Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Sony ICD-UX533 čierny

Zobraziť katalóg
Sony ICD-UX533 čierny
4,8 24 hodnotení
Diktafón 4GB, až 1073 hodín záznamu, MP3/WMA/AAC/WAV prehrávač, vrátane formátu MP3, LCD displej, MicroSD slot, USB, 1x AAA
Kód:  JU101j Produktové číslo:  ICDUX533B.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony ICD-UX533 čierny

SONY ICD-UX533 je nový model digitálneho diktafónu s internou pamäťou 4 GB, využiteľný tiež ako hudobný prehrávač či USB pamäť. Stereofónny mikrofón zaznamenáva úplne čistý a vysoko kvalitný záznam prevyšujúci CD kvalitu, ktorý oceníte ako v práci, tak pri zázname živých hudobných vystúpení. Zaznamenáva lineárny zvuk PCM alebo formát mp3 až na vzdialenosť 25 metrov. Internú pamäť je ďalej možné rozšíriť pomocou slotu na pamäťové karty.

Svoje záznamy môžete počúvať pomocou vstavaného 90 mW reproduktora. Vstavaná pamäť umožňuje uložiť záznam v dĺžke až 1073 hodín pri formáte mp3 s dátovým tokom 8 kb/s, alebo 178 hodín pri kvalite 48 kb/s. Funkcia Scene Select umožňuje vybrať si požadovaný typ nahrávania (hudba, schôdzka, rozhovor, diktát) a použiť vždy najvhodnejšie nastavenie. Inteligentná technológia potlačenia šumu zdôrazňuje reč na dosiahnutie oveľa jasnejšieho počuteľného rozsahu a znižuje rušivý šum v pozadí.


SONY ICD-UX533 umožňuje tzv. označenie stopy, čo umožňuje do každého záznamu pridať niekoľko záložiek, a počas prehrávania prechádzať na predchádzajúce alebo nasledujúce. Jednoduchú správu záznamov zvládnete vďaka väčšiemu displeju LCD a pomôže tiež jednoduché grafické používateľské rozhranie. Súprava funkcií tzv. pokročilého záznamu dovoľuje ukladať a organizovať nahrávky do vlastných zložiek, vyhľadávať v kalendári a sledovať úroveň nabitia batérie.
Parametre a špecifikácia:

Vstavaná pamäť:

4 GB

Vstavaný mikrofón:
Stereofónny mikrofón

Formát záznamu:
Lineárny PCM / mp3

Formát prehrávania:
mp3/AAC/WMA/WAV

Typ batérie:
1 x batéria AAA

Maximálny počet zložiek:
400

Maximálny počet súborov:
4074

Maximálny počet súborov v jednej zložke:
199

Vstupy a výstupy:
Konektor na slúchadlá
Vstup na mikrofón
Priamy port USB
Slot na pamäťovú kartu microSD/M2

Funkcia záznamu:
Scene Select
Nízkoprahový filter
Záznam ovládaný hlasom (VOR)
Synchrónny záznam
Sledovanie záznamu

Funkcie prehrávania:
Digitálne nastavenie výšok (regulácia rýchlosti)
Inteligentná technológia potlačenia šumu
Grafický ekvalizér
Opakovanie A-B
Jednoduché vyhľadávanie
Prehrávanie alarmu

Možnosť úprav:
Označenie stopy
Funkcia Erase
Ochrana
Rozdelenie
Premiestnenie súboru
Kopírovanie súboru
Zmena názvu priečinka (bez počítača)

Ďalšie funkcie:
Hľadanie v kalendári
Podsvietený displej LCD
Napájanie cez rozhranie USB

Dodávaný softvér a príslušenstvo:
Počítačový softvér Sound Organizer na disku CD-ROM
Stereofónne slúchadlá
Dobíjacie batérie (NiMH, typ AAA)
Kábel USB

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Rozmery (š/v/h):
36,6 x 102,0 x 13,9 mm

Hmotnosť (vrátane batérií):
58 g

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony ICD-UX533 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ICD-UX533 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ICD-UX533 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ICD-UX533 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony ICD-UX533 fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií