Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Playstation 4 - 1TB PRO + Playstation VR Kit

Zobraziť katalóg
Playstation 4 - 1TB PRO + Playstation VR Kit
Herná konzola – k TV, HDD 1024 GB, Blu-ray, možnosť hrania v 4K, menu v slovenčine, 1× herný ovládač, hra v balení (elektronický kľúč)–VR Worlds, VR headset, čierna farba AMD Jaguar Octu-Core, podpora 4K rozlíšenie, 8GB RAM GDDR5, 1TB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi 5GHz, HDMI 2.0, USB 3.0, čierna
Kód:  MSX001NEOVR Stránky výrobcu
Playstation 4 - 1TB PRO + Playstation VR Kit Predaj skončil

Playstation 4 - 1TB PRO + Playstation VR Kit

Až 2 × výkonnejší PlayStation 4 Pro s ohromujúcim obrazom až vo 4K

VR Starter Kit

Prekroč za hranicu hmotného sveta a vydaj sa na dobrodružnú cestu za zážitkami do virtuálnych svetov. S PlayStation VR Starter Kit sa ti do rúk dostáva kľúč, ktorý vám odomkne bránu do týchto svetov. Vďaka tejto súprave sa ocitneš v centre všetkého herného diania a všetky svoje hry prežiješ na vlastnej koži. VR Starter Kit zahŕňa okuliare PlayStation VR, kameru PlayStation Eye a hru VR Worlds.

vypnuté
Služba pro majitele PS4

PlayStation Plus

V službe PS Plus prístupné zo systému PS4 nájdeš najnovšie správy, zľavy a svoju zbierku hier služby PS Plus. Teraz navyše 10 GB v online úložisku na uloženej pozície z hier pre systém PS4 Pro.

vypnuté
Aplikace pro chytré zařízení

PlayStation App

Nakupuj hry, či už si kdekoľvek, a nechaj svoj ??systém PS4 Pre, aby ti ich doma stiahol, sleduj, čo hrajú tvoji priatelia. A hlavne používaj svoje mobilné zariadenia ako druhú obrazovku.

vypnuté
Streamování her

jednoduché zdieľanie

Streamujte svoje hranie na systéme PS4 Pre naživo priamo na YouTube a nahrávaj videoklipy na Twitter jediným stlačením tlačidla SHARE na ovládači.

vypnuté
Nově i v 1080p

1080p Share Play

Pozvi kamarátov na nové dobrodružstvo, vyzvi je na multiplayerový súboj alebo je nechaj prevziať kontrolu a hrať za teba, aj keď nevlastní samotnú hru.

vypnuté
V 1080p

1080p Remote Play

Už nemusíš byť prilepený na televíznej obrazovke, streamujte hry prostredníctvom domácej bezdrôtovej siete na PC aj Mac, systém PS Vita alebo zariadenie Sony Xperia.

vypnuté
5GHz

Pokročilá WiFi

Systém PlayStation 4 Pre prakticky neustále využíva pripojenie k internetu. Pre maximálnu stabilitu bezdrôtového pripojenia je možné novo využívať aj 5GHz štandardu.

vypnuté
Konzole a ovladač

PlayStation 4 Pre

Najpredávanejšie konzola na svete teraz prichádza v ešte vybavenějším podania, ktoré ponúkne až dvojnásobný grafický výkon proti obyčajnému modelu.

exkluzívny hardware

PlayStation 4 Pro má vo svojej výbave novú grafickú kartu založenú na architektúre AMD Polaris aj rýchlejší procesor. Vďaka tomu dôjde aj na zážitky vo 4K rozlíšení, HDR spracovanie obrazu aj vylepšených VR hier.

Vyšší stupeň detailov

Nové hry budú s výrazne vyšším výkonom konzoly počítať a ponúknu impozantné grafiku, ale zmena prebehne aj u už vydaných. Pokročilých grafických efektov sa tak dočká Deus Ex: Mankind Divided , Uncharted 4 a rad iných titulov.


Ovládač DualShock 4

Bezdrôtový ovládač DualShock 4 sa môže pochváliť novým vzhledom a prevedením, vrátane viditeľnejšie a farebnejšie svetelné lišty. Vďaka precíznemu spracovaniu máš teraz ešte väčšie možnosti ukázať svoj talent. Ide o najviac ergonomický a intuitívny ovládač PlayStation, ktorý kedy bol stvorený.

vypnuté
DualShock 4

Najlepšie hry nájdeš na PlayStation platforme

Vďaka vylepšenému hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameranie na hráča a exkluzívnym funkciám je Sony PlayStation 4 Pre najlepšie možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes. Nechýba ani celá rada jedinečných titulov vrátane osvedčené série Uncharted , The Last Guardian , Gran Turismo a mnohé ďalšie.

Úplne nová kapitola zábavy

Stačí zapojiť a hrať. Súprava PS VR je podporovaná systémom PlayStation 4 Pro, môžeš ich teda jednoducho prepojiť a behom pár sekúnd si dopriať nové zážitky.

vypnuté
PS VR

Parametre a špecifikácia

Šírka
29,5 cm Hotovo!
Výška
5,5 cm Hotovo!
Hĺbka
32,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 300 g Hotovo!
Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,5 cm Hotovo!
Výška
5,5 cm Hotovo!
Hĺbka
32,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 300 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT) Hotovo!

Verzia

Verzia
PS4 Pro Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola, Herný ovládač 1 ks, Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, Slúchadlá, VR headset, Kamera Hotovo!
Hry/licencie v balení
VR Worlds Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Lokalizácia

Lokalizované menu
CZ, HU Hotovo!

Určenie

Určenie
Samostatne fungujúce Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky herné konzoly PS4
» Všetko pre PlayStation VR
» Všetky herné konzoly na TV

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den prodává se virtuální porno ?

Tato diskuze je určena k výměně informací mezi zákazníky. Nebude-li Váš dotaz zodpovězen do 48 hodin, odpoví vám na něj odborník Alza.cz BULLSHIT KECY!!!

Dobrý den, měl bych dvě otázky : je možné spustit VR hru BEZ televize, tedy zapnout PS4 a navolit vše skrz brýle a ovladač ? 2- Je možné se domluvit až bude set v prodeji na předvedení v showroomu v konkrétní den a hodinu (chtěl bych si to alespoň 10 min v klidu vyzkoušet) ?

Velká škoda že k tomu nejsou i ty ovladače.Mohly jste k tomu místo nich aspoň přihodit hru navíc nebo další dualshock.Na komplet sadu budu tedy ještě čekat.

Dobrý den, proč z tohoto balíčku zmizely ovladače PlayStation Move?

Dáte mi nejakú zlavu kedže som to ja ?

bez ovladačů koupí málokdo :-( špatný tah

Co se tyka baleni s dvema ovladaci Move, tak vim o strance, kde je maji soucasti baleni. Momentalni cena je 24.690,- Kc. Svet se netoci jenom kolem Alzy...

Da se na tom poustet internet jako youtube a google?

Obsahuje toto balenie move ovládače? Verzia s normálnym PS4 to má podľa popisu.

123...
Diskusia a poradňa k Playstation 4 - 1TB PRO + Playstation VR Kit
Príslušenstvo pre Playstation 4 - 1TB PRO + Playstation VR Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 4 Pro 1TB + Playstation VR Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 4 Pro 1TB + Playstation VR Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayStation 4 Pro 1TB + Playstation VR Kit.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií