Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed White

Zobraziť katalóg
Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed White
4,5 10 hodnotení
Herné slúchadlá – Virtual Surround Sound 7.1 pre PS3 a PS4, podpora PSVita, mikrofón s funkciou potlačenia hluku, prednastavené režimy pre film, hry a hudbu, krištáľovo čistý zvuk, farba biela
Kód:  MSX023e Produktové číslo:  PS719856634 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed White Predaj skončil

Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed White

Na trh práve prichádzajú vynikajúce slúchadlá pre všetkých náruživých hráčov hier, milovníkov dobrej hudby alebo filmových trhákov. Tieto štýlové slúchadlá bielej a modrej farby sú schopné uspokojiť aj toho najnáročnejšieho užívateľa a renesančného človeka, ktorý sa zaujíma o viac než jeden druh trávenia voľného času.

Slúchadlá Sony pre náročných

  • Ohromujúce dizajnové spracovanie
  • Veľmi príjemné nosenie aj počas dlhšej doby
  • Integrovaný mikrofón s redukciou šumu
  • Vynikajúci zvuk vás odzbrojí
  • Možnosť zvoliť si ten správny mód posluchu
  • Až 8 hodín audio zážitku na jedno nabitie

Počúvanie ako z iného sveta

Vďaka technológii Virtual Surround Sound 7.1 vám bude poskytnutý dokonalý a čistý zvuk. Slúchadlá dokážu vymodelovať neopísateľnú zvukovú kulisu pri počúvaní hudby plnej dunivých basov, omračujúcich výšok a prekrásnych stredov. Pri sledovaní filmov a hraní hier sa budete cítiť ako priamo v strede diania. Vybuchujúce granáty, svištiace guľky alebo šepot nepriateľa vás ohromia a znásobia tak herný zážitok alebo filmový prežitok. V aplikácii Headset App si môžete stiahnuť rôzne herné alebo posluchové módy, ktoré vám sprostredkujú vybrúsený zvuk.

Vďaka integrovanému mikrofónu s redukciou okolitého šumu bude komunikácia so spoluhráčmi jednoduchá a vy budete o krôčik pred nepriateľom. Slúchadlá sa však dajú použiť aj pri chatovaní na Skype alebo v iných aplikáciách.

Ohromia vás

Tieto slúchadlá boli vyrobené pre dlhé a príjemné nosenie. Uzavreté mušle s vnútornou stielkou budú príjemne láskať vaše uši. Plastový most komfortne pripevní zariadenie na vašu hlavu a vy takmer neucítite, že ich vôbec nosíte. Slúchadlá vám môžu na jedno nabitie ponúknuť až 8 hodín audio zážitku. Na obrazovke konzoly si môžete overiť stav nabitia a silu hlasitosti. Príjemná je určite aj možnosť prepínať medzi režimom na hranie, film alebo počúvanie hudby. Produkt je kompatibilný s PlayStation 4, PlayStation 3 alebo prenosným PlayStation Vita.

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den. podporují tyto sluchátka iPhone s ios 10?

jdou i k ps3 ?

Dobrý den,chci se zeptat zda jdou sluchátka k televizi?

Dali by sa tieto sluchadla sparovat aj so Smart TV ? dik

Dobrý den, chci se zeptat jestli máte sluchátka v černé variantě?

Prosím patrí tento tovar medzi tie, ktoré nieje možné do 14dní vrátiť ? Alebo s tým nieje problém ak by som nebol spokojný Ďakujem.

Diskusia a poradňa k Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed White
Príslušenstvo pre Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed White.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií