AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony PS-LX310BT

Zobraziť katalóg
Sony PS-LX310BT
4,8 32 hodnotení
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, náhon remienkom, automatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, Bluetooth, RCA výstup, hmotnosť 3,5 kg, rozmery 108 × 430 × 367 mm (V׊×H), čierna farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JW103u2 Produktové číslo:  PSLX310BT.CEL Stránky výrobcu

Sony PS-LX310BT

Štýlový gramofón s modernými technológiami

Už dávno neplatí, že gramofónovým doskám odzvonilo. Ako sa s obľubou hovorí, "Retro sa vracia do módy", a to so všetkou parádou a s vylepšením v podobe moderných technológií. Remienkový gramofón Sony PS-LX310BT disponuje nielen vstavaným predzosilňovačom, ale aj možnosťou pripojenia pomocou Bluetooth, takže si budete môcť hudbu z gramofónu pustiť aj na bezdrôtových reproduktoroch alebo slúchadlách. Dizajnové prevedenie gramofónu sa bude skvele vynímať v nejednom domove.

Nebojte sa to roztočiť!

Gramofón možno pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth prepojiť s reproduktormi, takže si môžete pustiť staré dobré LP počas večierku na plné pecky. Pokiaľ si chcete užiť ničím nerušené počúvanie, tak gramofón možno prepojiť aj so slúchadlami a dopriať svojim ušiam zvuk gramofónových platní.

Nastavte si prehrávanie podľa ľubovôle

Aby ste si užili maximum z gramofónovej platne, pomocou prepínačov zosilnenia úrovne zvuku nahrávky si môžete nastaviť optimálnu úroveň pre počúvanie hudby v najvyššej možnej kvalite a bez skreslenia.

Sony PS-LX310BT

Prenoska lepšie udržiava drážku

Aby gramofón Sony PS-LX310BT dokázal hrať dlho a s bohatým a hutným zvukom, tak bolo vytvorené ramienko s priamym dizajnom, ktoré dokáže udržať prenosku oveľa lepšie v drážke.

Sony PS-LX310BT

Protiprachový kryt

Silný protiprachový kryt zamedzí nielen vniknutiu prachu na gramofón, ale aj tlmí akustický tlak z reproduktorov a zlepšuje stabilitu a zmenšuje skreslenie. Záleží len na vás, či si kryt pri počúvaní necháte, alebo ho odstránite.

Sony PS-LX310BT

Stabilný pohyb zaručený

Remienkový gramofón Sony PS-LX310BT disponuje robustným, ale napriek tomu ľahkým hliníkovým tanierom, ktorý zostáva počas prehrávania absolútne stabilný. Užijete si tak dokonale čistý zvuk.

Nech ho dáte kamkoľvek, vždy vám bude robiť radosť

Nielen skvelý zvuk a možnosť prehrávania poriadnych skvostov z LP robí z gramofónu Sony PS-LX310BT taký unikát. Bol navrhnutý s jedinečným zmyslom pre dizajn, takže nech ho dáte kamkoľvek, určite nešliapnete vedľa. Môžete si tak užiť nielen pohodové počúvanie hudby v spálni, ale pokojne ho môžete nechať zaznieť uprostred posedenia s priateľmi priamo v obývačke. Oživte s gráciou dobu gramofónových platní.

Umelecké dielo

Gramofón Sony PS-LX310BT bol vytvorený tak, aby nielen bezchybne prehrával LPéčka, ale tiež aby vám robil radosť už len na pohľad. Elegantná povrchová úprava je príjemná na dotyk a skvele sa hodí do akéhokoľvek interiéru.

Gramofón sa prispôsobí vašej hudbe

Ste doma a máte chuť na nejaký starší song? V špeciálnom otvore pod šasi gramofónu Sony PS-LX310BT sa nachádza uložený adaptér pre 45 ot./min.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po spárování se soundbarem se subwooferem (Samsung S4 - model PS-WR43B) nejde zvuk. Když spáruju sluchátka Marshall - zvuk krásně hraje. Na soundbaru je zobrazeno úspěšné spárování, ale zvuk nefunguje. Nevíte prosím, kde je chyba? Děkuji

Zdravím, mám doma tieto reproduktory https://www.alza.sk/presonus-eris-e45-bt-d6235593.htm Mám ich aktuálne iba pre PC, je možné ich použiť ku tomuto gramofónu aj cez bluetooth aj cez RCA (cinch) ? Ak áno, určite by som ho používal cez bluetooth a neskôr reproduktory premiestnil ku gramofónu. Ďakujem za odpoveď

zdravím, pochopil jsem správně že když mám bluetooth sluchatka, jsem schopný poslouchat bez jakehokoli dalšího příslušenství? kdybych později pořídil reproduktory budu ještě něco potřebovat? diky

Dobrý den, prosím jaká je výška gramofonu včetně plastového víka. Děkuji RP

Dobrý den. Chápu , že gramofon nemá vyvažovací raménko , protože mm vložku nelze vymĕnit za jinou , protože je přidĕlána k raménku na pevno , ale podle jednoho odborníka na elektroniku má raménko po zvážení svislé síly na hrot více jak doporučené 3g u této použité vložky AT 3600 . Ptám se proč ? Dĕkuji. Tomáš / Mar. Láznĕ.

Dobrý den, jak je to pak s výměnou jehly? Jaký typ je potřeba dokoupit? Díky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné připojit tyto reproduktory, viz link níže, bez další možnosti koupě zesilovače, ke gramofonu Sony PS-LX310BT. Mohli byste mi případně doporučit podobnou alternativu reproduktorů ve stejné cenové relaci? Děkuji a jsem s pozdravem, Patrik Šíma https://m.alza.cz/c-tech-impressio-virtus-d5704528.htm

Dobrý den, lze poslouchat hudbu z tohoto gramofonu bez připojení jakýchkoliv reproduktorů či sluchátek?

Dobrý deň dali by sa ku gramofónu pripojiť reproduktory EDIFIER MR4?

Dobrý den, jde tento gramofon propojit s domácím kinem???Mám domací kino Sony se super zvukem

123...
Diskusia a poradňa k Sony PS-LX310BT
Príslušenstvo pre Sony PS-LX310BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS-LX310BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS-LX310BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS-LX310BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PS-LX310BT.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií