Doručení zdarma Alzaboxy

Sony Playstation 4 - 1TB Players Megapack - 4 hry

Zobraziť katalóg
Sony Playstation 4 - 1TB Players Megapack - 4 hry
5 4 hodnotení
Herná konzola AMD Jaguar Octu-Core, 8GB RAM DDR5, 1TB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi, HDMI kábel, USB 3.0, čierna, obsahuje hry Uncharted 4: A Thief s End CZ, Bloodborne, Heavy Rain a Beyond: Two Souls CZ.
Kód:  MSX002w Produktové číslo:  PS719829355 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Playstation 4 - 1TB Players Megapack - 4 hry Predaj skončil

Sony Playstation 4 - 1TB Players Megapack - 4 hry

Nová generácia hernej konzoly je tu, privítajte už štvrtého pokračovateľa rodu - Sony PlayStation 4! Nástupca obľúbenej Sony PlayStation 3 stavia na osvedčených princípoch na zabezpečenie maximálneho pôžitku z hrania hier. K tomu pridáva revolučné inovácie, ako je napríklad dynamicky prepojené hranie, rýchla a inteligentná personalizácia, hlboko integrované sociálne možnosti a nevšedná funkcie druhej obrazovky.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Najlepšie miesto na hranie

Najlepšie miesto na hranie

Vďaka prvotriednemu hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám je Sony PlayStation 4 najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes.
 

  • nadupaný hardware
  • Tie najlepšie herné kúsky - Uncharted 4: A Thief 's End, Bloodborne, Heavy Rain a Beyond: Two Souls súčasťou balenia
  • Veľa inovácií
  • Ešte viac zábavy

Uncharted 4

Nathan Drake, obľúbený lovec pokladov, je späť, donútený vnoriť sa znovu do víru zbesilého honu za najväčšími tajomstvami našej planéty. Toto dobrodružstvo do zatiaľ nepoznanej miery otestuje jeho fyzické limity a odhodlanie. Hra navyše vychádza s českými titulkami, takže všetkým herným udalostiam bez problémov porozumiete.

Bloodborne

Svetom sa šíri tajomná nákaza a v tmavom meste Yharnam sa odohráva rad nekalých vecí. Miestni obyvatelia sú už v podstate netvory a niekoľko málo preživších vám poskytne cenné rady. Vyriešiť vzniknutú situáciu však musíte sami a rozhodne budete mať plné ruky práce. Celá plejáda nepriateľov má originálny návrh a ich sily sú aj značne naddimenzované.

Heavy Rain

Nebývale silný príbeh posadený do úchvatnéejnoirovej atmosféry. Tej pomôže ako ponuré prostredie, tak uveriteľné správanie všetkých protagonistov, ktoré hru priblíži filmu. Postavy budú konať úplne realisticky, podľa toho, kde sa nachádzajú, kým sú a v akých okolnostiach konajú.V úlohe štyroch rôznych postáv sa pokúsite odhaliť identitu tajomného origami vraha.

Beyond: Two Souls

Hra predstaví v hlavnej úlohe veľmi známu herečku Ellen Page, ktorá stvárňuje mladú ženu Jodie Holmesovou. Jodie má vďaka psychickému prepojeniu s neviditeľnou bytosťou nadprirodzené schopnosti. Jednej z hlavných postáv sa ujal tiež svetoznámy umelec Willem Dafoe. Ten zasa hrá tajomného vedca pracujúceho pre vládne oddelenie študujúce paranormálne aktivity. Ústrednou témou hry je spojenie oboch osobností v bohatom a realistickom príbehu, ktorý vás okamžite vtiahne do svojich útrob.


Nadupaný procesor

Inžinieri zo Sony dali Playstationu 4 do vienka osemjadrový procesor AMD Jaguar, pokročilý grafický procesor s výkonom 1,84 TFlops a 8 GB neuveriteľne rýchlej systémovej GDDR5 pamäte.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
nadupaný procesor

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Hry - alfa a omega

Hry - alfa a omega

O bľúbená herná konzola Sony playstation 4 sa stala výnimočnou vďaka ponuke herných titulov, ktorú ponúka. Mnohé z nich vychádzajú len pre platformu Sony PlayStation 4 a ostatní majú jednoducho smolu. Námatkovo vyberáme Uncharted či Gran Turismo

S aktivním předplatným PS Plus navíc máte zaručený každý měsíc přístup k těm nejlepším hrám včetně atraktivních AAA , ale také indie titulů všech žánrů.


Dualshock 4

Nový ovládač DualShock 4 bol prepracovaný na zabezpečenie maximálne pohodlného ovládania hier - je vybavený dotykovým panelom, ktorý prináša doteraz netušené možnosti herných zážitkov. Novinkou je aj tlačidlo "SHARE", umožňujúce okamžité zdieľanie herných zážitkov s komunitou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dualshock 4

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Zdieľajte herné nadšenie

Zdieľajte herné nadšenie

Zapojte sa do nekončiacich bitiek a zdieľajte s ostatnými vaše triumfálne výhry stlačením jednoduchého tlačidla. Jednoducho stlačte tlačidlo SHARE, vyberte záznam a vráťte sa späť do hry. Medzitým čo budete znovu hrať, video sa samo nahrá.


Parametre a špecifikácia:

CPU:
Osemjadrový AMD Jaguar Octu-Core (x86-64)

Operačná pamäť:
8 GB GDDR5

GPU:
Grafická karta AMD
Výkon 1,84 TFlops

Úložný priestor:
1 TB

Mechanika:
Blu-ray

Rozhranie:
Gigabit Ethernet
Wi-Fi 802.11b/g/n
bluetooth 2.1
2× USB 3.0
Zvukový výstup
HDMI
AUX

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery (Š x V x H): 275 × 53 × 305 mm
Hmotnosť: cca 2,8 kg

Ovládač:
Bezdrôtový ovládač DualShock 4

Obsah balenia:
Playstation 4
Ovládač DualShock 4
Napájací kábel
HDMI kábel
USB kábel
Slúchadlá
Hra Uncharted 4: A Thief 's End CZ
Hra Bloodborne
Hra Heavy Rain
Hra Beyond: Two Souls CZ
Používateľská príručka

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Až nato že na hlavní stránce máte napsáno se SEDMI hrami a ve skutečnosti tam jsou 4 je to dobrá nabídka

Dobrý den, dá se hrát GTA V na PlayStation 4 s myší a klávesnicí přes redukci od firmy Hama? A dají se nastavovat v této hře grafické detaily? Děkuji.

Dobrý den, chápu to správně, že k tomuto setu dostanu ovladač zdarma, takže budu mít hned dva ovladače?

Dobrý den chtěl bych připojit klávesnici a kys jak to udělat?bude hraní stejně kvalitní jak na PC?fos strilecky

Diskusia a poradňa k Sony Playstation 4 - 1TB Players Megapack - 4 hry
Príslušenstvo pre Sony Playstation 4 - 1TB Players Megapack - 4 hry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Playstation 4 - 1TB Players Megapack - 4 hry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - 1 TB Spieler Megapack - 4 Spiele. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - 1 TB Spieler Megapack - 4 Spiele. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Playstation 4 - 1TB játékosok Megapack - 4 játék.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií