Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sony ICD-PX440 čierny

Zobraziť katalóg
Sony ICD-PX440 čierny
4,3 7 hodnotení
Diktafón 4GB, vrátane formátu MP3, LCD displej, reproduktor 300mW, MicroSD slot, USB, 2x AAA, mikrofón
61,13 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JU100i7 Produktové číslo:  ICDPX440.CE7 Stránky výrobcu
Sony ICD-PX440 čierny 61,13 € Rozbalené

Sony ICD-PX440 čierny

Sony ICD-PX440 čierny je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Sony ICD-PX440 je digitálny diktafón so stereofónnym mikrofónom, ktorý poteší veľmi jednoduchým ovládaním a záznamom do vysoko kvalitného formátu MP3 s rýchlosťou až 192 kb/s. Nahrávajte vysoko kvalitný a veľmi čistý zvuk a počúvajte ho prostredníctvom 300mW predného reproduktora. Inteligentná technológia potlačenia šumu zdôrazňuje reč na dosiahnutie jasnejšieho počuteľného rozsahu a znižuje rušivý šum na pozadí. Funkcia Výber scény potom umožní vybrať najvhodnejšie nastavenie v danej situácii.

Do každého záznamu môžete tiež pridať niekoľko záložiek a počas prehrávania ľahko prechádzať na predchádzajúce či ďalšie. Diktafón tiež podporuje sadu funkcií pokročilého záznamu, ako je napríklad aktivácia nahrávania hlasom, nastavenie vysokej alebo nízkej citlivosti mikrofónu či napríklad možnosť vytvárať vlastné priečinky na ukladanie a prehľadné triedenie záznamov.

Jeho interná pamäť dosahuje 4 GB, a zvládne tak maximálnu dobu záznamu až 1073 hodín v režime LP (vo formáte mp3 rýchlosťou 8 kb/s). Internú pamäť môžete ďalej rozšíriť pomocou slotu pre pamäťové karty - dosiahnete tak možnosť uložiť väčšie množstvo dát. Sony ICD-PX440 ľahko pripojíte k počítaču cez rozhranie USB. Nepotrebujete žiadny kábel - prehrávač je možné pripojiť priamo a preniesť súbory.

Parametre a špecifikácie:

Pamäť:
Vstavaná: 4 GB
Slot pre kartu: Micro SD

Vstavaný mikrofón:
Stereofónny mikrofón

Formát záznamu:
MP3

Typ batérie:
2x AAA (súčasť balenia)

Maximálny počet zložiek:
199

Maximálny počet súborov:
4074

Maximálny počet súborov v jednej zložke:
400

Vstupy a výstupy:
Konektor pre slúchadlá
Vstup pre mikrofón
USB prepojenie

Funkcie záznamu:
Výber scény
Nízkoprahový filter
Záznam ovládaný hlasom (VOR)
Pridanie a prepis záznamu
Sledovanie záznamu

Funkcie prehrávania:
Digitálne nastavenie výšok (regulácia rýchlosti)
Potlačenie šumu
Ľahké vyhľadávanie
Prehrávanie alarmu

Možnosti úprav:
Funkcia Erase
Ochrana
Rozdelenie
Presunutie súboru
Kopírovanie súboru
Prehrávanie AB
Značky

Rozmery:
37,2 x 113,2 x 19,3 mm

Hmotnosť:
75 g

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony ICD-PX440 čierny
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií