Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony HDR-PJ240 černá

Zobraziť katalóg
Sony HDR-PJ240 černá
Digitální kamera CMOS Exmor R 2.51Mpx, Full HD video, vestavěný projektor, 16:9, LCD, 27x optický 320x digitální zoom, USB, HDMI, Memory Stick Micro, Micro SD, SDHC, SDXC
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  OT118c3e Produktové číslo:  HDRPJ240EB.CEN Stránky výrobcu
Sony HDR-PJ240 černá 199,96 € Rozbalené

Sony HDR-PJ240 černá

Sony HDR-PJ240 černá je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Kvalitní kamera nevyniká pouze bezchybným záznamem videa ve Full HD rozlišení, ale také vestavěným projektorem umožňující pořízené materiály pohodlně promítnout téměř kdykoliv a kdekoliv bez nutnosti propojovat kameru s jiným přístrojem. Sdílejte své videozáznamy na obrazu o úhlopříčce až 254 cm (100").

Klíčové vlastnosti

  • Výkonný obrazový procesor BIONZ X
  • Vestavěný projektor
  • HDMI vstup pro připojení dalších zařízení
  • 27x optický zoom
  • Baterie až na 130 minut nepřetržitého záznamu

Kvalitní a rychlé snímání

Kamera se může pochlubit snímačem typu Exmor R, vysokorychlostním obrazovým procesorem BIONZ X a kvalitní optikou, takže je možné pořizovat čistá videa i za nepříznivých světelných podmínek. Zásluhou snímače typu Exmor R navíc záznam nebude degradovaný špatnými světelnými podmínkami. Objektiv s optickým zoomem 27× přiblíží vzdálené objekty bez zhoršení obrazu. Díky širokoúhlému záběru zachytíte ještě více.

Záznam bez otřesů

Brilantní videozáznamy ve formátu Full HD budou vždy špičkově ostré a nabídnou nejdetailnější vykreslení. Aktivní režim optické stabilizace obrazu Optical SteadyShot nabízí vylepšený systém pro korekci záchvěvů při všech úrovních zoomu i za chůze. Už nebudete mít problém při snímání bez stativu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony HDR-PJ240 černá
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií