Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Mafia III

Zobraziť katalóg
Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Mafia III
4,8 5 hodnotení
Herná konzola AMD Jaguar Octu-Core, 8GB RAM DDR5, 1TB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi 5GHz, HDMI kábel, USB 3.0, čierna
Kód:  MSX001sla Produktové číslo:  PS719896654 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Mafia III

PlayStation 4 v novej podobe s ohromujúcim obrazom HDR a 1TB diskom

Mafia III súčasťou balenia

Ujmite sa úlohy veterána z Vietnamu Lincolna Claye, ktorý sa v roku 1968 vracia späť do rodného mesta New Orleans, aby sa dozvedel strašnú správu o svojej rodine, ktorá bola vyvraždená tunajšou mafiou. Lincoln sa tak vydáva na krvavú púť za osobnou pomstou, pri ktorej nepôjde o život iba jemu, ale aj všetkým jeho blízkym.

vypnuté
Služba pro majitele PS4

PlayStation Plus

V službe PS Plus prístupná zo systému PS4 nájdeš najnovšie správy, zľavy a svoju zbierku hier služby PS Plus. Teraz navyše 10 GB v online úložisku na uloženej pozícii z hier pre systém PS4.

vypnuté
Aplikace pro chytré zařízení

PlayStation App

Nakupuj hry, ak si kdekoľvek, a nechaj svoj systém PS4, aby ti ich doma stiahol, sleduj, čo hrajú tvoji priatelia. A hlavne používaj svoje mobilné zariadenia ako druhú obrazovku.

vypnuté
Streamování her

Jednoduché zdieľanie

Streamujte svoje hranie na systéme PS4 naživo priamo na YouTube a nahrávajte videoklipy na Twitter jediným stlačením tlačidla SHARE na ovládači.

vypnuté
PlayStation 4 Slim

PlayStation 4 Slim

Najpredávanejšia konzola na svete teraz prichádza v tenšom prevedení a so strhujúcou grafikou HDR.

Share Play

Pozvi kamarátov na nové dobrodružstvo, vyzvi ich na multiplayerový súboj alebo ich nechaj prevziať kontrolu a hrať za teba, aj keď nevlastnia samotnú hru.

Remote Play

Už nemusíte byť prilepení na televíznej obrazovke, streamujte hry prostredníctvom domácej bezdrôtovej siete na PC aj Mac, systém PS Vita alebo zariadenie Sony Xperia.


Ovládač DualShock 4

Bezdrôtový ovládač DualShock 4 sa môže pochváliť novým vzhľadom a prevedením, vrátane viditeľnejšej a farebnejšej svetelnej lišty. Vďaka precíznemu spracovaniu máš teraz ešte väčšie možnosti ukázať svoj talent. Ide o najviac ergonomický a intuitívny ovládač PlayStation, ktorý kedy bol stvorený.

vypnuté
DualShock 4

Najlepšie hry nájdeš na PlayStation platforme

Vďaka prvotriednemu hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám je Sony PlayStation 4 Slim najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes. Nechýba ani celá rada jedinečných titulov vrátane osvedčenej série Uncharted , The Last Guardian , Gran Turismo a mnohé ďalšie.

Úplne nová kapitola zábavy

Stačí zapojiť a hrať. Súprava PS VR je podporovaná systémom PlayStation 4 Slim, môžeš ich teda jednoducho prepojiť a behom pár sekúnd si dopriať nové zážitky.

vypnuté
PS VR

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude hra mafia 3 s českými titulky?

přehraji hry z ps3 na ps4?

Je u toho druhy ovladac zdarma jako tomu je v baleni s fifou 17?

Dobrý den, měla bych zájem o balíček playstation 4 + Mafia III. Jen jsem do 15.prosince v zahraničí. Jak dlouho si mohu nechat balíček na pobočce alza při osobním odběru? Když dnes objednám? 15. prosince bych si balíček vyzvedla. Předem Vám moc děkuji za odpověď. S přáním krásného dne Tereza.

Zdravím, jakou televizi do 10000 k psku?Diky za odpoveď. ??

Chci se zeptat jestli během černého pátku, bude PS4 s Fifou 17? Děkuji!

Když je tento produkt vyprodaný, bude doplněn a kdy?

Dobrý den mohl bych se zeptat jesli se tato konzole nepřehřívá a jaký je rozdíl mezi ps4 a ps4 slim děkuji

Dobry den, je ta hra s ceskymi titulkami?

Budu vianočne zlavy

12
Diskusia a poradňa k Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Mafia III
Príslušenstvo pre Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Mafia III Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Mafia III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Mafia III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Mafia III. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Mafia III.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií