Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony MDR-EX110LP čierne

Zobraziť katalóg
Sony MDR-EX110LP čierne
4,6 310 hodnotení
Slúchadlá – štuple, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, frekvenčný rozsah 5Hz–24000Hz, citlivosť 103 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 9mm, kábel 1.2m
Kód:  RO971f3 Produktové číslo:  MDREX110LPB.AE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-EX110LP čierne

Chcete naozaj kvalitné športové slúchadlá? Vyberte si Sony MDR-EX110LP v čiernom vyhotovení a neurobíte chybu. Tieto odľahčené a štýlové slúchadlá ponúkajú skvelú zvukovú kvalitu a vysoký používateľský komfort. Neodýmové reproduktory s priemerom 9 mm zaistia, že si svoje obľúbené skladby naozaj užijete. Jednoduché prenášanie je pri týchto špuntových slúchadlách samozrejmosťou. Skvele padnúce silikónové koncovky budú pohodlné aj pri dlhodobom používaní. Kábel slúchadiel je typ Y. Prispôsobte svoje slúchadlá aktívnemu životnému štýlu – koniec obmedzovaniu.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony MDR-EX110LP čierne

  • Pohodlné a skvele padnúce silikónové koncovky
  • Neodýmové reproduktory 9 mm
  • Športový vzhľad

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Nie Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Nie Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Obojstranné (do oboch mušlí) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
5 Hz Hotovo!
Frekvencia do
24 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
103 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
9 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, u těchto špuntů je malý jack přímý, anebo lomený do L? Díky za info, Tom

Dobrý den, proč už nemáte v nabídce u těchto sluchátek Vaši službu záruka okamžité výměny zboží ? Ještě před týdnem se objednat dala. Děkuji předem za odpověď

Má to prostorový zvuk? Děkuji.

Dobrý deň, sú slúchadlá vhodne na beh? Nebude im vadiť pot a prípadné oplachnutie vodou? Díky

Dobry den tieto sluchadla z plastu ci kovu?

Dobrý den. Nedávno se mi rozbila sluchátka Apple Earpods ... A tak bych si chtěl pořídit nějaké slušné v cenové kategorii pod 1000 Kč a aby měla sluchátka hluboké basy, mikrofon a ovládání. Proto bych se chtěl zeptat jestli byste mi nějaké nedoporučil. Ale zase nechci sluchátka horší než Apple Earpods, v tomto případě bych si koupil již zmíněné znovu .. Koukal jsem na tyto Sony sluchátka a připadají mi OK takže ... P.S. nikdy jsem nenašel pořádně specifikace Apple Earpods .. Proto vám posílám link na diskuzi o specifikacích : Odkaz do neznáma Předem díky za odpověď.

MÁM RÁDIO SONY ICF-8 MOHU POUŽÍT SLUCHÁTKA? NEBO JINÝ MODEL SLUCHÁTEK?

Sluchátka MDR-X110LP mají různé barevné varianty, ale... U varianty černá-s mikrofonem, bílá-bez mikrofonu, červená-bez mikrofonu. Cena a typ je stejné. Jak je to tedy s mikrofomen ?

Dobrý den, u těchto sluchátek udáváte, že jsou bez mikrofonu, ale viděl jsem, že jsou i s mikrofonem, jak to tedy je?

Majú MDR110 nižšie položené basy?

12
Diskusia a poradňa k Sony MDR-EX110LP čierne
Príslušenstvo pre Sony MDR-EX110LP čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MDR-EX110LP černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MDR-EX110LP Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MDR-EX110LP Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MDR-EX110LP fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií