AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sony MHC-GT5D

Zobraziť katalóg
Sony MHC-GT5D
Doručenie na
predajňu zadarmo
Minisystém 6.1 km systém reproduktorov, CD/DVD prehrávač, FM tuner, RMS 2400 W, NFC, bluetooth, 2x USB, vstup na mikrofón, Mega Bass, Karaoke, Futbalový mód, Party light, DJ Effects, diaľkové ovládanie
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  GS581c Produktové číslo:  MHCGT5D.CEL Stránky výrobcu
Sony MHC-GT5D 854,72 € Zánovné

Sony MHC-GT5D

Sony MHC-GT5D je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Tiež cítite to omračujúce dunenie? Všetko okolo vás sa chveje a na svetlo sveta vstupuje táto bezkonkurenčná hudobná sústava. Komplet dostáva snáď všetky NAJ, ktoré vôbec môže pozbierať. Najlepší dizajn, najlepší zvuk, unikátne basy, skvelé technológie, neuveriteľná kompaktnosť a jedinečný efekt pri prvom počúvaní.

Niekoľko dôvodov prečo Sony

  • Nadčasový vzhľad a čistý dizajn
  • Ľahké prevážanie vďaka kolieskam
  • Hudba prepracovaná do posledného detailu
  • Funkciami nabité zviera vás rozpumpuje
  • Jednoduché ovládanie cez inteligentný telefón

Technológiami nabité zviera

Vychutnajte si dokonale prepracovaný zvuk sprostredkovaný bezkonkurenčným výkonom celých 2400 W. Vďaka tomu si užijete obľúbené filmy do poslednej hudobnej slučky. Technológia DSEE sama dokáže pozdvihnúť audio zážitok z komprimovaných formátov MP3, ACC alebo WMA. Takže si v obľúbených pesničkách nájdete niečo nové a nevšedné. Funkcia MEGA BASS rozochveje dokonca aj poháre u vás na poličkách.

Priaznivci futbalu iste ocenia možnosť vypnúť komentáre, zosilniť okolitý šum a ponoriť sa hlbšie do zápasu. S týmito hudobnými reproduktormi sa budete cítiť ako v strede diania. Avšak to isté si môže užívať vaša manželka pri sledovaní romantického filmu, kedy si môže zosilniť dialógy a počuť každé slovo jasne a čisto.

Po zapnutí bluetooth môžete zariadenie ovládať priamo z vášho mobilného telefónu. Otvorí sa vám možnosť zmeniť farby LED diódy, navoliť si pesničku alebo zmeniť filter hudby. Pomocou aplikácie SongPal 3.0 sa ovládanie stane ešte oveľa intuitívnejšie.

Zariadenie z inej planéty

Nadčasový dizajn upúta oči takmer každého zvedavca. Je len na vás, či reproduktory využijete ako stojace veže alebo ich položíte a budete ich chcieť mať ako dlhé domáce kino. Výrobcovia mysleli na všetko. Teda je možné reproduktory prevážať z miesta na miesto vďaka integrovaným kolieskam a držadlu.

V spodnej časti zariadenia nájdete niekoľko LED svetielok, ktoré dokonale podčiarknu hudobný zážitok z počúvania vašej obľúbenej skladby. Zmeniť farebné schémy môžete prostredníctvom vášho smartfónu. Dokonalejšie spracovanie zaručí rozloženie reproduktorov. Veľký reproduktor vykúzli dunivé basy a sústava menších sa postará o prepracované stredy zdobené strhujúcimi výškami.

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony MHC-GT5D
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií