Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony PS4 DualShock 4 (Crystal)

Zobraziť katalóg
Sony PS4 DualShock 4 (Crystal)
4,0 1 hodnotení
Bezdrôtový ovládač Touch Panel, Share Button, priehľadný dizajn
Kód:  MSX021j Produktové číslo:  PS719801351 Stránky výrobcu
Sony PS4 DualShock 4 (Crystal) Predaj skončil

Sony PS4 DualShock 4 (Crystal)

Nechajte sa vtiahnuť priamo do hernej vravy a kraľujte bojiskám s ovládačom pre konzolu Playstation 4. Užite si ten najlepší herný zážitok a nechajte sa unášať ľahkosťou ovládania vašej postavy. Dokonalý dizajn a vylepšené vlastnosti vytvoria brilantné herné podmienky aj pre toho najnáročnejšieho hráča.

Kľúčové vlastnosti

  • Neprekonateľný priehľadný dizajn ovládača
  • Veľmi citlivý senzor sníma každý pohyb
  • Dotykový panel pre interaktívne ovládanie
  • Oveľa silnejšie vibrácie
  • Multimediálne tlačidlo pre delenie sa o úspechy s priateľmi

O ďalší krok vpred

Spolu s novou hernou konzolou Playstation 4 naskočil do herného sveta tento prvotriedny herný ovládač od spoločnosti Sony. Vďaka mimoriadne citlivému 6-osému senzoru bude vaša postava okamžite reagovať na každý váš pohyb páčkou. Posilnené vibrácie vás nechajú sa ponoriť ešte hlbšie do hry. Dotykový panel vám umožní gestikulovať v priebehu hry alebo rýchlo kresliť všetky možné schémy podľa vašej potreby.

So 4-farebnou svetelnou lištou s istotou spoznáte, ktorému hráču ovládač patrí. Toto svetelné označenie vám bude tiež s istotou odovzdávať niektoré herné informácie. Pomocou tlačidla SHARE budete schopní sa okamžite podeliť o herné výkony priamo na sociálnej sieti a chváliť sa priateľom dosiahnutými výsledkami.

Farba:
transparentná

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jedná se o verzi 2 ovladače?

Diskusia a poradňa k Sony PS4 DualShock 4 (Crystal)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 DualShock 4 (Crystal). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS4 Dualshock 4 (Crystal). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS4 Dualshock 4 (Crystal). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PS4 DUALSHOCK 4 (Crystal).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií