Doručení zdarma Stellar Blade

PlayStation 4 1TB + FIFA 18 Ronaldo Edition

Zobraziť katalóg
PlayStation 4 1TB + FIFA 18 Ronaldo Edition
5 4 hodnotení
Herná konzola – Hrajte už 26. septembra. Limitované balenie obsahuje BD FIFA 18 Ronaldo Edition + 14-dňové členstvo PS Plus zadarmo. Hra ponúka: 20 prémiových zlatých jumbo balíčkov/Cristiana Ronalda na 5 dní/8 špeciálnych dresov do FUT
Kód:  MSX001slf2 Produktové číslo:  PS719916765 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PlayStation 4 1TB + FIFA 18 Ronaldo Edition Predaj skončil

PlayStation 4 1TB + FIFA 18 Ronaldo Edition

PlayStation 4 s bonusom v podobe hry FIFA 18 Ronaldo Edition

Súčasťou tejto edície je herný šláger FIFA 18 Ronaldo Edition. Táto vylepšená verzia populárnej hry obsahuje hneď 20 prémiových zlatých jumbo balíčkov, samotného Cristiana Ronalda na 5 dní do vlastného tímu a 8 špeciálnych dresov do režimu FUT. Na testovanie tiež obdržíte aj členstvo v PS Plus na dva týždne úplne zadarmo.

Služba pro majitele PS4

PlayStation Plus

V službe PS Plus prístupnej zo systému PS4 nájdeš najnovšie správy, zľavy a svoju zbierku hier služby PS Plus. Teraz máš navyše 10 GB v online úložisku na uloženie progresu hier pre systém PS4.

Aplikace pro chytré zařízení

PlayStation App

Nakupuj hry kdekoľvek práve si a nechaj svoj systém PS4, aby ti ich doma stiahol. Sleduj, čo práve hrajú tvoji priatelia. A hlavne - použi svoje mobilné zariadenie ako druhú obrazovku.

Streamování her

Jednoduché zdieľanie

Streamuj naživo svoje hranie na systéme PS4 priamo na YouTube či nahrávaj videoklipy na Twitter jediným stlačením tlačidla SHARE na ovládači.

PlayStation 4 Slim

PlayStation 4 Slim

Najpredávanejšia konzola na svete teraz prichádza v tenšom vyhotovení a so strhujúcou grafikou HDR.

Share Play

Pozvi kamarátov na nové dobrodružstvo, vyzvi ich na multiplayerový súboj alebo im dovoľ prevziať kontrolu a hrať za teba, hoci nevlastnia samotnú hru.

Remote Play

Už nemusíš byť prilepený na televíznej obrazovke, streamuj hry prostredníctvom domácej bezdrôtovej siete na PC aj Mac, cez systém PS Vita alebo zariadením Sony Xperia.


Ovládač DualShock 4 v balení

Bezdrôtový ovládač DualShock 4 sa môže pochváliť novým vzhľadom a vyhotovením vrátane viditeľnejšej a farebnejšej svetelnej lišty. Vďaka precíznemu spracovaniu máš teraz ešte väčšie šance predviesť svoj talent. Ide o najviac ergonomický a intuitívny ovládač PlayStation, aký bol kedy stvorený.

DualShock 4

Najlepšie hry nájdeš na PlayStation platforme

Vďaka prvotriednemu hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám, je Sony PlayStation 4 Slim tou najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes. Nechýba ani celý rad jedinečných titulov vrátane osvedčenej série UnchartedThe Last GuardianGran Turismo a mnohých ďalších.

Úplne nová úroveň zábavy

Stačí zapojiť a hrať. Súprava PS VR je podporovaná systémom PlayStation 4 Slim, môžeš ich teda jednoducho prepojiť a behom pár sekúnd si dopriať nové zážitky.

PS VR

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak to aktuálně vypadá s touto verzí konzole - kdy ji budete mít na prodejně v Holešovicích? Díky za odpověď.

Je to playstation 4 slim že? račej som napísal aby som mal istotu že je to slim.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali bude PS4 s Ronaldo edicí ještě v blízké době k dispozici, popř. za jak dlouho by mohlo být nové zboží ? Děkuji předem

Dobry den, chtěl bych se zeptat jaký rozdíl je mezi normální Fifou a tou s tím Ronaldem a jestli hra obsahuje i těch 20 balíčků nebo už jsou předešlým majitelem vypotřebované. Mockrát dekuji za odpověď.

Dobry den. Je ku konzole aj nabijaci kabel k joysticku ?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, budou ještě další kusy k dispozici?

Dobry den, toto zbozi bylo vcera skladem, objednala jsem a obraten zaplatila a nyni je objednavka ve stavu, pripravuje se. Bude tedy dodano v rezervovanem terminu v utery? cislo objednavky 171 810 031. Pokud nebude tato limitovana edice, doufam, ze za stejnou cenu bude dodanPS 4 a fifa 18. dekuji za odpoved.

Dobrý den,otázka tu před několika dnama zazněla ale od té doby se mohlo něco změnit. Bude PS 4 Slim+FIFA 18 Ronaldo Edition k dostání do vánoc?

Dobrý deň , chcel by som sa opýtať že o akú verziu playstation ide , či je to playstation 4 obyčajný alebo playstation4 slim a pokial je to obyčajná PS4 tak aký je rozdiel medzi PS4 a PS4 SLIM. ďakujem za odpoveď .

Dobrý den, bude ještě PlayStation 4 1TB Slim + FIFA 18 Ronaldo Edition do Vánoc k dostání? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k PlayStation 4 1TB + FIFA 18 Ronaldo Edition
Príslušenstvo pre PlayStation 4 1TB + FIFA 18 Ronaldo Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 4 1TB Slim + FIFA 18 Ronaldo Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation 4 1TB + FIFA 18 Ronaldo Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 4 1TB + FIFA 18 Ronaldo Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayStation 4, 1 TB + FIFA 18 Ronaldo Edition.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií