Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony PlayStation 3 Slim New 12GB

Zobraziť katalóg
Sony PlayStation 3 Slim New 12GB
4,7 103 hodnotení
Herná konzola Playstation 3, 12 GB Flash pamäť, Blu-ray mechanika, 1x gamepad, HDMI výstup
Kód:  MS002a1 Produktové číslo:  PS719448716 Stránky výrobcu

Sony PlayStation 3 Slim New 12GB

Sony PlayStation 3 SuperSlim ponúka všetky skvelé funkcie, na ktoré ste zvyknutí, teraz však v naozaj kompaktnom a dokonale úspornom balení. Komplexná zmena architektúry sa dotkla umiestnenia hardvéru, polovodičov, otvoru pre BD aj systému chladenia. Výsledkom je oveľa tenšie a ľahšie telo konzoly oproti jej predchodcovi - o 20 % ubudlo na hrúbke, hmotnosti, príkone aj mernom hluku. Ak ste teda milovníkmi štýlového čistého dizajnu a priestorovo aj energeticky úsporných riešení, potom by vo vašej multimediálnej domácnosti nemala posledná evolúcia systému PlayStation 3 rozhodne chýbať!

Nová konzola ponúka možnosti upraviť systém PS3 podľa vašich potrieb: začnite s 12 GB modelom a potom zvýšte kapacitu pripojením 250 GB pevného disku (HDD). Ide o jedno zo skvelých periférnych zariadení, ktoré budú vydané v rovnakom čase ako ďalšie dôležité príslušenstvo, napr. vertikálny stojan, ktorý ponúka väčšiu flexibilitu zobrazenia systému PS3.

Samotná konzola má v sebe už nahranú najnovšiu verziu firmware, ktorá pridáva podporu pre prehrávanie 3D filmov aj hranie hier v 3D. PlayStation 3 sa iste stane pýchou vašej obývacej izby, kde sa osvedčí nielen v úlohe hernej konzoly, ale aj v úlohe multimediálneho centra s WiFi konektivitou.


PlayStation 3 SuperSlim sa pýši pokročilou hardvérovou výbavou, ktorá znižuje spotrebu aj tepelné vyžarovanie. O to sa zaslúžila predovšetkým pokročilá výrobná architektúra mikroprocesora Cell Broadband Engine. Ide o výkonný čip vyvinutý v spolupráci s IBM, ktorý prináša neuveriteľný výkon a možnosti do domácností a razí tak cestu k skutočnej zábave novej generácie. Inovácia vo výrobnom procese prebehla aj v grafickom jadre NVIDIA RSX. To sa teraz pýši architektúrou, ktorá je používaná v najmodernejších počítačových grafických kartách.

Rozhranie konzoly poteší bezdrôtovou konektivitou WiFi a Bluetooth 2.0. Pripojenie k televízoru zabezpečí HDMI konektor. Model SuperSlim je vybavený špecifickou funkciou BRAVIA Sync. Tá sa týka pripojenia k televízoru Sony BRAVIA pomocou HDMI kábla s možnosťou ovládania rozhrania XMP systému PS3 pomocou diaľkového ovládania televízora. Nechýba LAN rozhranie v podobe konektora RJ-45, ktoré slúži na drôtové pripojenie na internet, ktoré vám rovnako ako WiFi umožní využívať interaktívne prostredie PlayStation Network. Na ňom si môžete zahrať online hry alebo chatovať s priateľmi po celom svete. Vo výbave vstupov a výstupov nechýba dvojica USB 2.0 a digitálny optický audio výstup S/PDIF na pripojenie k systémom domáceho kina.

Parametre a špecifikácia:

CPU:
Procesor Cell Broadband Engine s frekvenciou 3,2 GHz
7 SPE jednotiek 3,2 GHz
256 KB SRAM na jednotku, 512 KB L2 Cache

Operačná pamäť:
256 MB XDR RAM
Priepustnosť: 25,6 GB/s

GPU:
NVIDIA RSX na jadre G70 s 256 MB GDDR3 VRAM
Priepustnosť: 22,4 GB/s
36 jednotiek shader zvládajúcich 100 miliárd operácií za sekundu
Maximálne rozlíšenie 1920 x 1080p

Výkon celého systému:
2,18 TFLOP, 51 miliárd skalárnych operácií

Úložný priestor:
12 GB

Mechanika:
Blu-ray

Podporované formáty:
Blu-ray BD-ROM, CD-ROM, CD + RW, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, BD-ROM

Audio výstup:
LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC

Rozhranie:
2x USB 2.0
1x HDMI
1x AV
1x digitálny optický výstup
1x RJ-45 Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
WiFi (IEEE 802.11 b/g)
Bluetooth 2.0 + EDR

Vyhotovenie:
Farba: čierna (Charcoal Black)
Rozmery: 290 × 60 × 230 mm (Š x V x D)
Hmotnosť: 2,1 kg

Príslušenstvo:
Bezdrôtový ovládač DualShock 3
Napájací kábel
Kompozitný kábel do TV (3x cinch)
USB kábel

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
12 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
12 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, budou fungovat ovladače z PS3 z předchozího modelu ?

dobrý den, ráda bych zjistila, zda tento typ má pohybový čip? Díky za info,Káťa

Chcel by som sa opýtať, či je ten pevný disk 250 GB k tomu.

Když si hru budu pouštět na CD tak se mi bude ubírat místo stejně jako když si tam hru stáhnu? Prosím poraďte

Smiem sa spýtať? Tá ps3 má len 12GB ? :D

dobrý den kolik her se sem vejde, chtěl bych třeba need for speed call of .... fifa 16 gta 4 atd asi tak 20 her se sem vejde ??

Prehrá PlayStation 3 aj DVD filmy alebo naladené filmu a CD

Zdravim, mam otazku.. da sa konzola napojit na TV alebo obrazovku PC aj ked tam nie je HDMI rozhranie? Mozno cez nejaku spojku napr. na Scart alebo digital.. nizsia kvalita sice nepotesi ale nebude mi vadit

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať, či sa dá urobiť to, že PS3 a PS4 sa môžu pripojiť to rovnakého serveru v hre, napr. GTA 5 Online a hrať tak spolu. Ďakujem za odpoveď.

Jaký je rozdíl mezi ps3 a ps3 slim?

12
Diskusia a poradňa k Sony PlayStation 3 Slim New 12GB
Príslušenstvo pre Sony PlayStation 3 Slim New 12GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PlayStation 3 Slim New 12GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PlayStation 3 Slim New 12GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PlayStation 3 Slim New 12GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PlayStation 3 Slim új 12 GB.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií