Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

Sony Inzone H7

Zobraziť katalóg
Sony Inzone H7
4,4 16 hodnotení
Herné slúchadlá – bezdrôtové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, k PC, PlayStation 4 a PlayStation 5, podpora AAC a SBC, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 5–20000 Hz, menič 40 mm, výdrž batérie až 40 h
Kód:  RO980w7 Produktové číslo:  WHG700W.CE7 Stránky výrobcu

Sony Inzone H7

Mohlo by sa vám páčiť

Herné slúchadlá Sony Inzone H7 pre komfort pri dlhom hraní

Vo výbave hráčov nesmie chýbať kvalitná náhlavná súprava, ktorá vám pomôže poraziť vašich nepriateľov a vtiahne vás do centra diania. Bezdrôtové herné slúchadlá Sony Inzone H7 boli vytvorené s ohľadom na komfort aj pri dlhých hodinách hrania. Nylónové náušníky majú nízky prítlak, vďaka čomu sedia na ušiach veľmi pohodlne a skvele izolujú ucho od okolia. Široký vystlaný hlavový most rovnomerne rozprestrie váhu slúchadiel Sony tak, že ich pomaly na hlave ani nepocítite. Slúchadlá bez kábla môžete pripojiť k počítaču alebo hernej konzole cez dodávaný USB prijímač s 2,4 GHz frekvenciou. Pomocou Bluetooth spárujete hráčske slúchadlá Sony Inzone H7 s vaším inteligentným telefónom. Zabudovaná batéria vyniká až 40-hodinovou výdržou na jedno nabitie. Tešiť sa môžete na priestorový zvuk 360 Spacial sound for Gaming, s ktorým sa vám žiadny nepriateľ neschová. Dôležitou súčasťou bezkáblových slúchadiel Sony Inzone je flexibilný výklopný mikrofón uľahčujúci komunikáciu so spoluhráčmi. Pomocou počítačového softvéru INZONE Hub si možno jednoducho prispôsobiť zážitok z počúvania pomocou veľkého množstva operácií. S funkciou ekvalizéra je možné jemne doladiť zvukovú reprodukciu bezdrôtovýchslúchadiel Sony Inzone H7 vám na mieru.

Herné slúchadlá Sony Inzone H7

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových herných slúchadiel Sony Inzone H7

Komfortné bezdrôtové slúchadlá Sony navrhnuté s ohľadom na hráčov

Všetko pohlcujúci priestorový zvuk vďaka technológii 360 Spatial Sound for Gaming

Kanály na kryte slúchadiel umocňujú zvuk s nízkymi frekvenciami

Špeciálne vyvinutá membrána reprodukuje extrémne vysokofrekvenčné zvuky s vysokou poddajnosťou

Herné slúchadlá Sony Inzone H7 majú výklopný jednosmerný mikrofón uľahčujúci komunikáciu so spoluhráčmi

Široký hlavový most s mäkkým vystužením

Pohodlné nylonové náušníky obklopia uši a dobre izolujú zvuk

Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth alebo 2,4 GHz

Zabudovaná batéria s výdržou až 40 hodín na jediné nabitie

10-minútové nabíjanie doplní dostatok energie až na 1 hodinu hrania

Pomocou softvéru INZONE Hub je možné upraviť nastavenie slúchadiel a vybrať si ekvalizéry na umocnenie zážitku

Certifikácia pre Discord

Hráčske slúchadlá Sony Inzone sú kompatibilné so systémami Windows 10/11 a PlayStation 5

Prednosti herných slúchadiel Sony Inzone H7

Herné slúchadlá Sony Inzone H7

Hráčske slúchadlá Sony Inzone H7 – Buďte pred nepriateľmi o krok vpred

Hráčske slúchadlá Sony Inzone H7 s podporou technológie 360 Spatial Sound for Gaming vám umožnia počuť vašich nepriateľov skôr, ako ich uvidíte. Ani skrytí protivníci sa pred vami nebudú môcť skrývať dlho. 360 Spatial Sound for Gaming disponuje novo vyvinutým virtualizérom pre hry, ktorý vie reprodukovať priestorový zvuk z viackanálových zdrojov signálov. Práve preto so slúchadlami Sony Inzone H7 budete počuť v hrách pohyby úplne presne. Priestorový zvuk sa navyše prispôsobuje tvaru vášho ucha, aby sa docielil najlepší zvukový zážitok. Bezkáblové slúchadlá Sony oplývajú špeciálnou membránou s jedinečným tvarom. Iba tak je dosiahnutá excelentná reprodukcia aj extrémnych vysokofrekvenčných zvukov. Kanály na kryte slúchadiel Sony Inzone H7 slúžia na optimalizáciu reprodukcie zvuku s nízkymi frekvenciami. Užite si hutné basy – výbuchy a rev motorov, ktoré vás vtiahnu do deja.

Herné slúchadlá Sony Inzone H7

Náhlavné slúchadlá Sony vám doprajú pohodlie pri herných maratónoch

Náhlavné slúchadlá Sony Inzone H7 boli vytvorené s ohľadom na komfort hráčov. Široký hlavový most oplýva mäkkým vystužením, ktoré rovnomerne rozloží váhu slúchadiel na vašu hlavu tak, že ich na sebe takmer neucítite. Nylónové náušníky herných slúchadiel Sony sú tvarované tak, aby bol minimalizovaný tlak na uši. Vyhotovenie náušníkov je veľmi pohodlné a umožní stabilné posadenie na ušiach a skvelú zvukovú izoláciu.

Herné slúchadlá Sony Inzone H7

Buďte v kontakte so spoluhráčmi — Čisto a jasne

Slúchadlá bez kábla Sony Inzone H7 majú flexibilný výklopný mikrofón s funkciou stlmenia zvuku. To vám uľahčí komunikáciu a kooperáciu so spoluhráčmi. Bezdrôtové slúchadlá a mikrofón sú tvarované tak, aby ste si mohli jednosmerný mikrofón priložiť takmer až k ústam. Vďaka tomu vás bude počuť jasne a zreteľne za akejkoľvek situácie. Bezdrôtové herné slúchadlá na PS5 Sony Inzone sú certifikované pre Discord a preto sa môžete spoľahnúť na ich správne fungovanie pri chate s priateľmi a spoluhráčmi pri hraní hier.

Herné slúchadlá Sony Inzone H7

Simultánne pripojenie cez Bluetooth a 2,4GHz prijímač

Doprajte si skutočnú bezdrôtovú slobodu a pripojte náhlavnú súpravu Sony Inzone pomocou 2,4 GHz USB adaptéra k vášmu PC alebo hernej konzole PlayStation 5. Aj napriek tomuto pripojeniu si užijete zvuk s nízkym oneskorením od zdroja zvuku, takže môžete rýchlo reagovať na situáciu v hre. Slúchadlá herné Sony Inzone H7 môžete tiež pripojiť pomocou technológie Bluetooth k vášmu smartfónu a vybaviť prichádzajúce hovory.

Herné slúchadlá Sony Inzone H7

Slúchadlá cez hlavu Sony Inzone H7 majú skvelú výdrž batérie

Nenechajte sa ničím obmedzovať a hrajte tak dlho, ako len budete chcieť. Zabudovaná batéria v bezdrôtových slúchadlách Sony vydrží až 40 hodín používania na jedno nabitie. Ak sa vám stane, že slúchadlám dochádza energia, nezúfajte – už po rýchlom 10-minútovom nabíjaní budete mať k dispozícii dostatok energie na hodinu hrania. Slúchadlá cez hlavu Sony Inzone H7 sa nabíjajú pomocou priloženého predĺženého USB kábla. Ak PS5 slúchadlá pripojíte k napájaniu pomocou USB, nezúfajte, hrať môžete v pokoji ďalej.

Herné slúchadlá Sony Inzone H7

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Sony Inzone H7 a PlayStation 5 patria k sebe

So slúchadlami Sony Inzone H7 si budete môcť naplno vychutnať luxusný zvuk TEMPEST 3D Audiotech herného systému PlayStation 5 a hrať hry s väčším priestorovým vyjadrením. Práve preto sú bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom skvelým parťákom pre systém PS5 a bezchybne spolupracujú s konzolou PlayStation 5.

Herné slúchadlá Sony Inzone H7

Obsah balenia bezdrôtových herných slúchadiel Sony Inzone H7

– Bezdrôtové slúchadlá Sony Inzone H7
– USB prijímač na bezdrôtové 2,4 GHz pripojenie 
– USB kábel na nabíjanie slúchadiel

Herné slúchadlá Sony Inzone H7

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
5 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
40 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
325 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, PlayStation 5 Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

proč nemáte na skladě tyto sluchátka jako nová? budou nové inzone h7 ?

zdravim . budou ty sluchátka fungovat i s xboxem nebo je tam omezeni?

Dobry den, sparuju prez BT titosluchatkas s TV LG OLEDB2? Dekuju

Dobr den jaký je rozdíl těchto sluchatekmezi ps4 a ps5 mám na mysli co bude uživatel potradat když je připojí k ps4. A ještě jedna otázka mají aplikaci i v konzoli? nebo jen v PC kde si následně zvuk upravím a bude přenesena úprava i při zapojení do konzole? Děkuji

Diskusia a poradňa k Sony Inzone H7
Príslušenstvo pre Sony Inzone H7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Inzone H7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Inzone H7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Inzone H7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Inzone H7.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií