Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sony Hi-Res CAS1B

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res CAS1B
Reproduktory - 2-pásmový systém 2 reproduktorov, bassreflex, bluetooth, slúchadlový zosilňovač, DA prevodník, NFC, 2x USB, slúchadlový výstup
Kód:  JW908c6c Produktové číslo:  CAS1B.CEL Stránky výrobcu
Sony Hi-Res CAS1B Predaj skončil

Sony Hi-Res CAS1B

vypnuté
Elegantní a výkonné reproduktory k vašemu notebooku

Elegantné a výkonné reproduktory k vášmu notebooku

vypnuté
Studiový zvuk s jemnými detaily
Štúdiový zvuk s jemnými detailmi

Vychutnajte si zvuk v maximálnej možnej kvalite s týmito elegantnými a predovšetkým výkonnými reproduktormi od spoločnosti Sony. Audiosystém s vysokým rozlíšením disponuje dvoma nezávislými zosilňovačmi, ktoré produkujú zvuk cez stereofónne reproduktory alebo slúchadlá. Vy si tak môžete vychutnať tie najjemnejšie nuansy štúdiovej kvality a bohaté tóny obľúbenej hudby vyplnia každý kút vašej izby aj pri nízkej hlasitosti.

vypnuté
Potlačené vibrace
Potlačené vibrácie

Základ tvorí 12 mm silná ozvučnica MDF, ktorá perfektne eliminuje vibrácie. Dokonca aj lak potláča nechcené harmonické vibrácie a dodáva sústave nádherný lesk. Rozšírený prvok na porte Bass Reflex znižuje vstupný hluk, takže basy zostanú vždy výrazné a neskreslené.

vypnuté
Vysoká odolnost
Vysoká odolnosť

V reprodukciu nájdete 62 mm kužeľový basový a 14 mm kopulovitý výškový reproduktor. Kužele sú vyrobené z karbónových vlákien, ktoré sú odolnejšie a ľahšie ako sklené vlákna. Kopulovité reproduktory majú špeciálny dizajn so širokým rozptylom a starajú sa o produkciu vysokých frekvencií.

vypnuté
Zesilovač sluchátek
Zosilňovač slúchadiel

Dva zosilňovacie systémy obstarajú počúvanie vo vysokom rozlíšení, zatiaľ čo funkcia S-Master HX sa stará o napájanie samostatných reproduktorov. Zosilňovač slúchadiel a samostatný špičkový D/A prevodník lepšie vyhovujú izolovanejšiemu zážitku pri počúvaní pomocou slúchadiel.

vypnuté
Převod do vyšší kvality
Existujúce skladby vo vyššej kvality

Patentovaná technológia DSEE HX zvyšuje rozlíšenie už komprimovaných súborov, a tým obnovuje detaily pôvodných nahrávok. Vy si tak môžete vychutnať skladby nízkej kvality z CD diskov na úrovni blížiacej sa zvuku s vysokým rozlíšením.

Technológia LDAC od Sony dokáže spracovať prenášané dáta a hneď ich až strojnásobiť! Zvuk v tej najvyššej možnej kvalite si tak môžete prehrávať aj bezdrôtovo cez bluetooth.

vypnuté
Technologie LDAC

Vďaka prítomnosti technológia NFC nebudete potrebovať kábel, stačí len dotyk s vybraným zariadením a ihneď môžete streamovať.

vypnuté
NFC
ŠPECIFIKÁCIA
  • TYP REPRODUKTORADvojpásmový systém 2 reproduktorov
  • Vstupy a výstupy USB A, USB B, výstup na slúchadlá, výstup reproduktora
  • FREKVENČNÝ ROZSAH2,4000 až 2,4853 GHz
  • SPOTREBA ENERGIE
    29 W

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res CAS1B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res CAS1B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res CAS1B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res CAS1B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res CAS1B.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií