Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony Hi-Res MDR-1RNC

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res MDR-1RNC
4,7 22 hodnotení
Slúchadlá uzavretá, funkcia aktívneho potlačenia hluku prostredia (Noise Canceling), 5-24000Hz, 50mm meniče, odolný vymeniteľný kábel 1.2m + druhý kábel s mikrofónom 1.2m, pozlátený jack 3.5mm
Kód:  RO964o3 Produktové číslo:  MDR1RNC.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res MDR-1RNC

Slúchadlá Sony MDR-1RNC sú výsledkom jedinečného kreatívneho partnerstva interpretov spoločnosti Sony Music Entertainment a popredného masteringového technika. Reproduktory s vysokým rozlíšením ponúkajú širokopásmovú odozvu. Polstrovanie slúchadiel utesňuje zvuk a šikovný dizajn odstraňuje v kombinácii s aktívnym systémom spoločnosti Sony dokonale nežiadúce ruchy. Je to vaša hudba - a tá musí byť správne podaná!

Duálne mikrofóny zaisťujúce výkonné potlačenie okolitého ruchu


Klábosenie v autobuse, zvonenie mobilných telefónov, sused kutil ... Zbavte sa toho všetkého - duálné snímanie šumu a inteligentný softvér vytvorí dokonalú bariéru medzi vami a všetkým, čo vás ruší pri počúvaní hudby.

Špičková presnosť a vyváženie reprodukcie


Jedinečný systém zosilnenia Sony S-Master zabezpečuje dokonale verný prednes, precíznu separáciu a vysokú dynamiku. Získate s ním vyvážený a krištáľovo čistý zvuk, presne podľa zdrojovej nahrávky.

Obnova vysokých frekvencií  prirodzeného prednesu


Technológia DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) významne vylepšuje vysoké frekvencie, ktoré sú väčšinou deformované pri stratovej komprimácii do súborov formátu MP3. Výsledkom je takmer dokonalé navrátenie pôvodných detailov a dynamiky.

Vyvážená a presná reprodukcia zvuku


Membrána je vyrobená z inovatívneho filmu, tvoreného tekutými polymérovými kryštálmi. Vďaka tomu je významne zvýšená jej tuhosť aj efektivita, takže kmitá iba membrána a nie jej okolie. Výsledkom je perfektne vyvážený a dokonale presný prednes.

Zväčšené vzduchové komory na verný prednes


Široká odozva meničov je dosahovaná aj za pomoci zväčšených akustických komôr, ktoré urýchľujú reprodukciu nízkych kmitočtov. Vďaka nim si užijete aj hlboké basové tóny, alebo údery bicích s minimálnym oneskorením.

Optimálny tlak na dlhodobý počúvanie


Uľavte svojim ušiam slúchadlami s polstrovaním, ktoré dokážu zamedziť vzniku podtlaku. Unikátny, dokonale padnúci dizajn vám navyše umožní počúvať v úplnom pohodlí až do posledného tónu.

Stabilnejšia konštrukcia pre komfortnejšie počúvanie


Bežné slúchadlá využívajú jednoduchú štruktúru hlavového mostu, takže sa dokážu veľmi obtiažne prispôsobiť odlišnému tvarovaniu hlavy jedinečných užívateľov. Unikátna vnútorná os slúchadiel MDR-1K, to potláča a efektívne tak navyšuje komfort počúvania každého užívateľa.

Silikónové kĺby pre nerušené počúvanie


So slúchadlami Sony MDR-1R nebude vaše počúvanie ničím rušené. Vďaka ich špeciálne vytvorenému mostu a uchytenie mušlí pomocou mäkkých silikónových krúžkov máte istotu, že budú pracovať úplne v tichosti - tak, aby ste sa mohli plne sústrediť na obľúbenú hudbu.

Štandardné príslušenstvo:
Kábel microUSB (1,5 m)
Káblový diaľkový ovládač s mikrofónom pre iPod / iPhone / iPad (1,2 m), prepojovací kábel (1,5 m), návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, obsahuju tieto sluchadla aj bluetooth na prenos hudby? Niektore stranky to tak popisovali, podla mna to je ale hlupost. Dakujem

Diskusia a poradňa k Sony Hi-Res MDR-1RNC
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res MDR-1RNC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res MDR-1RNC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res MDR-1RNC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res MDR-1RNC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res MDR-1RNC.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií