Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony Hi-Res WH-H910N, zeleno-telové

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res WH-H910N, zeleno-telové
4,4 3 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC, LDAC a SBC, NFC, aktívne potlačenie hluku (ANC), prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, hlasový asistent, frekvenčný rozsah 5Hz–40000Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 17 Ohm, menič 25mm, kábel 1.2m, výdrž batérie až 45h
Kód:  RO980b6b3 Produktové číslo:  WHH910NG.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res WH-H910N, zeleno-telové Predaj skončil

Sony Hi-Res WH-H910N, zeleno-telové

Doprajte si počúvanie svojej obľúbenej hudby bez potreby káblov. Tieto bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-H910N, zeleno-telové skvele sadnú na vašu hlavu vďaka vystuženým vankúšikom. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou bezchybnej izolácie okolitých ruchov. Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-H910N, zeleno-telové sú vybavené technológiou eliminujúcou nutnosť káblového pripojenia, čo poskytne úplnú voľnosť v pohybe. Jednoduché a intuitívne párovanie s rôznou elektronikou sprostredkuje rozhranie NFC. S frekvenčným rozsahom 5 až 40000 Hz budete presvedčení o tom, že budete počuť každý tón pesničky. Ich neoddeliteľnou súčasťou je efektný mikrofón. Tieto bezdrôtové slúchadlá SONY ponúkajú bezdrôtové rozhranie Bluetooth vo verzii 5.0. Disponujú aj funkciou aktívneho potlačenia okolitého hluku. Taktiež vedia prijímať hovory. Skladby môžete pohodlne prepínať pomocou ovládača na týchto bezdrôtových slúchadlách. Ak dochádzate, bude sa vám hodiť ich skladacia konštrukcia. Vďaka otočnej mušli sú bezdrôtové slúchadlá cez hlavu vhodné pre každého. V balení nájdete puzdro na ich bezpečné uloženie. Pri plnom nabití vydržia fungovať až 45 h.

Podstatné výhody bezdrôtových slúchadiel Sony Hi-Res WH-H910N, zeleno-telové

  • Konštrukcia týchto bezdrôtových slúchadiel je uzatvorená
  • Štýlová zelená farba
  • Bezdrôtové slúchadlá SONY ponúkajú možnosť otočenia mušlí podľa potreby
  • Možnosť využiť praktickú skladaciu konštrukciu
  • Kábel dlhý 1,2 m
  • Spôsob pripojenia bezdrôtových slúchadiel: Bluetooth
  • Kábel smeruje do jednej mušle
  • NFC rozhranie na rýchlu synchronizáciu
  • Bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth vám dá pri počúvaní väčšiu voľnosť
  • Potlačenie ruchu z okolia na počúvanie bez okolitých zvukov
  • Hmotnosť slúchadiel bez kábla SONY: 251 g
  • Výdrž batérie až 45 h

Bezdrôtové slúchadlá SONY disponujú mikrofónom

Všetci používatelia nájdu využitie pre užitočný mikrofón. Mikrofón bezdrôtových slúchadiel SONY obstará prepojenie s vašimi priateľmi či rodinou. Je zabudovaný v ich konštrukcii. Považuje sa za mikrofóny s tzv. všesmerovým snímaním, bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-H910N, zeleno-telové sú preto vhodné do miestností bez hluku, kde sa do hovoru nepletú okolité zvuky. Čo sa frekvenčného rozsahu týka, dosahuje 50 Hz až 8000 Hz.

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, LDAC, SBC Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
5 Hz Hotovo!
Frekvencia do
40 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
100 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
25 mm Hotovo!
Impedancia
17 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!
Frekvencia od
50 Hz Hotovo!
Frekvencia do
8 000 Hz Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
45 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
251 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res WH-H910N, zeleno-telové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res WH-H910N, zeleno-tělová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res WH-H910N, grün-beige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res WH-H910N, grün-beige. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res WH-H910N zöld-testszín.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií