AD homeoffice AD homeoffice

Sony MHC-V7D KIRIN

Zobraziť katalóg
Sony MHC-V7D KIRIN
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor bezdotykový, 1440W, LED displej, CD/USB/Tuner, prehrávač DVD/CD/JPEG/WMA, 2x USB, Bluetooth, vstup pre mikrofón, karaoke, Mega Bass, režim futbal CLEARAUDIO, ovládanie gestami, efekty DJ
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GS475x3 Produktové číslo:  MHCV7D.CEL Stránky výrobcu
Sony MHC-V7D KIRIN 602,69 € Rozbalené

Sony MHC-V7D KIRIN

Sony MHC-V7D KIRIN je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

S bezdrôtovým reproduktorom zvládnete akýkoľvek večierok.Je jedno, ak to bude rozbehnutá párty, skvelé stretnutie s priateľmi alebo o niečo pokojnejšie spoločné sledovanie futbalu či DVD. Inžinieri firmy Sony túto vecičku doslova nadupali zvukárskými technológiami. Nielen, že vás basy úplne rozochvejú, ale zároveň si vychutnáte aj výšky a stredy vďaka trojpásmovému systému reproduktorov. Dvaja z nich smerujú von a naklonené stredové rozširujú zvukovú oblasť tak, že ozvučíte aj celú záhradu.

Technológiou DSEE si vylepšíte kvalitu nahrávok, ktoré sa vyzrážali pri kompresii. Stiahnite si aplikáciu Fiestable na smartphone a môžete s jeho pomocou ovládať celý prístroj bezdrôtovo. Pomôže aj technológia NFC, s ktorou sa jedným dotykom pripojíte cez Bluetooth®. Ohúrte tiež publikum DJefektami alebo usporiadajte súťaž v speve. Funkcia Karaoke PON dokáže stlmiť nahratý hlas v pesničke, takže vy potom môžete spievať rovno s kapelou. Alebo si môžete vychutnať pocit, že ste priamo na športovom zápase, ak si stiahnete zvuk komentára.

Za všetky nevymenované funkcie je ešte dobré spomenúť aspoň unikátny režim ClearAudio +, pomocou ktorého docielite čistého a vysoko kvalitného zvuku, nech už počúvate čokoľvek.

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, koupil jsem ti tento vyrobek Sony MHC-V7D KIRIN.....vse funguje ok, ale prijem radiovych stanic pres prilozenou antenu (bily dratek dlouhy cca 1,5 metru) je zcela nevyhovujici....radio sumi...poradite mi, jak toto muzu odstranit....napr. dokoupenim kvalitni anteny ....? Dekuji Pavel K.

Dobrý den,mám televizi LG-49UF6807,a spárovala jsem ji s bednou a krásnej čistej zvuk supr,ale když na televizi přepnu You Tube tak mi zvuk nefunguje.

Zdravim, chci se zeptat jak je mozne ze tenhle produkt je v jinych "elektro" prodejnach cenove minimalne o 1500kc levnejsi? Ani vase jakoze původní cena v porovnání u tech nejmenovaných prodejen nesedi. Cena je dadsazena o skoro 2tisice.....a nejedna se o pouzite nebo rozbalene zbozi.... Cenu sleduji uz nekolik měsíců. Co vy nato. Milan S.

Prosím sháním nějaká kvalitní bezdrátová sluchátka k Sony MHC V7D,co mi doporučíte a co hlavně půjde připojit,aby to fungovalo.Děkuji Vaněk Tábor Budu se pohybovat max. 6m od přístroje

Dobrý den prosim vas Bezdrôtový reproduktor Sony MHC-V7D KIRIN sa da pripojit k TV a sledovat cez tento reproduktor aj televizne stanice ako napr. markiza alebo prehrava cez televizor len disky z dvd prehravaca co je v nom zabudovany. dakujem. Durica.

Príslušenstvo pre Sony MHC-V7D KIRIN
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií