Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Hi-Res MDR-1000XC

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res MDR-1000XC
4,5 12 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – Hi-Res Audio bezdrôtové Bluetooth s prvotriednym Digital Noise Cancelling s aktívnym potlačením okolitého hluku, NFC a DSEE-HX upscalingom. Podpora formátov LDAC, aptX, AAC, SBC. Integrovaný mikrofón s tlačidlom na prijatie a ukončenie hovoru, ovládanie hlasitosti dotykom. Výdrž batérie až 26 hodín, kryt a náušníky z umelej kože. Súčasťou balenia puzdro, USB, audio kábel a koncovka do lietadla.
Kód:  RO972j0a Produktové číslo:  MDR1000XC.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res MDR-1000XC

Bezkonkurenční odstranění šumu

Bezkonkurenčné odstránenie šumu

Váš vlastní svět. I ten okolní.
Váš vlastný svet. Aj ten okolitý.

Počúvajte len to, čo počuť chcete, a nič iné. SENSE ENGINE vám prináša slobodu sa jednoduchým dotykom ponoriť do sveta hudby alebo sa z neho vrátiť.

Optimalizuje se a přizpůsobuje
Optimalizuje sa a prispôsobuje

Tieto slúchadlá analyzujú vaše osobné charakteristiky a štýl nosenia a potom zvuk optimalizujú priamo pre vás.

Rychlá pozornost
Rýchla pozornosť

Keď sa budete chcieť s niekým porozprávať, už nemusíte slúchadlá dávať dole. Stačí dať jednu ruku cez kryt a hudba sa okamžite stíši.

Režim Okolní zvuk
Režim Okolitý zvuk

Počúvajte hudbu bez rušenia, ale pritom zaznamenajte dôležité oznámenia.

Kvalitní bezdrátový poslech
Kvalitné bezdrôtové počúvanie

Technológia LDAC umožňuje prenos približne trikrát viac dát (pri maximálnej prenosovej rýchlosti: 990 kb/s) ako bežné rozhranie Bluetooth, vďaka čomu si môžete vychutnať obsah vo výnimočnej kvalite blízkej zvuku s vysokým rozlíšením.

Počúvajte hudbu, ktorá zostáva verná pôvodnému záznamu, vďaka zvuku s vysokým rozlíšením. Funkcia S-Master HXTM, optimalizovaná pre zvuk s vysokým rozlíšením, znižuje skreslenie a umožňuje užívať si všetkých jemných detailov v hudbe.

Perfektní zvuk

Technológia DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) zvýši kvalitu zvuku komprimovaných digitálnych súborov (MP3, ACC, ATRAC a WMA) tak, že sa bude blížiť vysokému rozlíšeniu.

Perfektní zvuk
ŠPECIFIKÁCIA
  • REPRODUKTOR 40 mm, okrúhly typ (hlasová cievka CCAW)
  • MEMBRÁNA Polyméry z tekutých kryštálov s hliníkovou povrchovou úpravou
  • Frekvenčný rozsah
    4 – 4 000 Hz
  • MAGNET Neodým
  • CITLIVOSŤ 103 dB/mW/98 dB/mW
  • IMPEDANCIA64 ohm/16 ohm
  • DĹŽKA KÁBLA 1,5 m
  • DOBA NABÍJANIA 4 hodiny

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o info, jestli budou nebo nebudou sluchátka sony wh 1000xm2 v černé barvě na Alze? Nikdo mi není schopný dát jasnou odpověď ani na prodejně v Holešovicích, ani zde v diskuzi, to tam nemáte oddělení, které něco ví? Odpověď "bohužel zatím nemáme tuto informaci" nebo "je možné, že se u nás objeví", nepovažuji za adekvátní odpověď. V německých eshopech je mohu koupit za 309 eur, i přesto jsem ochotná si připlatit a mít to od Vás. Děkuji.

Aky je dovod, ze tieto sluchatka stoja viac ako ich novsia verzia (M2) a tiez ked na nemeckom amazone sa daju zohnat za 260€, ten cenovy rozdiel je obrovsky.

Prosim vas daju sa cez bluetooth spojit s hocijakym domacim kinom? napr od samsungu

Dobrý den.Prosím proč máte u těchto sluchátek označení Hi-Res MDR-1000XC,když oficielně je uváděno pouze MDR-1000X.Děkuji za odpověď.Petr P

Diskusia a poradňa k Sony Hi-Res MDR-1000XC
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res MDR-1000XC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res MDR-1000XC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hallo-Res MDR-1000XC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hallo-Res MDR-1000XC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res MDR-1000XC.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií