Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony HT-CT390

Zobraziť katalóg
Sony HT-CT390
3,4 3 hodnotení
SoundBar – 2.1-kanálový, 300W, bezdrôtový subwoofer, Bluetooth, NFC, Dolby Dual, Dolby Digital, 4K, 1×HDMI, USB, diaľkové ovládanie, možnosť montáže na stenu, čierny
Kód:  GS473bd Produktové číslo:  HTCT390.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony HT-CT390


Tento elegantný, kompaktný 2.1-kanálový SoundBar Sony HT-CT390 rázne podá hudbu aj jemné nuansy vo filmoch. Svojím výstupným výkonom dokáže vyplniť miestnosť zvukom. Či už nainštalujete soundbar na stenu alebo ho postavíte pod televízor, vždy bude krásnym doplnkom. Novo navrhnuté zvukové deflektory produkujú širokú frekvenčnú odozvu. Na hlbokom zážitku pridá bezdrôtový subwoofer, ktorý umiestnite kamkoľvek v miestnosti.


Kľúčové vlastnosti soundbaru Sony HT-CT390

  • Kompaktný zvukový systém s kvalitnou reprodukciou zvuku filmov aj hudby
  • Bezdrôtový subwooofer pre mocné basy a flexibilnú inštaláciu
  • Digitálny zosilňovač S-Master minimalizuje skreslenie
  • Pokročilý virtuálny priestorový zvuk (S-Force Pro Front Surround)
  • Bezdrôtové streamovanie zvuku cez Bluetooth + NFC párovanie
  • DSEE obnovuje detaily komprimovanej hudby + čistota vylepšená režimom ClearAudio+
  • Jednoduchšie pripojenie cez HDMI ARC (zvuk z TV do systému)

SoundBar Sony HT-CT390

Poriadny výstupný výkon

Ozvučenie akéhokoľvek filmu, seriálu alebo televízneho programu bude dokonalé a vyložene mu vdýchne život.

SoundBar Sony HT-CT390

Predný priestorový zvuk

Soundbar Sony HT-CT390 vám vďaka meničom na oboch koncoch zabezpečí perfektné stredy a výšky, doplnené poriadne dunivými basmi.



Technológia S-Force Front Surround

Vďaka technológii od Sony si budete pripadať ako v kine. Virtuálny priestorový zvuk Soundbar Sony HT-CT390 vás úplne pohltí.



Úplne jednoduché pripojenie

Rozmanité množstvo konektorov a portov spolu s technológiou bluetooth vám zaručí ľahké, stabilné a vysokokvalitné pripojenie ku všetkému, čo chcete počúvať.


SoundBar Sony HT-CT390

HDMI ARC

Vďaka spätnému audiokanálu HDMI ARC sa budete môcť pripojiť k televízoru iba jediným káblom.

SoundBar Sony HT-CT390

USB port

Tento port môžete využiť na prístup k ďalším hudobným súborom, ktoré si tak budete môcť hravo prehrať. Zároveň si môžete nabíjať aj iné zariadenie.

SoundBar Sony HT-CT390

Optický vstup

Vysokokvalitný zvuk si môžete užiť aj vďaka optickému vstupu (ak nie je televízor kompatibilný s HDMI ARC).



Individuálne nastavenie SoundBar Sony HT-CT390

SoundBar Sony HT-CT390 môžete umiestniť podľa svojej ľubovôle. Vďaka jeho úzkemu profilu (5,2 cm) ho môžete umiestniť priamo na stenu, alebo ho položiť na televízny stolík. Tenké prevedenie SoundBaru vám nebude prekážať pri výhľade, ani keď ho umiestnite priamo pod televízor.


Bluetooth & NFC

Systém sa hodí aj pre streamovanie cez bluetooth. Vďaka NFC je zložité nastavenia minulosťou. Stačí dotyk NFC zariadenia a môžete začať.

Aplikácia SongPal

S touto aplikáciou získate úplný prehľad nad prehrávaným obsahom. Môžete si tak cez svoj telefón rôzne nastaviť prehrávanie hudby podľa vašej chuti. Aplikácia je dostupná pre iPhone aj Android.



Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, umoznuje tento pristroj tzv. audio pass-through? Chcem prepojit moj Shield TV a televizor. Medzi nimi by bol prave tento soundbar.

Dobrý den. Jak se zařízení ct390 liší od ct290?

Diskusia a poradňa k Sony HT-CT390
Príslušenstvo pre Sony HT-CT390 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-CT390. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SoundBar Sony HT-CT390. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SoundBar Sony HT-CT390. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-CT390.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií