HAP-S1 Hi-Res

Užívajte si hudbu tak, ako by pred vami stál samotný umelec. Zvuk s vysokým rozlíšením pozdvihne vašu digitálnu hudbu na novú úroveň. Započúvajte sa do najjemnejších nuáns štúdiovej kvality. Prehrávač HAP-S1 je kompletné riešenie na prehrávanie celého radu komprimovaných a hlavne nekomprimovaných typov súborov, ako sú FLAC, WAV, AIFF, DSD (DFF) a DSD (DSF). Dôkladnú reprodukciu istí zosilňovač triedy A/B vo vyhotovení Dual Mono, teda s nezávislými kanálmi. Stačí len pripojiť reproduktory a oddávať sa svojej vášni.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné, kompletné riešenie na prehrávanie hudby vo vysokom rozlíšení
  • Prirodzený, špičkový zvuk (výkonné zosilňovače triedy A/B vo vyhotovení Dual Mono)
  • Pevný hliníkový rám na potlačenie vibrácií, a tým aj skreslenia
  • 500 GB pevný disk na synchronizáciu hudby z počítača + 2× USB na ďalšie úložisko
  • Kontrola interpretov a názvov uložených skladieb podľa online databázy
  • Technológia DSEE zvyšuje kvalitu súborov s komprimovanou hudbou
  • Komfortné ovládanie (veľký farebný displej a koliesko Jog Dial na rýchle prechádzanie + aplikácia na telefóny a tablety)
  • Bohatá ponuka analógových aj digitálnych konektorov (optický a koaxiálny digitálny vstup, 2 linkové vstupy)

Vždy to najlepšie

S audio systém Sony HAP-S1 vlastne ani nezáleží, či počúvate zvukové formáty s vysokým rozlíšením alebo len obľúbené mp3. Hudbu budete počuť v najvyššej možnej kvalite, nech pustíte čokoľvek. Technológia DSEE zvyšuje kvalitu hudobných súborov s kompresiou. Pri kompresii originálneho zdroja hudby sa strácajú najmä vysokofrekvenčné časti signálu. DSEE tieto časti obnovuje, aby prehrávač podal vysoko kvalitný zvuk, ktorý sa približuje originálu na disku CD.

Aj bez vašej asistencie

Tomuto modernému prístroju nemôže chýbať sieťová konektivita káblom alebo WiFi. Predovšetkým sa ponúka zautomatizované prenášanie vlastných skladieb z počítača do prehrávača prostredníctvom počítačového softvéru HAP. Online databáza Gracenote overí správne mená interpretov a tituly skladieb. Poriadok v hudobnej zbierke bude dokonalý, a nikdy sa nestretnete so záhadnou skladbou bez mena. Dôležitý je aj komfort, a preto možno prehrávač ovládať pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu.

Doplňujúce informácie:

Zvukové vlastnosti:
Výstupný výkon zosilňovača (JEITA 10%, 1 kHz 4 ohmy): 40 W + 40 W
Impedancia reproduktora: 4-16 ohmov
Frekvenčná odozva: 10 Hz - 100 kHz (+0 dB, -3 dB)
Pomer signál/šum: 100 dB
Úprava nastavenia zvuku: (basy / výšky) -10 až +10 v 21 krokoch

Displej:
4,3" LCD
Ovládanie jasu displeja
Režim vypnutia displeja

Prehrávanie:
DSDIFF (DSD), DSF, WAV (LPCM), AIFF (LPCM), WMA, FLAC, ALAC, mp3, AAC, ATRAC (bez DRM)

Funkcie:
12-tónová analýza
Grace Note databáza
Prehrávanie bez medzier
Normalizácia hlasitosti
Časovač vypnutia
Automatický pohotovostný režim

Sieťové funkcie:
WiFi (IEEE802.11 b / g / n)
Gigabit Ethernet (10/100/1000 Mbps)
Aktualizácia siete
Pohotovostný režim siete

Rozhranie:
Optický digitálny vstup
Koaxiálny digitálny vstup
2× Analógový vstup audia
Priamy výstup audia z DAC
Výstup na slúchadlá
Výstup reproduktorov
2× USB

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je prosím možné objednat u Vás tento výrobek v černém provedení ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Sony HAP-S1 Hi-Res
Príslušenstvo pre Sony HAP-S1 Hi-Res Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HAP-S1 Hi-Res. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HAP-S1 Hi-Res. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HAP-S1 Hi-Res. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HAP-S1 Hi-Res.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií