Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming MPLA317263

Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue

Zobraziť katalóg
Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue
4,9 1190 hodnotení
Gamepad pre PS4, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), micro USB (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, podsvietenie, analógové páčky, reproduktor, modrá farba
Variant
Kód:  MSX021s Produktové číslo:  PS719893950 Stránky výrobcu

Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue

Gamepad Dualshock 4 V2

Dualshock 4 V2 je moderná verzia ovládača ku konzole Sony PlayStation 4. Medzi jeho kľúčové vlastnosti patria odolné materiály, vylepšený touchpad, tlačidlo „share” či bezchybná ergonómia.


Sony Dualshock 4 V2 Wave Blue

Unikátne možnosti ovládania

Doprajte si jedinečné možnosti ovládania, ktoré Dualshock 4 V2 ponúka. Gyroskop a akcelerometer dokážu presne snímať polohu ovládača a spoločne s touchpadom predstavujú revolúciu v ovládaní hernej konzoly PlayStation 4. Nechýba ani vierohodná spätná väzba, o ktorú sa starajú rôzne intenzívne vibrácie. K tomu všetkému ovládač disponuje ešte vstavaným reproduktorom a univerzálnou svetelnou linkou.


Dualshock 4 V2 je ovládač najvyššej kvality

Originálny ovládač Dualshock 4 V2 ku konzole Sony PlayStation 4 je produkt prvotriednej kvality. Svedčia o tom kvalitné materiály, ktoré odolajú nečistotám aj hrubému zaobchádzaniu, a prepracovaná ergonómia páčok, tlačidiel i celého ovládača. Keďže je gamepad bezdrôtový, dlhú výdrž zaisťuje vstavaná batéria. Tú je možné ľahko dobiť aj počas hrania, a to cez zakomponovaný micro USB konektor.

Sony Dualshock 4 V2 Wave Blue

Sony Dualshock 4 V2 Wave Blue

Šírte zážitky jediným stlačením

Ovládač Sony Dualshock 4 disponuje špeciálnym tlačidlom „share”, ktoré vám umožní vytvárať snímky a videá z hier a zároveň sa s nimi podeliť aj s priateľmi. Na gamepade sa nachádza aj 3,5 mm audio jack, do ktorého môžete priamo pripojiť slúchadlá a úplne sa tak odpútať od drôtového pripojenia ku konzole PlayStation 4.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Platforma
PS4 Hotovo!
Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), Micro USB (na ovládači) Hotovo!
Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
USB, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Platforma

Platforma
PS4 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), Micro USB (na ovládači) Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
USB, Bluetooth Hotovo!

Rozmery

Šírka
110 mm Hotovo!
Výška
30 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
200 g Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Vibrácie, Podsvietenie, Analógové páčky, Reproduktor Hotovo!
Počet tlačidiel
10 × Hotovo!

Batéria

Batérie
Integrovaná Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Produktové línie: Sony PS4 Dualshock 4 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, ako sparujem ovladac s PC ? Bluetooth? A ako sa nabija v pripade pouzivania len pri PC? Vdaka

Dobrý den/večer, mám dva dotazy a předem děkuji za odpovědi ;-) 1. Bude tento nový ovladač i v jiných barvách v době prodeje PS4 PRO? 2. Zvědavost: Proč tento "nový" ovladač k "nové" konzoli PlayStation 4 PRO vychází přibližně o 90 dní dříve, než samotná "nová" konzole?

Dobrý den, je tato nová verze ovladače kompatibilní s klasickou verzí PS4 ?? :)

Mužu tento gamepad připojit po usb do pc?

Je tento ovládač kompatibilný zo starou verziou ps4

Alza tu dala vyššiu cenu než u iných obchodoch 70eu keď to stojí 60 a keď dobre hľadáš . strašne si tu navyšujete cenu určite by ste to aj urobili s ps5 len nemôžete

Můžu se zeptat do kdy platí akce na ovladače děkuji

Dobry den, je mozne vyreklamovat PS4 Dualshock 4 V2, ked som ho pouzival 10 mesiacov a packa mi zacala sama od seba niekedy zatacat (tzv. analog drift)? Ak nie, mohli by ste mi poskytnut informacie, v akych pripadoch sa da reklamovat? Dakujem za vas cas, prajem pekny den.

Dá se tento ovladač použít i na PS3? Četl jsem že by to jít mělo, jde mi o to, že ovladače na PS3 jsou bud repasované a nestojí za nic páčky jsou hned vychozené. Tak přemýšlím o této možnosti. Díky za odpověď

Dobrý den mohu se zeptat jak připojit druhý PS4 ovladač k PS4? Děkuji.

123...
Diskusia a poradňa k Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue
Príslušenstvo pre Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Wave Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Wave Blue.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií