Alzaboxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sony PS4 Camera V2

Zobraziť katalóg
Sony PS4 Camera V2
4,6 102 hodnotení
Kamera – 1280×800 pixel ×2, Dual Lenses, čierna farba, povinné príslušenstvo k Playstation VR
Kód:  MSX022a Produktové číslo:  PS719845256 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PS4 Camera V2


Virtuálna realita pre PS4 exkluzívne na vyskúšanie v showroome Bratislava

Nová generácia herných konzol je tu, privítajte už štvrtého pokračovateľa rodu PlayStation – Sony PlayStation 4. Rad úplne nových funkcií so sebou prináša nové herné zariadenia, medzi ktorými nechýba ani Kamera. Dve samostatné kamerky s rozlíšením 1 280 x 800 bodov presne snímajú každý váš pohyb s DUALSHOCK. Svetelný Light Bar na ovládači je pre zariadenie to isté ako červené plátno pre býka. Mávanie na všetky strany sa okamžite prejaví v hre a naplní vaše zmysly úžasným zážitkom.

Parametre a špecifikácia:

Funkcie:
Rozlíšenie až 1 280 × 800 bodov
2× objektív
4× mikrofón
Rozsah snímania od 30 cm
Zorné pole až 85°

Rozmery:
186 × 27 × 27 mm

Hmotnosť:
183 g

Farba:
Čierna

Dĺžka kábla:
2 m

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetko pre PlayStation VR

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravím, budete prodávat i novou verzi ps4 kamery ?

Dobrý den, bude prosím kamera ještě v prodeji? Pokud ano, kdy zhruba? Děkuji

dobry den mohu se zeptat jestli si musim koupit kameru na just dance ps4 nebo potrebuju neco jineho ???????????????

Dobrý den, mám zakoupenou jednu z prvnich kamer pro PS4 (tu hranatou). A mám dotaz, bude mi fungovat VR přilbou? Nebo mám zakoupit novou kameru Sony PS4 Eye Camera V ? Děkuji za odpověď. Šimáček

Mám problem tu kameru je blokované pre just dance. Potrebujem pomoc neviem ako

Dobrej kdy bude dostupné zboží potřebuju vebku ps4 jsem streamer nebo něco kde budu dobře vidět kde to budu moct dát do videa nebo stremu

Dobrý den Mám záujem o kameru bude ešte k dispozícii? Alebo podobná na PS4 vdaka

Kedy doplníte PS4 cameru v2

Dobrý deň, chcem sa spýtať, že keďže sa dá kúpiť osobitne PS4 camera V2, či sa dajú kúpiť osobitne aj VR okuliare k PS4. Ďakujem

Dobrý den, slouží tato kamera i jako samostatný pohybový senzor bez VR? A pokud ano, nabízí PlayStation vůbec nějaké hry, které je možné hrát ve více lidech s pohybovými ovladači? Chci herní konzoli pořídit jako dárek a absolutně se v nich nevyznám. Moc děkuji!

123...
Diskusia a poradňa k Sony PS4 Camera V2
Príslušenstvo pre Sony PS4 Camera V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 Camera V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS4 Kamera V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS4 Kamera V2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PS4 kamera V2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií